54

GM

преди 14 години

Потопете и розовите беемвета !

53

Анонимен

преди 14 години

Това е българският журналист - *** кат на дан колов ***. Какво очаквате от връзкарските изцепки на днес.бг? Интелигентноста не е на почит в никоя БГ институция. *** журналисти даже имат нахалството да пишат под ник малък.на.17 и други незнайни.

52

123

преди 14 години

Ама са измислили едно заглавие: "Туто на тато"!Тато ди тути тати

51

Parcuc

преди 14 години

Пълна глупост

50

ce

преди 14 години

Кой ще е тоя луд водолаз който ще тръгне да далдисва в мътните и мръсни води на варненския залив само за един гол кеф

49

:)

преди 14 години

Да, а сега ще изгние под водата - 100% това е много полезно за чистотата на морето като цяло...

48

До 123

преди 14 години

Инвестицията очевдино е някаква игра ... Надявам се не си толкова наивен колкото изглеждаш. А ако не е игра, а тези "хора" наистина са решили че ще имат въвеъщаемост ... май по-добре да се гръмнат ...

47

dr. Red

преди 14 години

Народната любов към Тато се съизмерва само с голямата носталгия по неговото време! *** потопяват личния му самолет за да изличат всяка връзка с неговото минало НО това не е достатъчно да спре хората от близко и далече да го посетят! Ама като се замисля нашия народ не е престанал да мечтае за твърдата ръка и еднолично управление и днес! Та нали наш Боцьо трудно можем да го наречем демократ! Управлява своята партия по-здраво от Тато! Пък нали и Живков му беше учител как да не надминеучителяси

46

123

преди 14 години

Какво лаете като злобни кучета? Някой инвестира в този проект и се надява да привлече туристи и да вкара пари в България. Това е хубаво. Иначе тази машина щеше да изгние където е била. Желая успех!

45

а деее

преди 14 години

да потопим и Бузлуджа, барем следващия път Гейчо и сектантите му се издавят.или с две думи - всички комунисти под водата!

44

elena

преди 14 години

porednata prostashtina

43

нъмбъ уан

преди 14 години

Номер едно по простотия сме,на кой *** му хрумна тази идея-да разглеждат медузите купчина ламарина???? Що не потопят един шлеп с политици и "честни частници"???????

42

Наблюдател №1

преди 14 години

И каква е целта на занятието? Да бе някъде другаде, щеше да подпомогне образуването на нов риф и да е дом на много видове живот, но в Черно море, което мъртвило под 50 метра

41

Анонимен

преди 14 години

Всичко Мара втасала само не се сресала

40

Анонимен

преди 14 години

i ot koga na prostotiqta ii kazvat - proekt ?!

39

//////

преди 14 години

По- спокойно. Това е самолет. Тази машина е морално и технически остаряла. Няма абсолютно никакво приложение. Айде за мавзолея те разбирам, ама за един самолет да те е срам да се наречеш българин... Малко по- сериозно се дръж бе човек. То смешно чак, голямата трагедия, че потопили някаква кошница под водата. А и освен това, каква история може да е един самолет?

38

Анонимен

преди 14 години

само дивотии в тая държава па на всичкото отгоре и дивотията Герб ще им лъснат и техните *** до нова година ама прос народдд

37

ПРАВО

преди 14 години

Поредния абсурд в Абсурдистан!Всичките важни работи свършили, самолет под вода ще ми слагат!Морето за това ли служи?Мито от *** вече няма място!

36

adasd

преди 14 години

poredna bulgarska glupost...pone go dayte za vtori4ni surovini ...pone da vleze nekoylev v byudjeta ::)

35

Киссс май ассс

преди 14 години

Потопете парламента и депутатите ... това ще е атракция , а не някаква си там безобидна купчина ламарина ; )10