112

Анонимен

преди 14 години

Абе Чората всеки ден си пиеше кафето пред Ален мак.Ходеше си сам в полицията като го викаха.Кажи ЧЕНГЕ дето си компетентен за екипите защо трябваше да устройвате такова задържане.Ще ти подскажа-за да го очистите при съпротива на арест и да му затворите устата защото знаеше кои от вас работят за него и получаваха пари от него да го пазят

111

До 110

преди 14 години

Ами ако милиционерите бяха им хвърлили един кьотек,как правозащитниците щяха да отреагират-полицейщина,изверги,демокрацията е в опасност,бият невинни 'познайници на органите',хората не могат вече неправилно да си паркират Поршетата,да не живеем в Конго....и пр. и пр.

110

Анонимен

преди 14 години

Ами защо не ги почват всички дето и малките деца ги знаят-братята Маргини,Златко Баретата,братя Галеви и т.н.Да вадят пищовите и да ги гърмят наред.Ама те са бабаити само когато са 5 срещу 1 и то окован с белезници.Оная вечер бяха 3 на 3-оня с Поршето с двете мадами пияни и дрогирани и тримата полицаи викнаха подкрепление.Раздавай бойните патрони Цецо,че дамите драскат и хапят

109

???

преди 14 години

Г-н Цветанов,по важно е да държите да се спазват законите,а не да соите зад полицаите.Просто трябва да се вземе решение съгласно законите на България!иначе става малко страшно...не казвам че полицаите са виновни или невинни,просто мисля че министъра на вътрешните работи трябва да е за спазване на закона...защото всички знаемкак някой вапи служители,особяно катаджии,спазват законите..и зад тях ли ще стоите?

108

до 95

преди 14 години

Начи:1.За наркоман,още наркодилър се пращат повечко хора,щото наркодилърите по правило не ходят като баба ти на пазара,а с антураж и често са въоръжени и не си поплюват 2.За това че 'вълкодави' му слагат белезници,ами повечко,щото оня много рита,а един не мо'е да му ги слага без да му стъпи на врата,щото инак реват че им нарушават правата.Как да му ги сложи един,без да го просне в безсъзнание 3.Е ти кви следи искаш-следи от върколашки нокти,или отхапани глави и ръце.

107

wtf?

преди 14 години

what the fuch?

106

до АНОНИМЕН

преди 14 години

...ОТ NEL...ЕДВА ЛИ Е ГРОЗНИК....:)))))))))))(

105

Анонимен

преди 14 години

Kuv toz groznik be !?

104

до Kitty

преди 14 години

от NEL...НЕ ПРИСТЪПНИЦИТЕ НЕМОГАТ И НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВА.....

103

Kitty

преди 14 години

Не, просто и арестантите си имат права! А тая мутра горе се помисли за голямата работа! Да не ревнете, когато след 4 години сеи окаже че тоя много е злоупотребявал с власт?

102

ДО ЕДНОЧЕНГЕ

преди 14 години

...ПОДДЪРЖАМ МНЕНИЕТО ТИ....НО В БЪЛГАРИЯ ЯВНО ПРИСТЪПНИЦИТЕ СА НА ПОЧИТ....NEL...

101

едноченге

преди 14 години

Кое и е првовото на България.Колко от организаторите и членовете на ОПГ са в затворите с присъди.Колко годишни са им присъдите.Те колко хора са затрили и колко майки са разплакали.Петима ,,вълкодави,,-ако си запознат с плана на операцията това са два екипа като в единия са трима а в другия двама полицаи и в за висимост от това как ще се развият нещата се ртешава кой екип да го задържи.Настъпило е усложнение и двата екипа са действали заедно.надрусаните *** наистина оказват яростна съпротива

100

ДО Kitty

преди 14 години

...БРАВО....ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ КОМУНИСТ....ДРУГО КВО ДА ТИ КАЖА....

99

Kitty

преди 14 години

Не ни трябва за вътрешен министър защитник на убийци! Срам и позор за страната ни!Къде ви е непредубедеността? Жалки престъпници! С нетърпение чакам да се свърши вашия мандат!

98

Анонимен

преди 14 години

Живея в мрежата, ям пред компютъра, *** в коментарите...

97

до 90

преди 14 години

Едва ли на някой му дреме за Чората, но утре може и тебе да те пукнат от бой... Имаше един комичен случай: Човек вижда че му обират мазето, звъни на полицията и хуква да ги гони, полицията идва и тя подгонова и... хваща собственика който гони крадците, бяха го спукали от бой докато се обясни кои е... Ей за това ни пука, ей за това тея трябва да са в пандиза!

96

Анонимен

преди 14 години

убииците взатвора-там ще изкарат чудесно

95

Анонимен

преди 14 години

Чората може да е бил по голям изверг и от д-р Менгеле, но сме правова държава, полицията е не може едновременно да разследва, обвинява, съди и да изпълнява присъдите.... Има неща които не се връзват: 1) За един наркоман с болно сърце са изпратени 5 (петима) вълкодави, от които 3ма офицери!? 2) Тея 5 (петима) вълкодави, не могат да хванат и да закопчеят с блезеници един човек (той да не е годизила)? 3) Въпросното лице оказва такава жестока съпротива че по полицаите няма и следа (ай стига бе)!

94

Къри

преди 14 години

До 85:При тази постановка как да разберем дали този когото са били е виновен.Услужливи медии,продажни ченгета,корумпирани съдии,всичко това подсказва съвсем друго.В целия форум само един смислен въпрос:Били ли са комбина,преди убийството,полицаите,Чората и Кьоравия?

93

ДО АНОНИМЕН

преди 14 години

....ЗАЩИТАВАТ ГО ЗАЩОТО НЕ СА ПОТЪРПЕВШИ ...ЗАТОВА....ПОДДЪРЖАМ МНЕНИЕТО ТИ....