29

Анонимен

преди 14 години

НА ЧИЯ СТРАНА БЯХА МЕДЙИТЕ И КОЙ ГИ ДЕРИЖИРА Г- Н ЦВЕТАНОВ ?

28

хаха

преди 14 години

все ми се струва че преди изборите ЦЦ,пееше друга песен и подкрепяше протестите на полицаите с искане за по високи заплати.и ква стана сега тя?старата песен на нов глас..ай да ви е честит милицонера -министър на всички редови полицаи,дето под строй гласувахте за него

27

Деян

преди 14 години

@25. Секретност трябва да има до определена степен и за определени случаи. Secret Service, MI5 и т. н. служби, чиито аналог е ДАНС, не дават обяснения на всякъде по медиите си за работата, която вършат.

26

Монталбано

преди 14 години

Започва да кипи и докато настъпи успокоение ще мине време.Засягат се интереси и ще има реакция и отпор.За да се постигне някакъв ефект репресивния, правораздавателен и както искате го наречете апарат трябва да работи в синхрон.Ще има опити да се пречи на това.Вие ще работите ли, ако ваши колеги са осъдени на 100 г. затвор? Кой има интерес? Поинтересувайте се и ще разберете, че за кратко време се случват неща, "отлежавали" с години поради покровителство. Толкоз !

25

Анонимен

преди 14 години

Каква секретност бе? Това са пълни глупости. Те да не са разузнавачи изпратени на тайна операция цад граница?Всички много разбирате та и акъли давате.

24

Златко

преди 14 години

А пари всъщност има.Какво значи увеличение на заплатите, и защо трябва да е "на калпак".И во полицията както навсякъде-един си скъсва *** от работа, трима си балат оная работа.Тия тримата - на пътя, а тоя който работи съвестно и ефективно - с четворна заплата.Трябва да се отдели зърното от плявата.Иначе - който работи става ***.

23

Анонимен

преди 14 години

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЦЦ да каже нещо смислено. Моето мнение е почти същото ДАНС не трябва да ги обявяват дори в медията, какъв секретен отдел са като всяка вечер им спрягат имената в медиите? И други висши полицаи не трябва да знаят кой работи в ДАНС и кой не. Достатъчно е, че всеки полицай знае всеки от баретите- което смятам, че е не много удачно. За обувките им не знам, но като ги гледам с тея типкубинки в тея жеги аз откачам. И униформите им трябва да са от съобразена материя за сезона. Как да се чувстват удобно като ги облекли в тея дрехи? Относно Чората. Дразнещото е, че ЦЦ едва ли не искаше съда да промени решението си и да укаже влиянието си като министър. Никой от хората, четящи новините не подкрепи стрелбата срещу полицая, който почина вчера. Значи, когато хората гласуваха за ГЕРБ всичко беше ОК, а сега хората са възмутени от казаните думи и не е вече ОК. Аз съм да се вдигнат заплатите според поведението им така полицаите няма да имат вътрешен стремеж за корупция. Да се измисли такъв закон тези с погвалите и награди вдигане на заплатата, срещу тези който има сигнали за корупция сваляне на заплатите.

22

Анонимен

преди 14 години

ТЕ ЗА КАКВО СА ИМ ЗАПЛАТИ ?ТЕ СА НА % ОТ ОБОРОТА

21

Златко

преди 14 години

Още по интересно става в къщи когато колегата ти, уж със същата заплата си купи лъскава кола , и закара неговите в петзвезден хотел.чувстваш се като пълна *** сигурно.

20

Златко

преди 14 години

пари нема , действайте!Иначе -4 години полицаите ще слушат, колко ги уважава министъра, как застава зад тях, и прочие шарени пилета.А те , горките масово гласуваха за ГЕРб заедно с роднините си."Друго може да не направят, но нас ще оправят" бяха масовите настроения в полицията преди изборите.сега кво - измамените камилчета, или трай коньо за зелена трева.като се върнеш в къщи жената и децата те гледат в ръцете, и хич не ги интересува колко си честен.

19

Тумбстоун

преди 14 години

Колкото до Галеви, покойният Г. Стоев в книгите си пише, че в София от няколко месеца се завъртял бандит от благоевградско, който бил принуден да се изнесе оттам притиснат и подгонен от пояили се две бивши барети в района....

18

Limonko_4554

преди 14 години

Бре, затегнаха ситуацията !!!

17

asd

преди 14 години

Тумбстоун, ти сигурно си гласувал за братя Галеви с това мислене.

16

Тумбстоун

преди 14 години

Снимката горе - какво раболепие.От този мастодонт се очаква да свърши нещо и да има позиция когато трябва да защитава себе си и подчинените си от посегателства на началници, престъпници и т.н .Направете един експеримент.Облечете отявлени престъпници във власт и униформа и им кажете да се справят с престъпността. Бъдете сигурни, че за десетина дена ще са въвели ред без да се оплакват от липса на средства, адекватно законодателство, лоши предишни и настоящи управници.

15

Анонимен

преди 14 години

Цецко се изложи яко

14

Анонимен

преди 14 години

Май е по добре ведъж месечно да внасят рушветите, които вземат от шофьорите в хазната! Тогава Дянков няма да се чуди как да върже бюджета! :)))))

13

Анонимен

преди 14 години

Алоо ,още малко ще кажете , че няма и убит

12

Recoil

преди 14 години

Защо не им разрешат веднъж месечно да глобяват и парите да са за тях? За има-няма час на по-оживено кръстовище ще изкарат толкова, че ще последва вълна от самоубили се от завист митничари.Само тръгнете по някоя улица и вижте колко коли са спрели неправилно, колко ли хора не си носят документите, а пък колко пешеходци пресичат грешно, колко деца са оставени без задължителен надзор...Даже природата ни е помогнала и оцветила в друг цвят неспазващите никакви закони...

11

tomba

преди 14 години

Като се ръкостискаш с някого ,не трябва ли да го гледаш в очите?

10

Анонимен

преди 14 години

Не сме и очаквали да има....