53

паяка

преди 14 години

тоя с колко чифта очи е, да го ебаш?

52

Анонимен

преди 14 години

xxx

51

Анонимен

преди 14 години

Няма ли някое коромпирано ценге да го арестува тоя докато се раэхожда навън , тамун двама престъпници по малко .

50

Анонимен

преди 14 години

абе ко ни занимавате с тия мафиоти бре?Утре ще излязат и пак ще тровят децата ни с дроги.Но , няма да се измъкнат , има Господ , и пред Него ще отговарят , за всяко едно нещо .. , ще отговарят и тия дето ги подкрепят сега и им бутат по едно памо , та да излезнат по скоро навън..

49

До "Днес.Бг&quo

преди 14 години

А вие журналисти имате снимков материал с "Ушите" който е 3 дни след случката, тоест на 09.08.2009г. дали не можете да си направите заключения сами, колко ли е бил пострадал "Ушите-очите" та да се разхожда из езерото в Казичане...и вие ги пишете едни...ама нали трябва да си напълните страниците..пфуууу

48

Анонимен

преди 14 години

hahahaha niamalo narushenia w kazichane, tam kydeto bez podkup nishto ne stawa :D smiah otwsiakyde...

47

skarface

преди 14 години

tovasa hora sus kuraj ne kato pove4etovi miski

46

Аз

преди 14 години

А и само да ви кажа "уважаеми" Г-н, Министър на Кръстев не му е наложено никакво наказание, преместен е дори неправомерно защото няма заповед за преместването му. Сещате ли се какво значи това, оакали сте се до ушите...ще се видите в Страсбург. Бон виаджо! ха ха ха Иначе претенциите са ви големи...ще борите престъпноста..преборете се с престъпниците Василев и Стоянов най-напред. Ае ***, НЕЩАСТНИЦИ! Много внимание ви обърнах, но има и много заблудени читатели та се почувствах някак си дл

45

BOXO

преди 14 години

Гешев#35 правилно го е казал-колкото и да ни занимават със себе си,тези момченца са ударните бригади.Босовете са или беловласи ком.партийци,или спотайващи се ДС-ари.На заплата(колкото и голяма да бе)бяха и Кюлев,Илиев,знайни и незнайни "бизнесмени".Препират партийни и ОФ пари.А който много си повярва-куршум!Такива са правилата!

44

Аз

преди 14 години

Г-н, Зам. Министър, нищо не казвате защо е бил преместен Митьо-очите от Белене в Казичене, а и след като сте установили, че не той е виновен в случая защо го връщате отново в Белене, или сте подведен от информацията си на подчинените които не им е удобно амо хич да се появи самата истина за случая иначе трябва да се дават обяснения защо "очите" е бил преместен в Казичане..а защо вчера беше транспортиран с линейка до Централния затвор, а си носи сам саковете? Май Генерал Василев си Ви манипулира

43

varg1

преди 14 години

кво ни занимавате с мафиоти ве да се разстрелят и двамата

42

CAMORRA

преди 14 години

TOVA S BOYA E NAROCHNO!OCHITE ISKA DA OTIDE V BELENE,ZACHTOTO TAM MU E PO DOBRE!

41

edin

преди 14 години

taka e samo batko Mitko 6te oprai ne6tata i pak 6te ima SPAVEDLIVOST za nas vernite mu spodvijnici!

40

Лъчко

преди 14 години

Напълно съм съгласен с Никола Гешев,моето семейство си изпати от пиян полицай,който по време на отпуската си,2 дни подред реже гумите на колата на сестра ми,и драска с нож предният капак.Сега се опитват да го прикрият въпреки свидетелите,и дадените показания!И това се случва в Г.Оряховица.Мразя системата и полицайте!Няма правда братя и сестри!

39

Gio

преди 14 години

...започнаха да си заработват парите :)))

38

baltiata

преди 14 години

koi ste vie deto zameriata s fastuci be?.. i v "zavedeniqta" vi e pulno ne s macki, a s ***

37

куцкова

преди 14 години

Перник е градът на гоцевата мафия ! Да я изкорениме !

36

До 36

преди 14 години

Ти пишеш на диалект, и не мога да разбера как може да се хвалиш с подобни геройства като замеряне с фъстъци.Какъв дневен ред? Какви 5 лева?Ходи и се гръмни, спаси българския генофонд!!!

35

Никола Гешев

преди 14 години

Обществото се насочва в погрешна посока , като тези ненормални криминогени ни се представят за мафия и организирана престъпност ! Истинската организирана престъпност са покровителстващите ги полицаи , прокурори , съдйи , богуугодни адвокати и далите им пари и напътващите ги задкулистни бивши дс- кгбета ! Тази проруска престъпност обхванала в мрежите си цялата обществена система не може да бъде изкоренена с вкарването на един или двама лумпеняци, а с затваряне на покровителите и наставниците!

34

baltiata do az

преди 14 години

da be, ti kak gi mislish neshtata ? zashtitawash takiwa selski proiavi li ne moga da razbera ?