108

бай Ганьо

преди 14 години

Митьо очите е долно лике,какъв бабайт е той някъде да сте чули съмичък да е млятил някого-няма такова нещо.Всички тъй наречени мутри са страхливци и като хиените ходят на глутници и ако го набараш сам дори да го наклецаш ще пита на къде да върти .

107

Тоди

преди 14 години

абе то тия авери помагат до някъде. Да го пазят по-добре нарко-дилъра на комунистите Митьо Очите, щото излезе ли от панделата е мъртъв

106

Анонимен

преди 14 години

Перник бие лошо бие!!!Базеда е отнесал махалото!!!

105

Анонимен

преди 14 години

не го мисли,нали авера му е министър-председател,ще го уреди ...

104

Петър

преди 14 години

Който се е забъркал с Перник и перничани добро не е видял, така че тоя любимец на крякащата поръчкова журналистика - Митьо Очите, спокойно вече може да го броите мъртвец.

103

Вальо

преди 14 години

Абе кво стана с Маргините?Май работата се разсъхна като кума им стана премиер?

102

J.Clavel - пояснение

преди 14 години

Имам предвид начина,по който се изграждат отношенията в обществото,като мотивът е военнопленническият лагер в Индокитай,а не самите пленници.Т.н. "Цар" върти далавери с местните жители и всички в лагера му се подмазват - от редника до генерала,които доброволно му се подчиняват.Той изгражда мафитотската си структура именно защото е по-хитър и силен от другите,както мафията действа в т.н."демократични общества".А *** наистина не умеят да четат,но ако рзбереха за фермата с плъховете-мамма миа!

101

Анонимен

преди 14 години

и пак бития е скакауец

100

to to to

преди 14 години

Gnila darjava ,gnila....kato navremeto

99

korleone

преди 14 години

Господин Министър,няма да е зле да поразбутате тия гнезда на неформални и незаконни доходи-затворите ! Аз не знам,кой бизнес в момента е по печеливш и по чист от затворите.Всички вътре си плащат за всичко.На времето плащахме чуждия вестник за да го прочетем,в отряда плащахме на кофтито за по добра работа,плащахме на надзирателя,но в момента парите са с други измерения.Тарторите са убииците и наркобосовете а не както беше при нас аристократите-измамниците.Тежко им !!!

98

Анонимен

преди 14 години

най добре би било някой от 2-мата да убие другия.... така единия *** ще умре , а другия ще лежи за предумишлено.... евентулано доживот

97

...

преди 14 години

TOQ OCITE, NA OCHI SHTE STANE ! TOI SEGA SE NAMIRA NA TERITORIQ NA SOFIQ. TOVA NE MU E BURGAS ! NEKA BADE ZATVOREN V EDINICHNA KILIQ ZA 3 MESEZA SAS STROG REGIM I POSLE MU OBQSNETE CHE AKO MU SE CHUE GLASA...PAK SHTE MINE NA STROG REGIM !

96

drug

преди 14 години

За добро поведение в Казичене ще го преместят на хотел в Слънчев бряг.Обаче да побързат, че сезона свършва.

95

1*million

преди 14 години

митьо е човек на място с който моижеш да се разбереш... наркобосове, и кво от това? държавата какво иска - да махне наркотиците или наркоманите? докато има наркомани ще има и наркотици... а когато очите беше вънка имаше ред на улицата, сега е хаос. изваждайте го да ги вкара пак в правия път.

94

живи глупости

преди 14 години

толкова ли е важен тоя 4е трябва да занимавате цяла Балгария с тоя мрасник просто не си заслужава да му вдигате реитинга на тоя *** дето е по4ернил толкожа маики и бащи ЯЗАК глупаж народ това е цялата истина

93

Анонимен

преди 14 години

ало пернишкия тунинг нали винаги сте много ербапи са кво стана.да не забравиш да се оплачеш и на вуйнати СКАКАУЕЦ

92

Анонимен

преди 14 години

"Цар Плъх" не е за престъпници, а за военопленници. Има разлика.

91

Анонимен

преди 14 години

Хубаво сравнение си направил, но приятелче да знаеш, че се казва ALL Inclusive, a не ON INKLUZIVE :)))Идва от английското "Всичко включено". Не че е кой знае колко важно де, ама може да се изложиш някъде и примерно някоя мацка да те отреже само заради това изказване :)

90

рибар

преди 14 години

...случай възлага това на някой от затворниците. Ето затова борбата е голяма затворниците(определени разбира се) да отидат в казичане. Дори ми се е струвало че понякога могат да излезнат без проблем, а най вероятно го и правят.

89

рибар

преди 14 години

не знам на колко хора е известен факта, че на казичене има целодневен свободен достъп на граждани да ловят риба, като заплащат такса на въдица и отделно при успешен улов заплащат на кило рибата. Хората които се грижат за пейките, водоема, барбекюто, футболното игрище и т.н. са затворници. По всяко време достъпа на коли и граждани е свободен и по този начин можеш да вкарваш дори и "стока". Има доколкото знам само една жена която събира таксите от един фургон сложен на входа, но тя в повечето ...