580

edna bulgarka

преди 14 години

do koga ste se zanimavame s kaprizite na tezi hora,puskaite gi da pasat po albanskite čukari,aman ot glupaci

579

дани

преди 14 години

Наистина за тях най-неизгодно време...някъде бях чел или чул (не си спомням) , че добрия играч трябва пурво да се научи да губи. Явно нещо им липсва на макетата. Не оценяват или не дооценяват добросъседските предложени им от нас предложениъ .Сори , без наша помощ оттук нататък - запомнете едно - пазете се от гурците - не ви гледат през розови очила . Бих помогнал на българката , но само с писантията ми . Дано бог и помогне...

578

Люси

преди 14 години

Т.нар."Македония" по времето на кралска Югославия е била просто-БАНОВИНА ЮЖНА СЪРБИЯ и без помен за каквито и да е било "МАКЕДОНЦИ"

577

ay

преди 14 години

mai tsala evropa se kontrolira ot BG,kakvo dava Bg na NATO che e tragnala da kazva koe da i koe ne

576

Иво

преди 14 години

До 360, приятелю посмали малко, ти изкара че Турската империя е владяла целият свят.... чак до Мианмар! Ти изобщо знаеш ли къде е Мианмар???

575

до ЧичоМитко от мими

преди 14 години

Да се гръмне *** и цялата ти насрана фамилия

574

Anonimen alkoholik

преди 14 години

Ами който се мисли за българин, кво прави в тая насрана Македония? Да идват тука :) Ония там са талибани. И ДА - трябва да им наложим вето, за да се научат да уважават майка си България! Такъв народ - македонци няма от 1500 години поне.

573

Кийра

преди 14 години

Ами в тази ситуация, нашите управници трябва да реагират по следния начин - налагане на вето на кандидатурата на Македония за ЕС, НАТО и където още там искат да влизат, поемане на по студен курс в отношенията ни с тази "държава" и притискане на тяхното външно министерсво и изобщо на всички министерсва жената да бъде пусната от затвора, разследване на служителите които очевидно са извършили някакви некоретни действия срещу нея и още куп мерки могат да се вземат. Стига да има кои да ги вземе обаче

572

Ferko

преди 14 години

Сега да можехте да прочетете всичко, което сте написали. Ефтини емоции. Нулеви познания по българси. И комплекси, комплекси, комплекси ...

571

полудяващ

преди 14 години

Абе или аз съм луд или македонците са ***?!Продължават терора срещу българите !Как може да допускат такъв скандал преди влизането си в Евросъюза?Май не правят сметка, че българите ще им покажат среден пръст за там и ще видят Евросъюза през крив макарон !!!А на пострадалата жена стискам палци, дано по скоро се измъкне от македонския дрънголник !!!

570

NELI

преди 14 години

Da ne zabravim kakvo e kazala baba Vanga,,MAKEDONIYA E BALGARSKA ZEMYA.TYA NE E DARJAVA.PRINADLEJI NA BALGARITE,,

569

Тишо

преди 14 години

Абе ти май си прекалил с яденето на л.ай.на...

568

Тишо

преди 14 години

Мноо си *** заклевам се :)

567

NELI

преди 14 години

EY YA NE OPLYUVAY TUKASHNITE TURCI. DA NE SI MISLISH CHE VSICHKI VYARVAT NA DOGA,TOY MOJE DA PROMIVA MOZACI AMA SAMO NA KARJALIYSKO,OSTANALATA CAST HORATA SA KATO VSICHKI OSTANALI GRAJDANI. I *** SA SI ***.MOJE DA IMA TURSKI *** NO TE SI OSTAVAT *** ,NE TURCI.I TURCITE V TURCIYA SA S OGRANICHEN MANTALITET.

566

Ник Каргонски

преди 14 години

Ползата от този сайт е,че много граждани на Македония го четат.Опитват седа пишат на нещо средно,между македонски и български,за да ги разберем.Това е трогателно.Изключвам тези,които са явни провокатори и целта им е дапротивопоставят двата братски народа.Но те са по-малката част от пишещите.Хората са интелигентни и могат да отсеят "зърното от плявата".

565

Анонимен

преди 14 години

До историк и какво да треперим от велика Македония ,за разлика от вас ние имаме култура,език,история доказана в документи!А вие сте сетделили скоро от Българиа!Не искате да сте Българи няма да сте ,но историята ни няма как да ви я даде някой,нито песните ни !Аиде станете Македонци и елате да ни нападните да жидите Бъ6лгарски дух ,сас Сърби,Албанци с които искате ,ще ви извадим на калбета!!Сърбите опитаха и за малко да им падне Белград,хубаво че бяха Австроунгарците ина4е Белград штеше да е друг

564

Рубин

преди 14 години

Макетата са гадни в мозака на костите си..да си стоят в македония..За какво ли пък толкова сме се наешили че били част от България. Не ни и трябват и без това сме цъфнали..всички макета трябва да се игнорират

563

Ник Каргонски

преди 14 години

До Един Адв(у)окат:"Адвокате",обясни на "публиката",каква "голяма грешка"е направила българката.Може би грешката е тази,че се оженила за сърбин,или че живее в Македония.Или нещо друго,по-важно.ОБЯСНИ НИ,ЗАЩОТОНИЕ,БЪЛГАРИТЕ МАЛКО ТРУДНО РАЗБИРАМЕ.

562

Един Адвукат

преди 14 години

Българката е направила голяма грешка. Знаела е какво ще стане слет грешката си. Защо да я защитаваме само че е българка?

561

До 552 Реално

преди 14 години

В българия имаше ли мигове и танкове?!.. До колкото зная в българия не остана армия :-))))