195

ДОКТОР

преди 14 години

ДО 259 .............ЗА ЛЕЧЕНИЕ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ , КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ВЛЪХЖИ , РУСКИТЕ АГЕНТИ И *** НА ЯДРЕНАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ

194

Анонимен

преди 14 години

Да потърсят отговорност от тези които са откраднали милиони от парите за АЕЦ Белене, но след като запада строи нови атомни централи - не виждам защо ние трябва да спираме строежа на нашата АЕЦ!

193

Атом

преди 14 години

На Гоце му се крадат още парички, ама няма! Да се наведе и да си цуне ан.ус.а през ***.карите!Умряха баламите, дето ги лъгаха 20 години, откриваха Белене 8 пъти и отнесоха над 800 милиона досега само за проучвания и подзготовки. КРАЖБАТА ги интересува ***, а не енергията!

192

master

преди 14 години

до СТРАТЕГ,ЛЕКУВАЙ СЕ!

191

Заинтересован

преди 14 години

Абе до преди 20 г. не бяхме чак толква бедни, чудно ми е как въобще са намирали средства да строят, като сега отвсякъде реват, че няма пари и сме БЕДНИ. А западна европа не станали богати за един ден. Трябва яко бачкане и развитие на индустрия (ок екологично чиста), 'щото там са парите. Аман от туризъм и имоти...

190

do 253

преди 14 години

В германия има 17 атомни реактора които осигуряват - 20,339 MW ел. енергия.

189

Анонимен

преди 14 години

А ти знаеш ли колко е мизерно КПДто на един фотоволтичен панел? Максимум 15%Бъдещето е в термоядрените реактори като прототипа ITER, който строят във Франция, като и в така наречените реактори на бързи неутрони - Fast breeder reactor, които могат да работят с непреработено гориво и произвеждат повече обогатено гориво от колкото използват и така уранът може да стигне за около 3000 години!!!!

188

Пътник

преди 14 години

Баси тъпия форум. Само спамаджии. Айде чао

187

master

преди 14 години

Не мога да разбера при положение че света отива към зелена енергия и тепърва приоритет ще са геотермалните източници на енергия защо набиваме пара в ретро технологии...дайте да построим повечко съвременни централи хем ще ни субсидират от ЕС хем риск 0 да не говорим че ще съхраним ощавената ни природа...

186

ЧЕТЯЩ

преди 14 години

За немската корупция питай писателя Рот , дето изтипоса твоя любимец Румен - помочкото от шадравана с плевенските обърчи , издайника на агента на ДАНС - Алексей Петров , за което още не е осъден , и за многото му срещи със ,,престъпни ,,спонсори,, , за което ни бяха спрени и парите по европейските програми ! Чети Юнген Рот , а не ми повтаряй като изкукуригал папагал аец , аец , аец , аец ................... изкуфел памперс !

185

rogach

преди 14 години

A CEZ EVN EON

184

анонимен

преди 14 години

Защото сме БЕДНА държава, човече! И един ден тези атомни централи ще ги превръщаме в застинали саркофази, напомнящи за малоумието на човечеството, което все още продължава да гледа да задоволява по лесен начин капризите си. Човечество, което все още не е осъзнало, че може да използва КАПАЦИТЕТА НА СЛЪНЦЕТО МАКСИМАЛНООООООО И ЕФЕКТИВНОООООО...

183

Ивайло

преди 14 години

Напълно съгласен съм с ГЕРБ че трябва да се потърси отговорност от фирмите и лицата които са завлекли милиони от парите за АЕЦ Белене, но не трябва да се спира заради това строителството на централата!

182

БУДЕН

преди 14 години

Най - голяма корупция идва от ядрената и нефтенао - газовата мафия ! Червените кардинали забогатяха неимоверно и съсипаха собствената си партия , ОТ АЛЧНОСТ , РАЗБИРА СЕ !

181

Заинтересовам

преди 14 години

Ами и аз това казвам - стига сме си седяли на ръцете и лапали мухите, ами да направим нещо. Ама виждаш резултата - нескончаем спор кой ни е е.б.а.л повече - руснаците или американците. Никой не мисли за национална стратегия, за енергийна сигурност и обезпеченост, "устойчиво развитие" и т.н....

180

Анонимен

преди 14 години

Да Коральв, сигурно затова от германската RWE са одобрили руските реактори - щото са много лоши.... :-)

179

Коральв

преди 14 години

Боклуца са всички руски техники , само що годе във воено отношение производствата са що годе по качествени ! Там пияндурите и *** са по малко !

178

Ивайло

преди 14 години

*** е този който прави сравнение между реакторите на АЕЦ Белене и старите чернобилски реактори! Освен това германската RWE - за която писаха че има голямо участие в АЕЦ Белене , участва и в изграждането на новите английски атомни централи!

177

Анонимен

преди 14 години

Да бе като в онази история, за една американска АЕЦ която не можела да достигне оптимална мощност.Установили че проблема е в горивото, направено от американска компания.След това го сменили с партия руско гориво и holy shit - централата си заработила нормално.А че България всички я пързалят, и запада и изтока, е ФАКТ!!

176

Анонимен

преди 14 години

Странджата про-американския *** отново се обади!Взе ли си билет за кака маджа?