34

Анонимен

преди 14 години

Доган и Бойко показаха и доказаха, че от депутатите не зависи нищо и само изпълняват поръчки на шефовете си. Затова не само да се намали броят им, а въобще да ги няма.от 20 г. като се тръшнаха там и уж все работят и все ялова излиза.По Тошово, депутатите си работеха работата, когато трябваше да се гласува ги привикваха на сесия за един-два дни в годината и марш обратно по работните места в ТКЗС - та и паланки.

33

мисли!!!

преди 14 години

Живи светци няма, мисли малко. Важно е да работи, да спазва законите и Герб да си свърши работата, за която хората гласуваха. Успех, а на нас малко търпение все пак.

32

СВЕТЕЦА

преди 14 години

По скоро трябваше да излезнат с изявление,че след като оглавят и променят всички комисии почват работа.

31

gogo

преди 14 години

ЦЦ е ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ББ,,,толкова ли не намери друга ,та бившата КОМУНИСТКА сложи начело на парламента !!!Гласувах за ГЕРБ и започнах вече да съжалявам... !!! Сменила е 3 партии БКП ,СДС и нак се присламчи към ГЕРБ и,,,, докопа кокала !!!!

30

Тодо

преди 14 години

Доборо решение, поздравления. Дано има добър резултат.

29

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Естествено,че искам да работят.Но доколкото чета ще се създават нови комисии и ще се назначават председатели и членове.Ако правилно съм разбрал това е повода за работа без почивка.Това е навлизане във властта а не законодателна работа.Мисля,че работата ще бъде след това и задължителна вече почивка.

28

Livebait

преди 14 години

Защото си сдухан работохолик. Сигурно и работниците си така третираш. Работата е средство с което да можеш да живееш а не е самият живот

27

до Мими

преди 14 години

:))) аз съм чичо доктор , щом си вземеш болничен , ще трябва да ме вземеш с теб на моренце да те наглеждам

26

Мими

преди 14 години

Ама аз съм депутатка от атака и ми се ходи на море на Свети влас като не ме пуска тая проскубана кокошка аз ще си взема болнични и в началото на август заминавам

25

sunny

преди 14 години

СВЕТЕЦ, не мога да те разбеа, да работят ли искаш или не?! Първите 2-3 месеца сега са много важни ако искаме да доживеем пролетта. Ако трябва и аз ще помагам с каквото мога, трябва ВСИЧКИ да се впрегнем да помогнем с каквото можем, няма пак да чакаме някой да ни помага с вълшебна пръчка. И главно - да започнем да мислим по новому за НАШЕТО бъдеще.

24

До Ники

преди 14 години

Ники , напълно подкрепям твоето мнение , че една част от българите винаги са готови да оплюят всяко едно решение , без значение дали е добро или лошо . Вече се замислям , че дори да излезне невъзможната за сега новина ,че вдигат минималната заплата на 1000 лв веднага ще се появат коментари ........ Голяма работа , какво са 1000 лева , тя в Дания е 2000 евро УУ - УУУУУУУУУУУУ

23

lokster

преди 14 години

Аз честно казано не виждам защо депутатите трябва да имат "лятна ваканция", и никога не съм го разбирал.Аз ходя всеки ден на работа и се скъсвам, пък нямам лятна ваканция. Откъде накъде те да имат? Понеже ходят на "работа" 1 път в седмицата ли?Мен ако питате - трябва да се всеки ден там, и събота+неделя.

22

Amenhotep

преди 14 години

Едно добро начало ... ще видим по-нататък!

21

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Дайте да не се държим като хора от предизборен щаб ,а да помислим реално.Има много,ама много работа за вършене.Няма да стане за ден два още повече има и кой да им пречи.Добрите намерения са едно ,но само с това не може.Ситуацията е много сложна за да си мислим,че ако лятото не почиват и всичко е ок.Това с вълшебните пръчици и добрия цар мина .

20

Анонимен

преди 14 години

Айде, стига сте плюли жената по отношение на външния й вид. Вие какво искате отбор манекенки ли да ни управляват? Знаем с какви умствени възможности са всички, крачещи по модните подиуми- с високо вдигнати глави и крака.

19

@@@

преди 14 години

Ами ДПС-то и БСП-то като са си свикнали да почиват целият месец от сумати години? Онзи мазен толуб Делян Пеевски от лилавата партия ще вземе да се стопи от заседания.

18

Ники

преди 14 години

Ако Борисов не беше спечелил, сега щяхте да се радвате на мис Ирен Кръстева, която , мисля че щяхте да оцените по достойнство . За сетен път се обеждавам , че българина оплюва всичко подред, дори и добрите решения .

17

ЕЗА

преди 14 години

Ок, приемам.Дано да е така както казваш СВЕТЕЦ

16

chach

преди 14 години

az se zabavliavam vse edno sam na teatar

15

СВЕТЕЦА

преди 14 години

Това исках да кажа,но ще се наложи да перефразирам мисълтта си.По-добре бавна ,но качествена работа отколкото да се работи на килограм.Прибързаните решения не винаги водят до нещо добро.Още повече,че дават големи очаквания и после много хора могат да останат разочаровани.Ама кой както си го разбира все пак.