102

Анонимен

преди 15 години

Ето ги генетичните изследвания бе дръвник.Я се откий ти от кои си.Antic Peoples in Bulgaria Thracians 49 % Hellenic People 15 % Slav 15 % Antic Macedonians 11 % Phoenician 8 % --------------------------------------------------------------------------------

101

Батето

преди 15 години

И сините ,и червените ги грози едно и също - прах по рафтовете. Много са близки в плановете си за бъдещето и им отива да спретнат една опозиционна коалиция. Трябва да побързат, преди да са измрели техните избиратели от естествена смърт.

100

Анонимен

преди 15 години

SINQTA KOALICIQ ISKA6E DA SE ZAKA4I ZA PE6A NA BORISOV OBA4E BOIKO UMEN I SE DISTANCIRA OT TQH.TIQ SINITE MI NAPOMNQT NQKOQ ZASTARQVA6TA KU..RVA KOQTO NA MALDINI BILA MNOGO OBOROTNA I NAGLA I SI MISLI 4E SEGA O6TE E VARVEJNA I I SAMO DA KAJE I 6TE SE ZAKA4I ZA TOZI KOITO E VARVEJEN SEGA.TIPI4NO KU..RVENSKO MISLENE.MNOGO SAM 6TATSLIV 4E BOIKO IM KAZA VIE STE STARI IZDUHANI KU..RVI...I SAMO OT BLAGOPRILI4IE O6TE NE VI KAZVAM KU..RVI V O4ITE!:)

99

burgas

преди 15 години

sinqta koaliciq otnovo se dokazaha,4e sa totalno ne6tastni MI6OCI,dano sa gledali sega po btv razgovora s Boiko kak gi navrq v mirizlivata im dupka,po-golemi palq4ovci nqma ot tqh,B.O.K.L.U.C.I!!!

98

Анонимен

преди 15 години

В Западна България траките са много повече, може ми към 70%.Те повечето азиати са си останали в русенско и добричко.

97

ПТУРС

преди 15 години

Кой ги бръсне за сливи сините ? Тоз Мартинчо какво е свършил за българина досега,че се не сещам ?

96

коментар

преди 15 години

Почна много важно да го дава. А ако СК наистина бламира правителството и се предизвикат новии избори. И ако се обединят СК, РЗС, НДСВ,Лидер,Новото време и всички останалите, дали ще има 115 или много по малко депутати?Явно този човек първо говори , а след това мисли. Дали и управлението му ще е такова. Поне като гл.Секретар на МВР и кмет на София, нямам чувството за някакви успехи. Изграждането на спортни пкощатки, няколко детски домове и ежегодините ремонти на едни и същи улици, не са голями ус

95

Анонимен

преди 15 години

Този Мартинчо плаче за здрав шамар зад врата!

94

Златко

преди 15 години

"Дясно" правителство , а?Или ДС правителство?

93

Златко

преди 15 години

Ей, добре!Голям цирк почва!Голям сеир ще гледаме!ББ насила тика сините в опозиция.защо така прави-той си знае.Може би да не вземат да си припишат заслугата за прекрасното му управление?наистина ще се изкефя да видя как Иван Костов гласува за правителство с министър - сътрудник на ДС.Ще бъде незабравима гледка!

92

Златко

преди 15 години

Еми хайде и това чудо да видим-как СДС и Костов гласуват за министър-сътрудник на ДС.Къде им отиве антикомунизма-в канализацията.Ама то какви ли не чудеса видяхме...Та -шеф на парламентарна комисия-неможе, а министър може, а?Според мен това си е чиста подигравка на ББ със сините.

91

dani

преди 15 години

osven 4e sa sini pederu-gi drugo ni6to za tezi peda-li sini

90

Анонимен

преди 15 години

До господина с 49-те% траки,и от къде направи това гениално умозаключение.Да неси правил генетично изледване бе умник.Нещо май си ползвал македонски "исторически" дани аман от рабирачи.А относно г-н Димитров май има доста хора които не са наясно каква беше системата за да те изпратят във Ватикана трябва да си в разузнаването.Не знам в каквого обвиняате, той е един от малкото последователни и от години открито декларира симпатиите си с ББ не се скатавал и да се издокара сега.

89

redordead

преди 15 години

по стечение на осбтоятелствата съм завършил Културология в СУ и съм ходил на лекции при покойния вече Александър Фол. Та той един път ни разказваше - "*** (това е неговатат асистентнка), не му помгай ***, този е *** (за Б. Димиторв ставаше дума), а тя му написа работата с която е кансидтвал за директор на музея"...та дори и там се е набутал не със собствени усилия, отделно, всеки който е учил повечко история знае, че БД е просто един популист...т.е., какъвто е и Боко Маркуча

88

Анонимен

преди 15 години

Тия се *** още на старта.Как ще го сложиш този *** Вейдъра там?

87

iznenadan

преди 15 години

А,е за Божийдар Димитров съм чувал кво ли не ,ама този очилатко с вид на КОМ-секретар кой се явява не сам го мервал като че ли?

86

още трябвало

преди 15 години

ами Б Дим. да се беше подложил още малко да беше лицемерничал достатъчно та да му дадат и портфеил то министър без кинти -----от де ще пооткрадва тогава то каквото имаше по музеите се окраде и продаде та горкия ст.науч.сътр-. степен трябва от откраднатото /пърдон-от спестеното /да разбута

85

редови глупак

преди 15 години

Боже,Боже!!Защо,бе г-н Борисов,защо си сриваш рейтинга с такива" всезнаещи и могъщи" историци?!Защо караш хората да мислят,че връзките и слагачеството на Б.Димитров на Б.Радев,И.Павлов,Божков и др. е причина да се чувстваш задължен и ти с нещо към тези хора?!Погледни форума надолу и виж какво мислят хората за този човек! Нали се сещаш,че Бургас не гласува за Б.Димитров ,а гласува за теб и за това той бе избран!! Жалко,жалко..Изгуби вече,поне един твой привърженик и симпатизант..

84

Анонимен

преди 15 години

Хаха,браво бе пич,много оригинално.Много ми хареса.Ехеееееееее,много точно изразено.Това ще го запомня.

83

Анонимен

преди 15 години

Божо Димитров в науката е това, което е Слави Трифонов в културата. И това, което е ББ в политиката. А може би това, което е България в ЕС...