12

Анонимен

преди 14 години

хаххааххахахахах хахххахаххахаххахахахахахахахахахахахааахахахаахааххахаахахахаххахахахахаЖЕСТОКА ПРИСЪДА, ЖЕСТОКАААААА.... АЙДЕ СЪДИЯТА С 3-4000 ЛВ ЗАПЛАТА ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ВЪННННН !!!Срамота, малиии, голям страх..... 6 месеца пробация.... че ТО ДРУГИТЕ ИЗБОРИ НАЙ РАНО СЛЕД ГОДИНА БЕ..... ХАХАХАХААХАХАХ

11

Анонимен

преди 14 години

хванали една да си измият ръцете,уж вършат нещо. Абе на това му викам аз " Прозрачно управление" !не си заслужава дори и да се коментира това нещо.

10

Анонимен

преди 14 години

Ха ...тая слива не е имала пари да плати на *** от полиц за да се оттързе...

9

?

преди 14 години

А продавачите няма ли да ги надупят, а?И за какво цялата работа, за 6 месеца пробация?

8

BF

преди 14 години

Що пак скапаните *** изкараха пари от глупостта на българите?!Що пак се залъгваме, че има държава?! Що си мислиме, че никой не вижда какви простотии се вършат?! Що се надяваме, че всичко ще остане безнаказано?!Нак сметката се плаща от наследниците за да е по- голяма и за да боли повече!!!

7

Мери

преди 14 години

А какво се случва с тези които са продали гласа си?Нали и това е престъпление? или в БГ всичко се прави за да се замажат очите на хората, и да се отчита дейност пред евросъюза?????

6

АААААА

преди 14 години

Дреме и на сливата

5

Анонимен

преди 14 години

Присъдата й е пробация за шест месецеБ АТИ присъдата, братле...

4

Анонимен

преди 14 години

Ама защо се осъждат само посредниците, ми е мн интересно , защо не се залавят и осъждат главните виновници , не вярвам жената да е дала парите от своя джоб.Някой я е наел или заставил да ходи и да купува гласове дал и е една чанта с пари и това е .Тя е като всички останали които си е продала гласа.В тая държава само дребните риби се залавят и обикновенния гражданин бива съден но не е и истинските виновници.И това ако е борба с престръпноста.

3

Данъкоплатец

преди 14 години

Ай сиктир бе !!! Шест месеца пробация.Да е.б.а. и правораздаване и чудо в тази бамбукова държава !!!

2

тони

преди 14 години

не се споменава партията или днес.бг не обича лошо да се пише за спонсора

1

Мери

преди 14 години

КАжете кой е номера де, не че не се знае кой купува най много, *** все пак дайте малко гласност