209

Анонимен

преди 15 години

Костов ти черна хиено добара от къде ще дойдат Еврофондчетата защото свършиха заводчетата да ги приватизираш с мафийката си много силно обоняние към паричките имаш мавританско псе

208

bak

преди 15 години

lia,lia lia-- -realno kazano,da..

207

Анонимен

преди 15 години

през март догодина ще бъде министър Иван Костов зопомнете пъзела е подреден от КГБ

206

да крадат

преди 15 години

Да, нямам против да крадат, но народа да не мизерства, нека живея добре, пък те нека си крадат, има за всички, ама комунистите се забравиха, обърна им се хастара от безочливи кражби, докато народа тъне в ужас !!!

205

ляляля

преди 15 години

Интересни времена идват.ГЕРБ се цепи от колектива и нищо чудно след към година Синята коалиция и РЗС да им го нацепят колективно ;)

204

Dino

преди 15 години

Македония?Те такова животно ...нема!

203

SPERMATIZER

преди 15 години

Koj e Gargamel na bugarskata politicka scena?

202

Ара мюзик

преди 15 години

Бойко ще тури ред за 2 - 3 години и след това ще има Велико събрание, а Бойко ще стане пожизнен президент, след което ще го наследи Цветанов и след него Мартин Димитров и Сашка Васева.

201

VLADIMIR MEDVEDEV

преди 15 години

GRUEVSKI E KAKO PUTIN.

200

Анонимен

преди 15 години

Народа подкрепи ББ защото България беше застрашена от унищожение и ново поробване и ББ се яви като спасител на нацията.Най важната негова задача е да елиминира дпс от власта и да не се допускат повече в управлението на държавата поробители и антибългари.Дано успее защото Българите нямаме партия която да ни защити правата.

199

егоист...

преди 15 години

Бат Бойко много ми напомня на Путин. Твааа сега ще е примиер после президент... Ще има за мафията, но и народа си не забравя.Искам да върне казармата

198

NIKOLA GRUEVSKI

преди 15 години

BOYKO BORISOV, KOLEGA, NE SE ZAMARAJ SO VLADA. JAS KE BIDAM PREMIER I NA BUGARIJA. BUGARIJA KE BIDE MAKEDONSKA.

197

Нострадамус

преди 15 години

Много тактичен ход на Бойко Борисов.По този начин,ще държи на еднакворазстояние спрямо ГЕРБ,другите три,подкрепящи го парламентарни групи,на АТАКА,СК И РЗС.Това е най-мъдрото решение.При възникване на ситуация,изискваща коалиране,на правителствено ниво,може да се избира м-у тезитри партии.Но най-вероятно,това няма да се се наложи.

196

кефа

преди 15 години

Иначе изпитах огромно удоволствие от този естетически ГЕРБЕРСКИ ШУТ с който Бойко насини *** на Гаргамел, че и младият зашеметен пастор Марто го отнесе преди да го изритат...

195

kostov

преди 15 години

abe toz *** kostov pak li shte pochne nomera lyava raka desen djob kato edno vreme golyam maystor beshe na vremeto TUKA İMA TUKA NEMA i hop v djoba koy vidya batko ?

194

kopeleta

преди 15 години

lele samo kak mazno mazno se usmihvat tez chetirimata na snimchicata a onya CİGANİN kostov sigurno vsyaka vecher se vargalya na poda v kashti che idat 4 godini s med i maslo za milioni levove

193

Анонимен

преди 15 години

След този решителен ход, аз лично прогнозирам, че това правителство няма да изкара цял мандат. И освен това Бойко пак ще си намира оправдание че някой не му гласувал решенията в Народното събрание, както се оплакваше от БКП докато беше кмет.

192

жалостив

преди 15 години

Абе, Гаргамелчо след този ШУТ, що не си се барнеш с БСП в опозиция, най ще спечелиш. Той и без това си е отдавнашен кандидат за там!!!!

191

националист

преди 15 години

Относно БСП:Абе явно виждам връзката между лява партия - лява резба.Демократичната левица ? ами то в турция да си *** явно е модерно ?!?Явно лява партия трябва да се възприема буквално. Между другото "ляв" в един друг славянски език е синоним в техния език на думата "калпав" или "келяв", и изрази от типа: лява партия или лява коалиция будят голям смях.

190

Сергей Станишев

преди 15 години

Здравейте циркаджии