55

МНОГО, МНОГО ГРОЗНА

преди 15 години

МНОГО, МНОГО ГРОЗНА ЖЕНА - ПО-ГРОЗНА Е И ОТ ЕКАТЕРИНА МИХАЙЛОВА! ЖАЛКО! АКО ТОВА (ТЯ) Е КРИТЕРИИ НА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЖЕНА И ЖЕНСКА КРАСОТА, ЗНАЧИ ГЕНЕРАЛА ИМА ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИ!ДАНО ДА ИМА РАЗЛИЧНИ ВИЖДАНИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА УПРАВЛАНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!

54

Анонимен

преди 15 години

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Емблематичен случай на пошъл кариеризъм В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много и.И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка.След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм

53

недоволен

преди 15 години

Този се решава много просто. Да се приеме закон както е с купуването на гласове, като гласуваш с чужда карта отиваш в затвора. Очевидно такъв закон няма да се приеме защото всички партии го нарушават, а ние само се изнервяме. Да живее българската бюрукрация. Да го духат политическите сили.

52

Az

преди 15 години

Както някой вече каза, защо се опитват да откриват топлата вода? Ако те не могат да решат един елемнтарен и технически проблем като гласуване с чужди карти то този парламент е за никъде. Решението е не само елементарно но и 100% ефективно. Гласуване с пръстов отпечатък. Състемата е въведена на много места по света. Това е единственото ефективно и бързо решение....буквлно за един уикенд мога да сменят системата в залата и готово. Който иска може, да видим дали само си говорят или правят нещо.

51

Възмутен

преди 15 години

За каква ваканция изобщо става ??? Те не са започнали работа, а си правят планове да свършим това и това и после ще почиваме. Ситуацията е такава че няма време за губене, трябва да се приемат закони!

50

Анонимен

преди 15 години

прав си,но проблема е че котилото е едно и също,не кой как говори...

49

red

преди 15 години

по-добре от селянина -номенклатурчик:Любен Корнезов! Жената поне говори интелегентно!!!

48

Nedun

преди 15 години

Толкова е просто да се прекрати гласуването с чужди карти. Просто да сложат устройства за сканиране на ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК и толкоз. Идеята за 5те секунди не е достатъчно ефективна.

47

компромати ? - ха-ха

преди 15 години

Жената още не е встъпила в длъжност и мафията с 'чистите' ръце започна с 'компроматите' ... Хайде дайте информация за БГА 'БАЛКАН', АЕЦ Козлодуй, 'Кремиковци',... !

46

Анонимен

преди 15 години

това да се развиват както си искат включва ли дегенератство?или обиколка по всички възможни партии докато се докопаме до властта?ако това ти е критерия за развитие,тежко и гороко на българия...за съжаление във всички партии е пълно с такива...а сега ГЕРБ са на грна на вълната така че ще се пише най-много за тях...а и при тях е пълно..като почнеш от тая госпожа,минеш през Любен Татарски и завършиш с Божо Димитров и Веждито..айде моля ти се,егати и развитието...

45

Откъде

преди 15 години

Тая женица откъде я взеха? Сутринта я гледах, тя се запъва, като студентка на изпит. ОК, верен партиен кадър е, но това не я прави достойна да председателства Българския Парламент !Да не говорим, че с тези компромати около нея, положението става още по-лошо.ГЕРБ и ББ се излагат. Мразя комунистите и хамстера Станишев, но май ще се окажат прави за пълната липса на кадърни хора в ГЕРБ. Дано да не е така, че още 4 години разруха ще я довършат тази държава.

44

evil

преди 15 години

Елементарен - щото е елементарно да и се фане цаката на машината с отпечътъците.... Номера е да обяви ЗА НЕЗАКОННО гласуването, което не е лично и собственоръчно, дргото е чешене на езиците.

43

анонимен

преди 15 години

"В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева...." В ПЛЕВЕН за жените е ТАКА !Не познавам лично госпожата и затова не я коментирам,но познавам достатъчно други "жени"- "лидерки",които по аналогичен способ се "издигнаха". ПЛЕВЕН !!!

42

Dino

преди 15 години

Цеца цоца от всички цици.Цокай Цецке циците и си трупай париците!!!

41

От високо те гледам.

преди 15 години

... *** и закостенял комунистически ***. Да ме прощават за изразите останалите, но ти четох брътвежите и на едно друго място. Няма ли да престанете да говорите за миналото бе. Защо, като толкова много ви харесва не си останете в него и се посипете с нафталин. Оставете младите хора да се развиват както те намерят за добре. Вас, номенклатурчиците ви видяхме до къде я докарахте.

40

до Елементарен

преди 15 години

щото тогава ще гласуват с чужди пръсти :P

39

Анонимен

преди 15 години

хахахаха......

38

Елементарен

преди 15 години

Защо не направят системата да работи с отпечатъци - струва ми се елементарно

37

vaskoblue

преди 15 години

Аз пък съм силно притеснен от този избор.Иначе тия приказки сме ги чували от почти всички политици, а е да познаеш кой е така си говори и кой реално действа!

36

Символ

преди 15 години

Неприятно ми е да го кажа, още повече, че симпатизирам на ГЕРБ, но тази е неподходяща.По простата причина, че говори на диалект и неправилно, запъва се и трябваше този до нея да й помага.Но ще видим, може пък да се поправи нататък, с течение на времето