59

Анонимен

преди 14 години

дюнера е най-любимата храна на урудливите чайки...

58

Анонимен

преди 14 години

днес-аджии, зайта ви издиша

57

контра

преди 14 години

Ще има и още заболели.Там от където са ги купували бачкат едни мърляци,дето като ги види човек и ще му се отще каквато и да е храна до к на живота.Мърльовци ви казвам,то не си мият ръцете,дрехите им не са прани от както е отворен тоя дюнер(5 години май)

56

Анонимен

преди 14 години

Днес в пазарджик , утре и в други градове...

55

ВАЖНО !!!

преди 14 години

НАЧИН ДА СЕ СПРАВИМ С ТУРЦИТЕ ПО СВЕТА -ВСИЧКИ ХОРА СПИРАТ Д ЯДАТ ДЮНЕРИ И ТЕ ИЗМИРАТ ОТГЛАД ... :)

54

Анонимен

преди 14 години

Mmmmm, ne. Otkazah gi tiya predi okolo godina - dwe. Moje i da ne gi praweha dobre tam ot deto gi kupuwah. Abe kato se setya za djuner i mi stawa edno mazno - naprawo mi prisyada.

53

Дюнер ?!

преди 14 години

Това е вай-*** храна ! През живота си само 2-3 пъти съм си взимал дюнер и то от място, където знам, че го държат и работят само българи !Лятото съм виждал на морето как мухите кацат по месото, а мои познати, които обичат да похапват дюнерчета редовно разцепват тоалетните чинии ... :)

52

Анонимен

преди 14 години

аве всички сте много зле. човек сам избира какво и по колко да яде. оня дюнерманяк какво му се месите в работите. като си обича дюнери човека, да си яде. толкова ли всичко ви е наред, че се месите в личните работи на другите. бах ви колко сте жалки и смешни. ама какво ли се чудя, та нали сме в България. само тук всеки се меси и коментира другите, без да гледа сбствените си грижи. заради такива като вас, нацията ни дегенерира.

51

аз

преди 14 години

аз гласувам против берзазборното изси4ане на мравуняците в момент когато н можем да си позволим кризата да обуславя действията на лалетата !!!

50

Анонимен

преди 14 години

аз само като мина край някой дюнер и ми се повръща,а изобщо не разбирам как хората ги ядат..

49

дюнеркобичамб

преди 14 години

до Тединкаей *** незнам кой си избива комплексите аз или ти. и за да не напрагяш единствената си мозъчна гънка ще ти кажа - ТИ. не съм ***, въпреи че ти така си милсиш, но просто така се държа на такива *** патки като теб. иначе няма да ме разбереш ако ти говоря нормално. един съвет: излизай повече насам-натам. стига си досаждала на всички ни. запознай се с някое момче. вярвам че все ще се намери някой, който си пада по глупави 14-15 годишни длани, които са грозновати.

48

MihaiL

преди 14 години

Теб май баща ти те насилва сек.суално ???.Тук не е мястото да се оплакваш че те боли още по малко да ругаеш хората.Потърси си Приятел от толкова много силене от страна на баща ти може би си станал ***. ха ха ха

47

Анонимен

преди 14 години

ти смятай какъв ненормален психопат трябва да си, да отидеш в кюшенцето до фризера и да лъснеш една *** само и само да напълниш белия сос със малки човечета...ама то не се и съмнявам в р.езаците те са способни на всичко ...мен най-ме е гнус като ми правят дюнер и да го пипа с рацете дет си е бързал и ***..ама кво да направя като са ми супер вкусни ***

46

50158

преди 14 години

Имаш си идея ти, какво ти слагат в белия сос.. А и щом е такъв, явно колко са хубави... Кисело мляко и вода, бе казах ти... бЕгай от тука да се тъпчеш с дюнери...

45

до дюнерманяк

преди 14 години

голям гнусар си яж другия път рози ,че да мирише на гюл в ***

44

haha

преди 14 години

emi 4e te na dunerite na shadravanite oshte go praqtvuv vrna az gi poznavam :D:D:D

43

ввв

преди 14 години

мисля че и в студенски град имаше подобен случай

42

дюнерманяк

преди 14 години

до 39 анонимнияда ве човек и аз съм чувал такова. ама аз го знаех за Слънчев бряг. че нали си слагат бял сос. ама в последствие е станало ясно че белия сос е ***. имало някакви дето се разболяли или нещо такова беше. аве впрочем на дюнерите които ям знаете ли какъв е белия сос? кисело мляко. нищо повече. кисело мляко разредено с вода. слага се за да не е сух дюнера.

41

90017

преди 14 години

Много си тъпоумен да знаеш... Фрази и т.н.... В цял свят се продават такива ***, а е, че в България се консумират доста тези *** в % отношение, защото народа е беден и неможе да си позволи да хапва всеки ден в някой ресторант примерно. Не ми обяснявай за обедни менюта и т.н.

40

Тединка

преди 14 години

От яденето на тези дюнери си се превърнал в абсолютен олигоффрен! Как може да пишеш такива глупости тук. Стига си избивал комплексите си, *** такъв!