116

Анонимен

преди 15 години

Пешо ти да по -различен ли се имаш??? Ха - ха- ха

115

до 113

преди 15 години

дай го на *** да го лапне - хем ти е по-близо, пък и без това си е та на селото - а пък теб не се знае, кой от всичите пропаднали пияници те е заплодил

114

Отвън

преди 15 години

евтино шоу за народа - ето това ви чака следващите 4 години.А за промяна...хм..някой ден, някъде другаде, но не и в България

113

Анонимен

преди 15 години

ало,умния.що не го лапнеш на човека от простлюдието!?

112

Пешо

преди 15 години

каква радост цари сред простолюдието, най-после някой дето е *** колкото тях ще управлява

111

Ники

преди 15 години

Евала Бойко, ние сме с теб ! Мафиотите който крадоха държава толкова години в затвора, като започнем от човека с обръча от фирми !

110

атака да мълчат

преди 15 години

Атака няма място при десните.Как те ще работят в парламента против избирателния закон приет от дпс бсп и подкрепени от атака и рзс.Преди изборите бяха с дпс а след изборите срещу дпс.Не сме забравили предателството им.И проруската им ориентация.

109

Анонимен

преди 15 години

марш в дупката бе! червен дръвник!

108

Анонимен

преди 15 години

ti nekuf super sekreten donosnik li si be? Vsi4ko znae6! da *** i tupungerite.... ti li q plasira6 be vseznaiko?!

107

Eмил

преди 15 години

Ха-ха, Бойко Тиквата щял да се разправи с бандитие и мафиотите. Това ми прилича на вица - ЩО Е БРАТОУБИЕЦ ? - отговора е МИЛИЦИОНЕР ЦЕПИ КЮТУЦИ. Боже пази България и празноглавия български народ, който на всеки избори се люшка от едната крайност в другата.д

106

Дилян Митрев

преди 15 години

абе тука наистина пълно с безмозъчни твари. Защо решихте, че всеки който не харесва Бойко непременно е комунист. Аз например не понасям простотията и арогантността му. Не го приемам на сериозно. Жалко че мнозинството от българския народ повярва на обратното. Освен това никога не съм бил свързан с комунистите, по никакъв начин. За разлика от любимеца ви Бойко, който не искаше да се раздели с членството си в БКП тогава и напусна пожарната за да се влеее в подземните групировки.

105

до 99

преди 15 години

Извинявай, съгласен съм с теб че БСП е нарко и автомафия. Но защо изпускаш Бойко. Та нали именно той в качеството си на главен секретар, лично разчисти терена, но не го разчисти напълно, а за своите наркодилъри. Всеки под 24 години в София знае, местата където се пласира и тревата и бялото, и чии са дилърите. Само вие заспалите пенсионери и провинциалисти не знаете.

104

Opala

преди 15 години

До Иван:Ти си дърт комунист, партизанин, кат ти гледам мненията мани леле.... с такива малоунмици като теб няма да се оправим ходи си на Бузлуджа с червените приятели и си развявай червеното флагче...............

103

Бойко от Банкя

преди 15 години

Казвам се Бойко от Банкя и обичам да пляскам комунистчета

102

Бесен Гошку

преди 15 години

Сдавайте властТа!!!

101

Д2

преди 15 години

Постъпката на Волен е безпринципна, но разбираемо тъй като Атака е проект на БСП. Волен не го интересува дали Бойко ще се бори с престъпноста. Освен това Атака са и най-яростните подръжници на руските проекти в Бг.

100

Аз

преди 15 години

Марио, ти си комунист. Тези теории ги разправяй на леля ти на Бузлуджа. Винаги сте умеели едно: да манипулирате хората, по начин изгоден на Вас. Предлагам ти да си спестиш теориите за конспирация, защото народа вече знае какво представлявате.

99

Templier

преди 15 години

Слушай сега Марио ли си кой си не те знам. На всякъде виждате конспирации. Това съвсем не е така. В историята винаги идва момент в който нещата се променят кардинално. Мисля, че сега е такъв момента. Всъщност един силен лидер е способен да отвърже мафията от държавата - това съвсем не е трудно. Стига да има кураж - а аз мсиля, че Борисов го има. Какво е БСП? Нарко и автомафия, 10 ти на самозабравили се човека съсипват цял народ. Много лесно може законно да ги смачка. Май и ЩЕ го направи.

98

ivan

преди 15 години

trqbva da ima nova partiq..........bsk ..boyko sedi na kavala..........

97

Анонимен

преди 15 години

Najstina o4akvam golqmo sybotirane na pravitelstvoto i to v nizinite,kydeto e silata na BSP.I tova me pritesnqva,za6toto dobrite namereniq taka moge i da ne stignat do horata-6te gi oporo4at ili prosto pokriqt..