102

123 или някой

преди 14 години

и какво общо имат те с банковите му сметки...това е нещо като боли ме зъб,та куцам..включвай се там,където ти е силата..определено не е тук де:)и не ме разсмивай преди сън,моля!

101

Фенка

преди 14 години

# 99, я влез в My Space и Facebook и си направи справка за това колко хора по света слушат Майкъл Джаксън!

100

Фенка

преди 14 години

Честно да ти кажа... Снощи когато започна церемонията и вкарваха ковчега в залата, бяхме седнали на дивана със съпруга ми и се подготвяхме да гледаме... направо ти казвам - не издържах... станах и отидох в кухнята и започнах да плача. Не мога да повярвам, че виждам Майкъл в ковчег... Ужасно е!... През цялото време с мъжа ми сме плакали... А за децата на Джако... какво да кажа... Мъка, мъка... Дано имат късмет милите! Искрено им го пожелавам. Толкова чувства напират в мен, че трудно намирам думи...

99

Анонимен

преди 14 години

Да, милиарди наистина плачат за Джексън, но в банките! Това е бизнес и всички плачливи разбирачи да си слушат изкуфелите парчета на слушалки, щото тоя Джексън вече никой не го слуша - бизнесът си е бизнес!

98

123 или някой

преди 14 години

това е истината..децата са празен лист,на който ние рисуваме ...учим ги на това,което харесваме и правимте са с толкова чисти души,че всичко е изписано на лицето им...погледни пак Парис:((

97

рени

преди 14 години

тъгата на едно дете никога не е била фарс и никога няма да бъде!!! Все още плача от видео материала. Много жалко, че децата ни от малки разбират какво е да страдаш и страдат истински без пресилени реакции. Поклон ред паметта на Майки!!!

96

Фенка

преди 14 години

Eй, страшен си! Целувка :) Много добре го каза в последния си коментар # 94.

95

P

преди 14 години

dd , нямаш ли си друго занимание освен да злорадстваш над легенда...

94

123 или някой

преди 14 години

сляп си ти..погледни Бланкет:)знаеш ли какво е важно за едно дете...да бъде отгледано с любов...а кой е биологичния родител значение няма,има толкова деца в света осиновени и отгледани от друг родител...Принс,Парис и Бланкет са негови деца..и няма значение кой и как ги е създал,важното е че са отгледани от него и в очите им се чете обич към Майкъл,такава връзка каквато никой друг няма с него:)

93

123 или някой

преди 14 години

мда имаме общи интереси...важното е,че виждам всеки ден деца,които харесват рока,било то стари или по съвременни групи,радвам се,че те имат възможността да следят изявите на любимците си ежедневно,тази връзка ги доближава и им дава реалити емоциите,от които ние сме били лишени...стойностната музика се слуша...жива е и това е важното!

92

dd

преди 14 години

Хора как може да сте толкова слепи. Не виждате ли че това не са негови деца. Абсолютно остъства негроидния изглед. Или пък може да са били генномодифицирани като Джако.

91

Фенка

преди 14 години

Аз пък съм страстна фенка на Майкъл от к на 80-те години, но слушам и рок във всичките му форми. Общо взето почитател съм на музиката на 80-те и 90-те, не и на комерсиалната съвременна музика (както аз я наричам - еднодневки парчета). Навремето се правеше качествена музика.

90

123 или някой

преди 14 години

забрави така наречените short films:клипове-истории и е един от малцината, които са включени в Рокендрол залата на славата два пъти...изобщо е изумителен творец като цяло ..аз го признавам..макар че съм страстен почитател на Металика примерно,а ме изумява творчеството на Майкъл

89

123 или някой

преди 14 години

знаеш ли прочетох някъде,че Парис и останалите 2 деца не е трябвало да дават изявления в този момент!Тя просто е искала да го каже на света,стана непринудено и думите и идваха от самото сърце...е това ме разтърси

88

Фенка

преди 14 години

При положение, че Майкъл Джаксън е работил с Еди Ван Хален и Слаш - двама от най-големите рок-музиканти и част от рок-феновете да се чудят за Майкъл (какъв е тоя, а бе, айде стига сте се превземали и т.н.), е това не мога да го разбера... Най-вероятно се дължи на възрастта и/или културата. Загубата наистина е не голяма, а огромна. Творчеството на Майкъл е в няколко стила - поп музика, R&B, рок, соул. Малко са тези творци, които могат да се похвалят с толкова широкообхватно брилянтно творчество.

87

Анонимен

преди 14 години

в-ъ-п-р-о-с-н-о-т-о момиче* какво и е на тази дума,бе - от няколко дни никви думи не могат да се ползват в тия коментари. Какво става

86

Анонимен

преди 14 години

85, присъединявам се към мнението ти на 100%. Цял ден им превеждам на разни неграмотни във вбокса какво казва Парис (ното момиче). И аз слушам рок и истината,че едва сега осъзнах, че много харесвам MJ

85

123 или някой

преди 14 години

Мацка рока ми е в сърцето...колата ми вози тялото,а мотора ми душата:)това никак не ми пречи да харесвам и Майкъл като музикант,също се дразня много от драсканици на ламери в нета..прости им Господи те не са виновни и незнаят какво са загубили до сега.Трагична загуба за света,а най много за децата му..ето с тая мисъл написах 1вия си пост тука..

84

Анонимен

преди 14 години

Болен народ има не само в България ...

83

Фенка

преди 14 години

Не бе, готин, не се отнася до теб. Чета ти коментарите от доста време и те уважавам. Всъщност уважавам всяко културно и приемствено мнение, но не и мнения с привидна насмешка и наглост.P.S. Съпругът ми също е почитател на хардрока и не сме пропускали голяма част от рок концертите в БГ, но полудявам когато "разбирачи" и "ценители" на музиката се изказват "компетентно" за НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛИЧНОСТИ.