199

druga

преди 14 години

trudn0 e da se zanimava s prosti hora...ama kfo da se pravii...

198

сервитьор

преди 14 години

поправете ме ако греша но пая от баницата не се ли образува от лудите в лудницатадемек-няма живот няма пари нама нищо и здраве дории от другата страна -има пари има живот ема сила енергия има от всичко

197

Gigi

преди 14 години

Абе вие, какви хора сте? Няма ли да поумнеете? Какво сте тръгнали да се делите на турци и българи. Нали всички живеете в тая държава? Аз пък не мразя нито турците, нито никой. Осъзнайте се най-после. Мир и любов да има и да си живеем спокойно.

196

K

преди 14 години

Nai-goLemiq moshenik si ti...!

195

K

преди 14 години

spokoino skitnik...na sLedvashtite izbori pak she se vidim ;)

194

K

преди 14 години

Razbira se...SAMO DPS...

193

K

преди 14 години

bulgarin mrusen..xhhaxhaxhahxahxhaxhahxhahx....

192

Анонимен

преди 14 години

баница ли е имало

191

...

преди 14 години

az teb she ta 0besq...mrusnik takuv...deba mayka ti...balgari mrasni takivaaa.....

190

Анонимен

преди 14 години

taka nikoi nqma da moje da zaplashva turcite...

189

Анонимен

преди 14 години

deba maykata na borisovv

188

...

преди 14 години

DPS NAD VSiCHKO

187

Pepi

преди 14 години

Аз пък бях във Турция на почивка точно преди изборите. Запознах се със някои местни хора, включително и изселници от България, и си поприказвахме надълго и широко за политика. Оказа се, че те си мислят, че всички българи мразят турците. Е как, казвам им, аз ако ви мразя ще дойда ли тук при вас да си харча парите? Явно надлъж и шир из Турция кръстосват емисари на Доган и насаждат омраза между двете нации. ето това е престъплението и точно за това Доган е мазен престъпник .

186

hi

преди 14 години

ами променяй се!

185

Бранимир

преди 14 години

Партиите, правителствата и лидерите са просто отражение на истинската същност на народа. Не харесваме много неща в себе си и се стараем да ги скрием или обвиним другите, но лидерите, които издигаме показват безпогрешно каквото е вътре в нас. Плюем по депутати и партии, но проблема не е там. Ние сме отговорни за всичко това, защото всички хора са свързани на много нива. Никой не е отделен от другите. АКО ИСКАМЕ ПРОМЯНА - НИЕ СМЕ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИМ! Дори и да не ни се вярва.

184

u4itelka balgarka

преди 14 години

TASI DARJAVA E NA VSI4KI-BALGARI,TURZI ZIGANI-NE IZLIVAITE QROSTA SI NA TURZITE,ZATOVA,4E NQMAME SVESTNI UPRAVNIZI.TRQBVA DA POKAJEM 4E SME NAROD DORASAL SA GOLQMATA POLITIKA.SAMO TOGAVA IMAME BADE6E

183

Боримечката

преди 14 години

Ей ***, що не си идеш в турция, като толкова я любиш, а ядеш хляба на "жалката БЪЛГАРИЯ", а? Ти ще можеш ли да го разчетеш това, че е на кирилица неграмотнико ***?;-)

182

победа

преди 14 години

Тези избори бяха истинска победа за България - победа не на една или друга партия, а победа НАД ЛЕТАРГИЯТА на българския избирател. Досега народът ни е показвал, че е способен да се обедини в името на оцеляването си като такъв. Този път казахме твърдо 'не' на доганозацията и покварата в политическия елит. Дали сегашните резултати ще доведат до нещо по-добро...ще видим. Важното е да покажем, че повече няма да търпим ничии своеволия.

181

jiko

преди 14 години

kvo chalga zaglavie, sashto kato politikata ni i drugite aspekti na jivota

180

П. Иванов

преди 14 години

Да, жалко, че зелените са толкова малобройни : сърцето ми се къса като видя как навсякъде летят найлонови торбички, как замърсява българина Природата, но и аз гласувах за Герб, реших, че така гласът ми ще е по - полезен