38

ON

преди 14 години

KOGATO NQKOI PI6E ISTENATA VI BOLI A LO6OTO E 4E NE SAMO AZ MISLQ TAKA ,KAK DA KAJA MILI DUMI TRQBVA DA LYJA LI?NIMA TI SI DOVOLEN OT POVEDENIETO NA STUDENTITE?NIMA BQHA ADEKVATNI NA PROTESTITE? AZ LI TRQBVA DA GI SABIRAM NA SEMINAR I DA IM KAJA KAK SE PROTESTIRA SRE6TO KRADCI I UBIICI,SLAVI VI GO KAZA NASKORO NO BE6E DELIKATEN

37

Анонимен

преди 14 години

Ето това е нивото на средностатистическия българин. Виждате го как и какво пише... Успех на всички!

36

Бочно

преди 14 години

@ 35 Абе друже, ти освен да "протестираш" във форумите, свършил ли си някога нещо обществено полезно през жалкия си но за сметка на това безмислен "човешки" живот?! Ха сполай, и нека ти бъде простено невежеството!

35

ON

преди 14 години

ZA6TO DNE6NITE STUDENTI SA MUHLIOVCI I BEZHABERNO NADRUSANI ***,BEZ IDEINI GOLOBRADI TYPANI,TOVA SE VIDQ I NA PROTESTITE PO 14.01,E....BEM VI VODA4ITE,JALKA KARTINKA STE EEEEEEEIIIIIIIIIIIIII,VSEKI DEN SI POVTARQITE 4E STE 6MATKI

34

Анонимен

преди 14 години

И да мислим, и да разсъждаваме, и да се правим на много разбиращи...все тая. Факт е, че момче на 20 години е убито жестоко. А по-лошото е , че след този инцидент убиха още. Не само алкохолът е виновен. Самата кръвожадност и агресия у младите хора ги подтиква към това. Не може да не се забалвляваме и само да учим или работим. Въпросът е в мантлитета, който нполедък се гради на това, че който е по-агресивен, той е по-готин. Ако не ги вкарат в затвора...ега ти и ш....правосъдна система!!!

33

Анонимен

преди 14 години

А ти си пълен *** :)

32

Анонимен

преди 14 години

problemi po diskotekite ima v cqlata skapana mila rodina ,sega nqkoi se opitvat da iskarat mom4eto vinovno 4e e po4inalo ot tolkova mnogo ritnici,a kadesa kolegite na mom4eto za6to sa samo dvama na snimkata?za6to v tazi skapana strana e pylno s bezhabernici,po skapani i bezideini studenti ne e imalo,STUDENTITE SA SRAMNI I JALKI PIKLOVCI

31

Анонимен

преди 14 години

Е вие пък какво искате? Трябвало само да учат и да не ходят на дискотека... Един младеж на възраст от 20 до 25 ако не излиза редовно и не води социален живот, а само учи, значи е сбъркан в главицата. Айде моля ви се, никой не е бил млад все едно...

30

Ангел

преди 14 години

Една грешка по невнимание, а не от неграмотност...Анонимниййй... Поне пиша с нашата азбука, а не на маймуница. В германия не съм ходил никога, това е до другия Ентелигент там..

29

янко

преди 14 години

Винаги е имало проблеми по дискотеките в София, както вътре така и отвън, те отдавна вече не са място за развлечение , за празнуване на рож.ден и т.н. пълно е с безделници и всякакви видове *** - наркопласьори, ***, тарикати или пияници които след като пият едно-две почват да създават неприятности. Отвън те чакат таксита-кожодери, аз съм млад човек и не помня от кога не съм ходил на дискотека , не защото не искам , а защото знам, че не е хубаво.Жалко за Стоян Балтов !! Лека му пръст !!

28

Анонимен

преди 14 години

ходил съм на всеки клуб и дискотека....i hodi li Na Germaniq.....?

27

Анонимен

преди 14 години

qvno si obikalql dosta po zavedeniqta, zatova ne si se nay4il da pi6e6

26

Анонимен

преди 14 години

Дискотека+ алкохол = болка, страх, войнаФакт, е че нещата с нощните заведения в България не са се променили поне от 98год. Тогава пак се убиваха и сега се убиват, тогава се убиваха по дискотеките все бандюгите, сега и обикновенните хора започнаха да се трепят. Никаква култура, деградирал народ. Никакво спазване на човешките права. На улицата всеки иска и показва, че е по от теб. После идват тежките дела и празните думи на съжаление. Дано нещо все пак се промени в тази скапана държава, дано,но?

25

Лулу

преди 14 години

абе на тоя мирослав (с плаката на снимката), не му ли писна да се прави на гражданска съвест.

24

Ангел

преди 14 години

Е все едно ако няма дискотеки *** няма да се напиват и пребиват по общежитията. Не обвинявайте студентския град, обвинявайте родителите дето не си възпитават децата. Четири години съм живял там, ходил съм на всеки клуб и дискотека, защо веднъв не съм се бил?

23

Илиян

преди 14 години

Това е еб.аси нелепата смърт да умреш от ритници в главата.......

22

Аз

преди 14 години

Или по-скоро да учите ... клубове и барове има в Центъра. В Студ. град трябва да учите, затова родителите ви са ви изпратили там!!!

21

бивш студент

преди 14 години

САчетавай ги, Теди, сАчетавай ученето и забвлението...Жалко, че и това момче си отиде напразно - убийците не се раждат убийци, тях ги създава обществото, създават ги хората без гражданско съзнание.И заведенията няма да бъдат затворени, докато има кой да ги посещава - има търсене, има и предлагане, принципът е съвсем, съвсем ***...

20

Салахадин

преди 14 години

Драга Тединка,драги божи дар,пише се: "съчетават" не "сачетават".Но правилно каза когегата форумец по-долу."С тези кафета и магистратура с правописни грешки ще вземате".Факта е вече на лице.А ако си свободна може и от мене едно кафе въпреки,че не пия.:)

19

разпасана

преди 14 години

В студентски град е яко, понеже има адски свестни пичове със хубави коли и големи членове и е много приятно всяка нощ да си влюбена в различен и накрая да забременееш от най- богатото момче и да се оженм. Нали затова мама и тати са ме пратили там-да разтварям крачета пред който трябва.