75

ДЪБЛИН

преди 15 години

Ами като гледам списъка с имотите им то президентката на Ирландия няма и 1/10 от техните имоти-ами то затова цяла Европа е в криза, а само КОРУМПЕСТАН процъфтява.

74

ОХ

преди 15 години

АБЕ НЕЗНАМ КОЙ ГИ Е ОЦЕНЯВАЛ ИМОТИТЕ И КОЛИТЕ, НО НЕЩО НЕ СА В ЧАС... ТО САМО КОЛИТЕ СА НАД 2 МИЛИОНА?!?!?!?! И НАЛИ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА НЕ Е ИЗКАРАНО С АКЪЛ, ТРУД.... БИЗНЕС ДЕЛА... СТРУГАР И БОРЕЦ?!?!?!? НО Я СТАРИТЕ ХИЕНИ ОТ БСП И ПОЛИЦИЯТА ДА КАЖАТ КАК СТАВАТ НЕЩАТА...:)))))))))

73

РАЗМИСЪЛ

преди 15 години

Тоя големия Галев много ми прилича в кратуната на Бойко Борисов. Не зная само коя от двете е по-празна.

72

plamen

преди 15 години

to tova e qsno be len4e,tam vsi4ko e na pazarlyk samo 4e bylgarinyt ne go razbira

71

Анонимен

преди 15 години

Да, бизнесмен с много контакти, които е така добър да използва за доброто на Дупница. Обвинен не значи виновен и се замисли защо толкова го преследват преди изборите? Защото се плашат от него и защото знаят, че ще влезе в Парламента! И обидите си ги запази ако обичаш, не е коректно. Ако искаш ела ми ги кажи в лицето, ще ти кажа как да ме откриеш.

70

Елена

преди 15 години

Има група, която води тайни преговори между БСП и ГЕРБ за съставяне на правителство, вади на бял свят в."168 часа", като се позовава на двама независими един от друг източници. Те отказали да споменат имена, но намекнали, че от страна на столетницата в нея участват близки до Румен Овчаров и Сергей Станишев, а от ГЕРБ - близки до Бойко Борисов.

69

Илия Пешев

преди 15 години

Дупница ще гласува за Пламен Галев. И то не защото той ще купи гласовете ни или ни рекетира, както вие казвате. Просто хората го обичат и уважават, защото наистина направи страшно много за града ни. Толкова, колкото никой преди това не е правил - а аз съм на 58 години все пак.

68

Анонимен

преди 15 години

бизнес контакти? колко езика владее тоя? какво образование има? подсъдим за рекет, изнудване и още куп престъпления в парламента???? ЖАЛКА НАЦИЯ ***!

67

до 65

преди 15 години

Извинявай, обаче от това което си написал, човек може да остане с усещането, че най-умни са манекените - не може лоена топка да е умна, на мен лично - това ми звучи тъпо, сори

66

Анонимен

преди 15 години

Аз съм от Дупница, и никой не ме е рекетирал, нито е рекетирал някой мой познат, така че на теб не знам откъде ти идват такива мисли за рекети... Освен това всичко това се прави от общинското ръководство, на което Галеви помагат с бизнес-контактите си и с опита, който имат като бизнесмени. Затова си запази изтърканите квалификации за селяндурчетата около теб.

65

до 64

преди 15 години

Определението "умен" е "глупав" много зависи от умствения капацитет на оценяващия. Според теб човек, приличащ на лоена топка, с нагла физиономия, с 50 имота придобити по всеки друг начин, но не и чрез честен труд може и да е умен, но за нас, останалите той винаги ще си остане една лоена топка и нищо повече.Такива като него трябва да помнят, че няма нищо вечно на тази земя.

64

до 61

преди 15 години

Не си прав, истинският Галев наистина е много умен. Не подценявай някого само заради външния му вид.

63

Анонимен

преди 15 години

6te gi napravqt depotati za da mogat posle da revat sre6tu gerb,ot sega se nasajda 4e gerb sa mutri i posle 6te kajat vidqhte li

62

Евелина

преди 15 години

Аз мисля, че Бойко Борисов ще е следващият премиер на България, а Галеви ще са депутати. Защото българите сме малък, но *** народ ...

61

Анонимен

преди 15 години

а ти не си ли чувал че няма град частна собственост? чудя се мозъкът галев дали има завършен 1 или 2-ри клас в училище, но за това пък умните хора отдавна избягаха от бг заради такива..

60

до 51

преди 15 години

Никой не е престъпник, преди да бъде съден и осъден. Освен това ако ните юнаци бяха ***, нямаше да притежават цял град, не мислиш ли

59

Анонимен

преди 15 години

честни хора....Галеви...-човече..ходи се прегледай ти някъде...

58

станко

преди 15 години

Пламен Галев е мозъка а Ангел Христов *** е испълнителя на мръсни поръчки/впрочем имотите ими сега във парламента ще ги избият за еден месец както се чува пламен галев заима поста на асен гагаузов.....

57

Анонимен

преди 15 години

Glasuvaite za PLAM - pokajete na pravitelstvoto che ne ste robi i che moje da se opulchite sreshtu nego. Ne se poddavaite na kampaniqta sreshtu bratia Galevi. Shtom gi pluqt tolkova znachi gi e strah ot tiah - tova me kara da mislq che sa edinstvenata alternativa

56

Анонимен

преди 15 години

до 54- ти съгласен ли си да те пребия и ограбя и рекетирам, и с твоите пари да построя парк пред вас?????? промит селски мозък!