293

До 288

преди 14 години

Е, добре. Ти твърдиш, че Бойко не е бил мутра, така ли? Тогава ти или си неинформиран, или си лъжец, защото си пристрастен.

292

Анонимен

преди 14 години

Volen!Ataka!!Pobeda!!!

291

Анонимен

преди 14 години

само Иван Костов ще ни спаси от Доганицацията

290

Злопаметен

преди 14 години

Само "Драгалевци ще Спаси България (ДСБ) !!!!!!!!!!!!!!!

289

смяяях

преди 14 години

Замбрози 281 ..........Не вярвах ,че от страх може и да се оглупее ,ама като чета за" великите"..........друго не ми остава освен да повярвам..........Ха-ХА-ХА

288

откровено

преди 14 години

до 283 Крокодил си си - лицемерие и безочие лъха от поста ти .Колко ти платиха за него??Да не би да се изживяваш като творец??Един компромат не можеш да стъкмиш за пред хора бе?Я се скрий .........!

287

Didi

преди 14 години

научи се да пишеш правилно.Не се казва сякаха а сякоха

286

Didi

преди 14 години

Много си *** бе.Ти хората само *** ли можеш да ги наричаш.Напрегни си болният мозък дето го нямаш и измисли ня коя по- интелигентна дума.

285

Didi

преди 14 години

гей си ти бе пикльо нещастен.А кой увеличи пенсията на баба ти.Ако не беше Станишев баба ти сега и хляб нямаше да може да си купи.

284

клип на БКП по ТВ

преди 14 години

червените *** изпаднаха в истерия,показват брадви по ТВ,същите брадви с които сякаха трупове в лагерите и ги даваха на прасетата

283

Крокодила

преди 14 години

За тези които не знаят историята за прякора на Бойко Тиквата малко инфо.Та ният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през галавата, а с другата ръка да го *** по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се ***". Та те тоя същия Бойко сега ще си го изберете за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак.

282

Анонимен

преди 14 години

в момента докато ние обсъждаме наглоста и безочието на *** и турците ДПС им прави банкет на аквапарк "Овощник" има поне 20 автобуса и не спират да прииждат на орди. харчат най нагло вашите и моите пари. а някой български семейства които си плащат данъците вечерят хляб и фасул. Събудете се хора !!!!

281

zambrozi

преди 14 години

великите хора са в БСП,а мишоците в ГЕРБ

280

Анонимен

преди 14 години

На тези двамата от снимката им остава само да се обрежат поне да не дразнят народа с таз подкрепа за Доган.. Продажници мръсни !

279

до 261

преди 14 години

Научи се как се пише името на родината ти - БЪЛГАРИЯ ... *** ***!!!!

278

beb4ituu

преди 14 години

az sam za stabilna i prosperira6ta Balgariq i 6te rabotq za neinata sigurnost v bade6te,no ne na principa ''razdelqi i vladei'',a na principa ''zaedno mojem vsi4ko'' zatova simpatiziram na Stanishev i BSP

277

Gaskoing

преди 14 години

Леле леле!! май ако продължават така народа ще нападне народното събрание тогава ще стане лошо! а лошото те не го знаят когато се събудят овцете, че тогава никой не може да ги спре

276

Анонимен

преди 14 години

Гея козирува мирно пред бея.

275

ужасен

преди 14 години

до 259Прегледай те се!

274

факт

преди 14 години

Дороти "Партията ти " не може без Доган!!