21

az sum

преди 14 години

ДА ГИ БЕШЕ ЗАРИБИЛА С ИНДИЙСКИ КОНОП !

20

do N16

преди 14 години

N16 stiga mi filosofstva. Varni se v BG i togava razdavai akal. Ne znam ot kakva poziciq si mislish, che vsichko koeto pravqt v us e pravilno. I izibshto zvuchi mnogo grozno: az ot 9 g si jiveq i sega shte vi pouchavam, poneje vie edva li ne ste bavnorazvivashti. Aman ot takiva kato teb.

19

Кочо Честименски

преди 14 години

До анонимен 4-Извинявай но не мога да намеря връзка във отговора ти на 1. какво общо има една учителка със забрадка по законите на Корана проповядваща ислям даже и със самото си облекло,поведение и едно момиче което ходи със прашки или не. А между другото модните централи отдавна отхвърлиха тази мода-най малкото като нехигиенична

18

Анонимен

преди 14 години

*** и ***. аман от такива сектанти, ходжи, масони, илюминати и нз си още какви ***.

17

varg1

преди 14 години

Вън сектите от България

16

Анонимен

преди 14 години

НЯМАМ ДУМИ КАК СА МОГЛИ ДА ДОПУСНАТ ТАКАВА ЖЕНА ,ДА БЪДЕ ДИРЕКТОРКА,МИЛИ ХОРА ЖИВЕЯ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ В САЩ ВЕЧЕ 9 ГОДИНА.ТУК КЪДЕТО УЧАТ ДЕЦАТА МИ ЗА ВСЯКО НЕЩО КОЕТО ИСКАТ ДА ПРЕПОДАВАТ НА ДЕЦАТА НИ ИСКАТ ПИСМЕНО РАЗРЕШЕНИЕ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ЗА ЕДНО ГЛАВОБОЛИЕ ПАК ЗА ДЕЦАТА СЕ ОБАЖДАТ ИМЕ ПИТАТ МОГАТ ЛИ ДА МУ ДАДАТ"АДВИЛ" СЕ КАЗВА ЛЕКАРСТВОТО.ДА НЕ ГОВОРИМ ДА ГИ УЧАТ НА РЕЛИГИОЗНИ УЧЕНИЯ И Т.НКЪДЕ СА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО В БЪЛГАРИЯ?СПЯТ ЛИ?

15

яна

преди 14 години

Първоначално от заглавието се сепнах ,че ги зарибява с индийски коноп :) Не че със секта е по малко опасно.Ужас!

14

до 12

преди 14 години

номер 12, ти си много ***. ако съм те обидил ме извини

13

Анонимен

преди 14 години

До 12, ами така е като не рабираш нашите. Християнството е на светлинни години пред техните.

12

Анонимен

преди 14 години

по принцип съм атеист но източните религии или по точно техните възгледи за съществуванието са на светлинни години от нашите смешни религии но малко хора само най осъзнатите могат да го усетят

11

Песталоци

преди 14 години

Как последно предупреждение, бе!!! Трябва да я изритат и да я лишат от педагогически права!

10

ne na rasizma

преди 14 години

do 1 mnooogo si prost stoqne ti koi tarpi6 sigoren sam 4e si edin mi6ok za6toto se eji6 na jeni s zabratki ....... sme6nik

9

анонимен

преди 14 години

Докато човек използва от капацитета на мозъка си едва 3-10 % лесно ще бъде манипулиран и опияняван чрез религиите. Човек се подчинява на предразсъдъците насаждани от религиите, но не и на разума. Предразсъдъците държат хората на ниско ниво на интелектуално развитие, а разума го извисява и усъвършенства. Науката е тази, която развива разума, който пък от своя страна е съвкупност от интелект и съзнание и е тясно свързан с мисленето, въображението, паметта, емоционалността и волята.

8

bipedal_primate

преди 14 години

Религията е най-опасния мозъчен вирус, с който би могъл да се зарази човек .... Религията отнема възможността на човек да мисли свободно, да задава въпроси като "откъде произлизам аз ? ", "как е възникнал света около мен ?" и т.н. тя е опиум за човека, тъй като му дава фалшивото чувство за сигурност и комфорт и го опива с мисълта за друг живот.... В 10000+ години история няма следа от доказателство за съществуването на висша сила .

7

Анонимен

преди 14 години

Никаква религия в учебните заведения! Никаква политика в учебните заведения! Там е мястото, където трябва да се получават обективни познания. Много е лесно да се манипулират млади хора, и заради това не бива да го допускаме. До религиозни и политически възгледи човек трябва сам да достигне, а не някой да му ги преподава. Иначе идеята за обединяване на религиите не е лоша - тъкмо ще спрат хората да се избиват поради религиозни причини.

6

Анонимен

преди 14 години

кво става тия секти май ни превзеха,и католизмът май беше един вид сектанство

5

....

преди 14 години

Досега винаги съм се въздържал да коментирам компетентността на новините в този сайт. Е сега вече не мога да не го направя. Освен, че новината е много остаряла тя е и неточна. Досъдебното производство е прекратено от прокуратурата преди повече от седмица. Проверявайте си източниците, а не се предоверявайте на някои "разтревожени родители". И колегата, който коментира преди мен е прав: какво правим с проповядването на радикален ислямизъм?

4

Анонимен

преди 14 години

Стоянчо ти си бил много *** днешно време почти всички баби носят забрадки!твоята приятелка без прашки ли ходи:)

3

Svilen75

преди 14 години

Религията, сектите, идеологиите, дори политиката - всички те нямат място в детските градини и училищата. Такива педагози трябва да се уволняват, не само да се предупреждават. Сектантите са толкова фанатизирани, че нищо не може да ги спре да облъчват хората около себе си. Зарибяване маскирано като педагогически експеримент. Спомня ли си някой случая с фондация "Галатея"? Заради такива случаи като тези има формални правила, които в крайна сметка се оказва, че трябва да спазваме.

2

Анонимен

преди 14 години

Абе стига бе stoian какъв ти е проблема ???