40

Българин

преди 14 години

Защо ли всички турски мекерета са такива мазни,тлъсти и гнусни и са все от подуенския Лефски при МВР на ДПС-Като вземеш мазния и гнусен тлъстак Паткофф, шопара и негов нов началник и собственик на Лефски -Д.Пеевски,въпросния велинградски *** Беев, областния управител на София-Област от ДПС и спонсор и неофициален шеф на Своге - дебелака Е.Иванов и т.н. Въобще кои и какви са начело на Лефски при ДПС: Д.Пеевски и Т.ПаткОФФ - без повече коментар! Дедо Боре- мокър влах! Е.Велев - евреин..

39

до 38

преди 14 години

верно ли? айде аз откога викам да се направи национална подписка за закриване на ДПС

38

Анонимен

преди 14 години

Сдружение Гражданска инициатива "Справедливост внесе в Главна прокуратура днес сигнал с искане за разпускане на политическа партия Движение за права и свободи (ДПС), това обяви за Frognews.bg председателят на нестопанската организация, адвокат Иван Груйкин.

37

MihaiL

преди 14 години

Град Добрич,ако си наоколо много неща можем да посвършим.Без телефони тука без скайпове и разни други.прати ми някой имейл,ама да не е личния ти да се домъкнат някой мекерета у вас.Ше им намерим цаката на тия.сам съм се родил и в гроба пак ще бъда сам така че поне децата ми да живеят добре.

36

mrawka

преди 14 години

Твоите идеви напълно съвпадат с моите.Бих желал да направим нещо заедно.Отговори ми.

35

MihaiL

преди 14 години

Трябва да има какво да се боцка.иначе само зачулени кадъни нестава.Тая с кво образование е,освен сървайвър къде другаде има стаж та е запозната със законите,образованието ,земеделито ,горите, туризма,икономиката и проблемите и още безброй неща в република БЪЛГАРИЯ.

34

атакист

преди 14 години

Сдружение Гражданска инициатива "Справедливост внесе в Главна прокуратура днес сигнал с искане за разпускане на политическа партия Движение за права и свободи (ДПС)Неправителствената организация настоява Борис Велчев да упражни законовите си правомощия, като предяви иск за разпускането на партията на Ахмед Доган.

33

MihaiL

преди 14 години

Ирен Кръстева,защо не искате да пишете за тоя ***.Изпитвате страх от него,от негоавата партия,или просто не искате да си цапате страниците с *** като тоя.Мен ме осъдиха че защитих баща и малкото му дете от набезите на нагли ***,а тоя няма да го осъдят.ако скоро време не видя резултати,ще си взема качулката и жилетката с надпис POLICE и когато искам да разпусна ше трепя по един от ей тия със странни имена и неосъзнато съществуване по земите БЪЛГАРСКИ.

32

mrawka

преди 14 години

Това тлъсто турско *** симулира че е болен.И докторите дето му помагат трябва да понесът наказателна отговорност

31

АСАН гладния

преди 14 години

ХОРА не виждатели,че БЪЛГАРИЯ е под робството но ДОГАН БЕЙ и *** серГЕЙ.

30

Сензационно

преди 14 години

Вместо дебелия Беев, ДПС залага на красива руса маненека!ето вижте за кво иде реч - http://***.vsekiden.com/?p=53362

29

IVO

преди 14 години

KOGA 6TE 4UQ DPS DEPOTAT VLEZE V ZATVORA .......

28

Анонимен

преди 14 години

Защо така внезапно изчезна статията за Мустафа и Маринов?

27

СОФ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР

преди 14 години

ИСКАМЕ ПРАСЕТО БЕЕВ да покаже как бие малки невинн деца !???щото ние ще му покажем как се сади БОР В ЗАДНИЯТ ДВОР!!!!

26

Анонимен

преди 14 години

грух-грух квииик намерила си *** прасенце(беевче)

25

М

преди 14 години

ДНЕС БГ - ЯЖТЕ МИ *** ЗА ЦЕНЗУРАТА!

24

Бай Миле

преди 14 години

Това нашето, ако е нормална държава ... тоя трябваше да е зад решетките още преди години !!!

23

G

преди 14 години

te pak mnogo puti sa go 4akali trqbva6e o6te 1viq put da mu izmenqt mqrkata kakto na men

22

гласувай

преди 14 години

Прах в очите на слепите.Не може да го осъдят,защото ще проговори,а проговори ли ще ЗАЗСМЪРДИ НА ГОРНИТЕ ЕТАЖИ,същото и с Галеви .ПИСАХче не може да ме назначиш за съдия и аз да те тикна в затвора,теб,жена ти,спонсорите! НЕ СТАВАТрябва друг избор на съдий.Гп.Прокурор назначен от Президента- как да заключи спонсорите на президента?Не става със стари к.у.р ви нов бърдак.НА ЕС НЕ МИНАВАТ *** НОМЕРА,тези се продават на бабичките ог горно нанадалнище господа червени палячовци.

21

ZARSTVO BALGARIA

преди 14 години

KRADLIVA REPUBLIKA-v nasheto Balgarsko Zarstvo,koeto e Istinskata Balgarska darzava e imalo Red i Zakoni predi vsichko.Zatova i ZAR FERDINAND ne e mozel dori da ima zemi,kogato horata ne sa iskali da prodavat.Zatova i imotite na ZARA sa ot mnozestvo otdelni aktove na pokupka,kadeto ZAR FERDINAND e plastal v zlato.1 zlaten Lev v ZARSTVO BALGARIA=1 zl.fr.Frank.Knaz Ferdinand idva v Knazestvo Balgaria s parite na maika si Knaginia KLEMENTINA,50 miliona zlatni Franka=50 tona zlato,vlozeni v Knaz.BG.