203

мони

преди 14 години

*** и аз съжалявам дори скърбя за същото!Момичето е невинна жертва! Защо в Лондон иранците искат протест в подкрепа на избраният президент а не им позволиха?!Според мен иранците извън страната ясно знаят какво ги чака и какви са външните цели.Не искат ли страната им да е като Великобритания ? Защо посланика от Лондон го викат в Иран , човека е наясно как е навън може да ги насочи.Ако някой има по нова информация да ме обори с нея моля да заповяда!

202

Анонимен

преди 14 години

Cherni religiozni dosi sreshtu inteligenciata. Momicheto e bilo s bashta si. Bravo na amerika. Razdeliat i Vladeiat v sluchaia za nashe dobro.

201

haha

преди 14 години

И си абсолютно прав! Всички други приказки, дето ще се изприказват, можем да минем и без тях.

200

смешко

преди 14 години

Искренно съжалявам за смъртта на жената.Съжалявам също, че сега върху тази смърт разни боклучави политици ще градят имидж и ще лъжат, лъжат наивници. И в крайна сметка - всичко това ще напълни нечии банкови сметки с милиярди.Това е истината.

199

haha

преди 14 години

Отделно, че не е на арабски, а на фарси, но кой да ти гледа подобни детайли. Кажи го същото нещо в Иран, да видим какво ще стане.

198

смешко

преди 14 години

"...в профила на Хосейн Мусави са писали хиляди хора-голяма част са на арабски..."Нали това е било целта на заниятието. Да се раздуят нещата, да ескалира общественото мнение и стандартните стъпки нататък. Съществуват няколко модела за подобни заигравания с общественото мнение. Не са голяма тайна. Има ги в няколко дебели учебника и в мемоарите на много големи политици. Да не мислите, че сега се открива топлата вода?

197

haha

преди 14 години

И как тълкуваш ти този линк и информацията в статията?

196

НЕДА

преди 14 години

http://***.dnes.bg/world/2009/06/23/mirishat-li-parite.73140Ето малка част

195

haha

преди 14 години

И истината каква е точно според теб?

194

НЕДА

преди 14 години

Обменят инфо в реално време и игнорират цензурата на правителства,вестници,телевизии.Истината е по-важна от разните конспиративни мухи в главите ви,които хич не са клишета-пример-Костов виновен за всичко,после ЦРУ....

193

haha

преди 14 години

И? Има групи? И? Какво постигат с това? Не аз трябва да си пия хапчетата уважаема, а ти. Препоръчвам ти от ония с бялата кутийка, на която пише "Анти-клише".

192

смешко-до снайперист

преди 14 години

Ставаш циничен!

191

НЕДА

преди 14 години

Такива групи има няколко-от различни държави ,а ти бегай си изпий хапчетата!

190

НЕДА

преди 14 години

Абе ти можеш ли да четеш-писах да ги гледаш,за да видиш,че мълчат и никой от тях не обели и дума за Неда Солтан.Освен това зная добре английйски и си контактувам с хора от Франция,Турция,Ирландия,Германия.Случайно в тези държави се намират английскоговорящи-за разлика от тук.

189

Анонимен

преди 14 години

"...Аха,и нарочно някой успял да снима и да прави клипа в мрежата,а стига бееее-КГБ ряпа да яде!Смешници! ..."Простичко и лесничко: Гръмваш, снимаш, качваш, дезинформираш, надуваш сирената, след това жънеш ли, жънеш. Той клипа се снима много трудно, а качването в мрежата е къртовски труд.

188

haha

преди 14 години

О, не чакай, имам идея, нека направим група във Фейсбук "Ако тази група достигне 500 000 човека, Неда ще възкръсне".Тцтцтц...

187

снайперист

преди 14 години

Абе май си е заслужила да я застрелят

186

haha

преди 14 години

Логични доводи за тезата няма, явно пак някой се връзва за поредната красива кауза, та да се почувства достоен човек...

185

НЕДА

преди 14 години

Регистрираните иранци,които пишат там -сите са от ЦРУ и сигурно ти им плащаш

184

смешко- до НЕДА

преди 14 години

Точно американски и немски тв ли да гледам?След войната в Ирак се оказа, че германска спец. част за били пратени в Ирак да проверят "тайно" има или няма ядрени складове и т.н.. Те са докладвали, че няма ядрено оръжие. Американците са били информирани за това. И са скрили всичко от пресата. Не е изтекла грам информация. После изтече инфо, но след дъжд качулка. Нали за това 28-годишният журналист замери с обувката си Буш.