47

Ben

преди 15 години

само 105 са собственици на Бентли

46

Томов

преди 15 години

Не знам кое е по-лошо - че данъчните са корумпирани, или че са некадърни? Кой богат мутраген ще си запише на негово име кола, къща и т.н? Всичко е на фирми, регистрирани в офшорни зони, където не може да ги пипне никой. Схемата е толкова проста, че вече обикновения бизнес започна да се регистрира в офшорни зони, за да не плаща данъци тука. Или пък са взети на лизинг със месечна вноска от 1000 лв, а мутрата има доказан доход 2000 лв - плаща си осигуровки и данъци и пак не могат да го пипнат.

45

Акция "прах в о

преди 15 години

Най-*** в случая е че сега тузарите ще си отдъхнат за известно време защото така наречената проверка е свършила и не е показала нищо нередно за тях, и това е официалното становище на "Държавата" Няма много богати хора в България те са средно заможни въпреки че карат Бентлита и Ферарита и няколко къщи за по 3-4 милиона лева. Всичко вече е законно за тях минала е проверка и не е установила "нищо"! А ние са ладите и фиятчетата да го д....ме!

44

Dino

преди 15 години

Че само 105 ли са собствениците на скъпи коли у нас.

43

Иван Йовчев

преди 15 години

Е такива като тях е*аха мамата на България!

42

Templier

преди 15 години

Тази държава заприлича на един огромен цирк. Вече е непоносимо. Никакво управлени и подигравка с хората... Тези червените престъпници ни разказаха играта. Срамно е вече да се нарече човек бглагин заради тях! Ужасно!

41

Анонимен

преди 15 години

Що не проверят първо себе си и тия около тях?!!!!

40

Анонимен

преди 15 години

Тузарите като ги провериха какъв е резултатът? само се симулира дейност пред избори.

39

ДАНС

преди 15 години

шич не се точете толкова!ние чак се провалихме с такива яки червени бабички-мафиотки като масларката!ще ви строши параграфите,че и спин може да ви лепне!тези са много палави и буйни,хич не ги закачайте...........

38

ферарчо

преди 15 години

Аз мойто Ферари ще го маскирам като Лада и ще ги прецакам

37

ДАНЪЧЕН-1

преди 15 години

Акция маркови прашки.Идват избори ,проверете всичко-после ще почиватве.

36

хитро :)

преди 15 години

ех че хубаво беее ква готина схемичка да се нагуцят и данъчните...

35

kratun4o

преди 15 години

I az taka vikam ,vazhnoto e da se po4ne.Sled mesec pak taka ste 4etem :"Zapo4na.....".Ai ne se bazikaite s nas!

34

webadmin

преди 15 години

Ихааа ... очаквайте :1. Акция `XP` - я да видим кой не си е платил безумните пари на точно определена фирмичка в БГ и пиратства на воля.2. Акция `mp3` - тука Явор Колов и сие ще са във вихъра си. Тежко въоражени тюлени ще нахлуват в домовете на особено опастни 13 годишни свирепи престъпници.3. Акция `Джак Спароу` - във връзка с горната акция и под мъдрото ръководство на Соня Армутлиева, накичена обяснимо с червена шапчица. Не че е `п..утка заспала, а в синхрон с партията майка.и т.н. и т.н.

33

ДАНС

преди 15 години

ще има и акция червен-милиционеро-фашизоиден-глистосер,но следващото хилядолетие!сега предстои акцията червен мухоебец в действие!!!

32

Анонимен

преди 15 години

А на изборите следва акция ***.

31

nue

преди 15 години

само да не почнат акция "Ферари", че съм го закъсал!

30

Анонимен

преди 15 години

Успоредно с всички "акции", тече и акцията "*** шаран".На обикновените хора непрекъснато се поднасят разни "разкрития".И какво от това?Някой да е осъден!"Гарван гарвану око не вади" е казал народът.Тузарите, гъзарите и т.нар. елит ще продължат да си карат бентлитата и ще живеят в палати построени с нашите пари!

29

Анонимен

преди 15 години

ИСКАМЕ АКЦИЯ "ГЪЗАРИ"

28

brigante

преди 15 години

после следва акция "***" и ще се хванат те самите хахахахаххаа