101

antikirilik

преди 14 години

stiga s taia kirilitsa be,neveji...saberete 80-100lv,idete v sasedna gartsia i vijte ot kade e do6la tazi kirilitsa...vseki tam pi6e s 24te ve4ni bukvi...balgai-vulgari,ne6tastni nevaji-prosti,tsial narod se gordee s gratskata azbuka ot 24bukvi i kam nea sa pribaveni prosta6kite zvutsi,razli4ni za kulturnite narodi-ъ,й,ц,щ,ч,ь...neveji v narod,i se gordeiat,a sa nula,melezi,mutanti,nai niskoto stapalo na evropa,jeni i da6teri-prostitutki na evropa,banditi na evropa

100

Да е ясно

преди 14 години

До 35Не логично е да се сравняват ГЕРБ и Атака.Едните искат Ред и резултатност /ГЕРБ с Б/ а другите ще пуснат духа от бутилката и ще донесат само разруха ...Не виждате ли ГЕРБ са дясно центриски ориентирани, а Атака Ултра Леви????

99

Гласувайте на всяка

преди 14 години

Който не гласува на Доган слугува !!!!

98

за философ

преди 14 години

Дано се сети някой да посрещне "изборните туристи" на Доган,да им каже добре дошли и не забравяйте " ЗАЩО" сте дошли.Мисля че на турски това звучи като "селям алейкюм" или обратното.Много са редки предаванията на турски по БНТ и още не съм го донаучил.А както върви може той да стане втори официален в "***".

97

miro

преди 14 години

Не ми е ясно какво толкова се пените.Вие не разбрахте ли,че всички са еднакви.Който и да дойде на власт все *** народа.тази държава ще се оправи само с бой,а не с драскане по форумите.А дали ще гласуват емигрантите не е толкова важно.Те и без това са разбрали че от обикновения човек в *** нищо не зависи,защото изборите се манипулират и фалшифицират.От 11 години живея в Лондон и трябва да ви кажа,че тук българите не ходят да гласуват когато има избори в ***.Вие не можахте зимата един протест като хората да направите пред парламента,а сега сте се загрижили за правото на глас на емигрантите.

96

сергеъо-мразец

преди 14 години

*** и държавата и свинете дето ни управляват! студентите няма да гласуват нали, защото никой от тях няма намерение да гласува за такива *** като бсп и дпс, обаче турците ще ги докарат с автобусите тука и ще им платят да си дадат мръсния глас. Нас отвънка тря да ни уравляват за да има ред

95

философ

преди 14 години

Първо си задайте въпроса КОЙ има изгода, а и възможност да намали броя на гласоподаващите студенти в чужбина,а и на всякаква друга "ителигентна"***.Това са все пак потенциални гласове за десницата.Значи управляващите ДПС и БСП просто ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ с власта си в съответните посолства ,за да може гласовете на "техните" да надделеят в "общата надпревара.Горко на политици които си служат с такива евтини и очевадещи методи на "предизборен цирк".

94

кусур

преди 14 години

Вьншно министерство :) вишнево още малко може би

93

Костов

преди 14 години

Това, че компютрите в посолството ни в Берлин нямали кирилица е абсолютна глупост. Това ме навежда на мисълта, че и всичко останало в оплакванията на въпросните студенти е измама.

92

Josellyn

преди 14 години

До 92: да проблем е, и не виждам кое ти е толкова смешното в ситуацията?

91

Lord of the Dance

преди 14 години

Аз пък бих гласувала, но гласовете са ни скъпи, ако някой ни чака на летището и ни даде по 1000 EUR на глава от семейството - що да не гласувам?

90

Хахахахахахахахахаха

преди 14 години

Ееееееееееееееее, голям проблем, голяма работа. И какво като няма да има секции за гласуване в Махнайм и прочие, чудо велико....страааааааааашен проблем.Аз пък точно в изборния ден се прибирам към България (за малко слава на Господ) и пак няма да гласувам. Да не съм луд да гласувам...............

89

el dorado

преди 14 години

за сметка на това в Турция няма такива проблемии по 50 евро давали на калпак :) бе да си купят нещо

88

koko

преди 14 години

Живея в чужбина не защото не обичам България,а защото искам да живея добре без да съм *** и за да печеля честно от труда си.Алтернатива за Родината ни вече няма-която и да е политическа сила няма как да управлява без да е дълбоко обвързана с организираната престъпност.Надеждата ми беше смачкана от непукизма,пошлостта и безхаберието.Ежедневно и навсякъде.Никого не обвинявам и не съдя.Аз обаче вече направих своя избор

87

Анонимен

преди 14 години

искам да попитам къде мога да вида в кои градове в САЩ ще има урни за гласуване

86

Генчо

преди 14 години

Мир на праха на хубавите български думи "подкрепа", "заедно" и "справедливост"... Когато човек иска нещо, което е негово право и бива възпрепятстван, би следвало да бъде подкрепен от своите. Не става въпрос за това кой е червен, кой е зелен и кой е син - всички сме еднакво кафеви и рано или късно е време да се поизмием малко, вместо да се чешем един у друг.

85

Митака

преди 14 години

Немците са прави да не разрешават провеждане на избори на тяхна територия - при евентуален гаф или спор за всичко са отговорни немските институции - полиция, съд и т.н. което може е да е огромен разход на време, внимание и средства. За избори е необходимо бг консултство, и ако там има недоразумения е българска територия и отговорността се поема от българската държава.

84

Mitaka

преди 14 години

В Страсбург има секция в бг консулството - аз съм пътувал вече 2 пъти да гласувам там. В Мюнхен, където съм сега също има, има и в Бон и Берлин.Но на много хора изобщо няма да им е удодбно да утрепят цял ден в път за да гласуват и най-вероятно няма да го сторят.На послендите избори искахме да правим секция, но до колкото си спомням препъникамъка беше липсата на на български имот в града, т.е. "българска територия".

83

Gnusmus

преди 14 години

Опа...На руски ли пишем? Или на латиница? Аз ще ти го кажа на чист БЪЛГАРСКИ - ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ.***.

82

Do gnusmus

преди 14 години

Poshyol ty!