322

Noq^

преди 14 години

Хахах, ти си луда:) Да не би дръм енф бейс или джаз и рок партитата да са за ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ? Айде моля ти се, осъзнай се малко.

321

Brida

преди 14 години

Виждам , че темата явно вълнува доста хора.Мисля , че никой не иска да ставаме гейове или лесбийки .Хората правят парти за да се забавляват , както и ние хетеросексуалните правим дръм енд бейс , хип хоп , джаз и т.н. други партита.Може би все пак този парад ще помогне възгледите на хората да станат малко по-либерални ,защото в България да си гей , *** или сакат те смятат за *** , а аз не смятам , че това е нормално за едина европейска държава.Аз нямам нищо против парада .

320

Noq^

преди 14 години

ХОРА! НЕДЕЛЯ, 11:15 ОТ ХРАМ "СВ. АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ" ЩЕ ТРЪГНЕ ШЕСТВИЕ, КОЕТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ИЗРАЗИ НЕСЪГЛАСИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ГЕЙ ПАРАД! Очакваме ви! Нека докажем, че можем да се обединяваме!

319

дедо поп

преди 14 години

БРАВО, БЕ -*** Е НАВСЯКЪДЕ!!!!!???сега лично другаря украйнски хомобандит СЕРГЕЙСТАНИШЕВ ЩЕ ВОДИ ШОУТО С ЕВРОДЕПУТАТТА ВИГЕНИН И ОНЯ ОТ АТАКА!!!!!ПРИГОТВЕТЕ СИ КАМЪНИ;))))

318

Аха-а!

преди 14 години

Розата на дъгата била член-наблюдател на партията на европейските социалисти! Абсолютно ясно е от директивата и към СерГЕЙ, че не е член-наблюдател, а управителен орган на същите!

317

до 316

преди 14 години

От всеки се очаква различно: От умния се очаква да мисли! От комплексирания - да се кефи на подкрепата на запада! От *** се очаква да следва манипулациите, които му се внушават! От родителя се очаква да е загрижен! От мъжа се очаква да носи отговорност и да е мъж! От българина се очаква да бъде българин!

316

до 282

преди 14 години

Е, и? Сега от нас какво се очаква?Да кажем: "Sieg Heil!" ли?

315

а сега чуйте за нас!

преди 14 години

Хора, това ни чака! Не се повлиявайте от лъжливи прикази за това колко е невинно и колко е прекрасно това което се заформя сега!Призовавам всички родители и нормални хора да излезем и да спрем разврата!Това е в името на нашите деца и на България!

314

Чуйте за щатите!

преди 14 години

На ученици 2клас в същото училище беше прочетена книжката, Крал и Крал, за двама мъже, които се влюбили и се оженили. Когато родителите Роб и Робин Уиртлин възразили срещу това, училищните власти им казали, че нямат задължение да ги уведомяват или да им позволяват да изтеглят децата си от тези часове.През 2006 г. двете семейства завели дело с исканията да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост.Федералните съдии отхвърлили иска.

313

Чуйте за щатите!

преди 14 години

До следващата година пропагандата се пренесе и в началните училища и детските градини. В градините беше раздадена книжка с картинки, в които се обясняваше как еднополовите семейства са напълно нормални семейства както всички други. През 2005 г., Дейвид Паркър, родител с дете в детската градина (Лексънтън, Масачузетс), настоял да бъде уведомен, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син. В резултат на тези си искания бил арестуван.

312

Чуйте за щатите!

преди 14 години

По-късно учителка съобщи по Нац. радио, че разрешаването на еднополовите бракове е премахнало задръжките за преподаването на хомосексуализъм в училищата.Тя също така разказа, как вече дискутира темата за гей секса със своите ученици до степен, до която тя пожелае. Например, била разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.Например, била разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.

311

чуйте за щатите!

преди 14 години

В гимназията на моите собствени деца имаше училищна инициатива, приканваща ги да празнуват легализирането на еднополовите бракове.Това се случи в края на 2003. Събитието включваше група от водещи, вкл. учители, които обявиха, че смятат да се оженят за хора от техния пол и да създадат семейства и потомство чрез осиновяване на деца или изкуствено осеменяване. На децата бяха раздадени пропагандни брошури, в които се обясняваше как да си хомосексуалист е нещо нормално за нашето общество"

310

Анонимен

преди 14 години

Ей , 295,ти май си ***-***,нещо не можеш да говориш на български.Куха лейка!

309

Анонимен

преди 14 години

линка е тозиhttp://***.dnes.bg/obshtestvo/2009/06/18/godina-po-kysno-zadava-se-nov-gei-parad-v-sofiia.72831

308

Анонимен

преди 14 години

до 306страх ни е от вас и ще се борим до край. Виж това:http://***.dnes.bg/obshtestvo/2009/06/18/godina-po-kysno-zadava-se-nov-gei-parad-v-sofiia.72831

307

Анонимен

преди 14 години

Много точно казано ,LoL,нашите са си точно жалки ***, крият се по тъмните дупки,посягат на деца и тинейджъри и са страхливи като мишки.Някой им платил,дал им по един плакат в ръцете,накичил ги като шарени папагали и айде ще правят ПАРАД

306

295

преди 14 години

do300...wij kakwo....da dadoh si srawnenie za teb.chesi nai bokluchiiskiqt chakadjiq... a i temata ne e za prawopisnite mi greshki...adi idi na nqkoiq polqnka dasi prawish chekiite.

305

до 303

преди 14 години

Съгласен съм с теб.Нормалните хора не искат *** да бъдат изгорени в камери!Ние просто искаме да не парадират с отклоненията си от нормалното.Имаме деца, имаме морал - всеки има причина да иска това!В случая, българските падали са използвани от онези дето им плащат!Те си мислят, че са много значими, но просто "запада" си има свой сценарии за развитието на България и си го следва!И той не е приятен!

304

до 299

преди 14 години

Ти май си противоречиш..уж твърдиш, че никой няма право да се меси в живота на другите, а не оставяш нас - мнозинството да поискаме тези *** да не ни се месят в живота, чрез своите мръсни мероприятия! В случая, дискриминирането сме ние, защото идват някакви умни "западняци" и заявяват, какво трябва да търпим и какво не! Айде нема нужда!

303

Анонимен

преди 14 години

Между гей и нагъл *** има разлика - Гея си живее нормален живот и не парадира никъде със сексуалността си, а наглия *** прави точно обратното!