31

песимист

преди 15 години

Нищо добро не очаква България близките 50 години. Трябва да минат няколко поколения, да се смени радикално мисленето на българите, за да бъде изметена синьо-червената комунистическа крадлива ***, която от 1989 г. до сега само краде и унищожава България. Забравете да се оправим близките 50 години. Тоя народ не може да направи промяна. Всеки народ си заслужава господарите. Жалко за нормалните българи, които не подкрепят мафиотите. В България на почит са простаците, крадците, ***, мутрите...

30

Анонимен

преди 15 години

Британците са една от най - мутренските държави през вековете, грабили от цял свят.Не беше ли Франсис Дрейк пират, който обираше чуждите търговски кораби и накрая английската корона го награди с благородническа титла.

29

korc

преди 15 години

Сега е времето да извадим сакралната фраза "Тоя ли че ми каже неговата м.." толкова векове сме изкарали изолирани от външни помагачи и от вътрешни "умници" благодарение на тази фраза. Изолирахме заводите си от доставчици и пазари благодарение на тази фраза, изолирахме се от фондовете на ЕС.

28

Анонимен

преди 15 години

трагедията на България не е, че някой се кандидатира за да избегне ареста, а това че хората гласуват за него и го вкарват в управлението... много е кофти метериалът за съжаление

27

gothic

преди 15 години

смешна работа, я пак? Кой закриляше мутрите? Някои помнят повече от 15 минути, да знаеш!

26

xi4o

преди 15 години

ami ne znam koi vizirat kato samnitelni biznesmeni-moje bi blizki do sik(madjo i pa6ata),koito sega se pravqt na sveta voda nenapita:)se6taite se za kogo govorq?

25

смешна работа

преди 15 години

а никъде не са споменали компрометирантите политици от синята коалиция,които закриляха мутрите и разграбиха българия

24

П

преди 15 години

Някакво британско списание си дава мнението за политиката в Източна Европа. Що не си гледат в собствения разграден двор?? Те че нашите не са стока е ясно, ама техните политици са баш мутри!

23

evzeny

преди 15 години

А дори не са споменали, че в БГ хората се кандидатират само за да излязат от следствие или арест!

22

гласувай

преди 15 години

ББ е следващия премиер ,ако българина има отговорност към паметта на предците .Вън БСП И ДПС! РЕВИЗИЯ ЗА ПРЕДИШНИТЕ! АТАКА в парламента като опозиция-за критики и подкрепа срещу БСП И ДПС. СДС в правителството ,но умерено -доде ли се власт на КОСТОВ и ГЕБР ще стане един файтон народ!

21

Анонимен

преди 15 години

20

нб

преди 15 години

По съмнителен тип от мутрата ББ не познавам. И ще го чакаме да се бори с колегите си, олелеееее. Тежко ни.

19

Anonimuss

преди 15 години

КОРУПЦИЯТА.ХОРАТА МНОГО ЗА КОРУПЦИЯТА ГОВОРЯТ, ПОСТОЯННО ПО НЕЯ СПОРЯТ, МЪЧАТ СЕ НА ВЪПРОСА ДА ОТГОВОРЯТ:ДОКОГА КОРУПЦИЯТА ЩЕ СЪЩЕСТВУВА, МОЖЕ БИ ДОКАТО ЛАКОМИЯТА В ДУШИТЕ НИ БИТУВА?!КОРУПЦИЯТА Е ЕДНО НЕПРИЯТНО ЧУДОВИЩЕ, КОЕТО ЧЕСТО ИЗЛИЗА ОТ СВОЕТО ЛЕГОВИЩЕ!ДЪЛГАТА СИ РЪКА НАВСЯКЪДЕ ПРОСТИРА И СИГУРНО МРЪСНИ ПАРИ ИЗПИРА!ВСЯКАКЪВ ВИД ХОРА ВЛАДЕЕ, А ПРЕД ПАРАТА СЛАБИЯТ НЕМЕЕ!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА УСТОИ НА ТЛЪСТА ПАЧКА, ТА ЗА НЕЯ НЕ СЕ БАЧКА?!НЕЩО ЗА ПАРИ ПРОДАВАШ И ИЗВЕДНЪЖ БОГАТ СТАВАШ!НЯКОГО ПО ДЯВОЛИТЕ НАТИРЯШ, БЕЗ ЗА ТОВА ДА ПРИДИРЯШ!ВМЕСТО В КАЗАНА НА БЕДНОСТТА ДА ВРИШ, ТИ СПОКОЙНО С МНОГО ПАРИ СПИШ!ЧЕСТНИЯТ ОТ КОРУМПИРАНИЯ СЕ ВЪЗМУЩАВА И НЕ МУ ПРОЩАВА!НО ТОВА НЕ Е УТЕХА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ УСПЕХА!СИЛАТА НА ПАРИТЕ Е МОГЪЩА, ЗАТОВА НИКОЙ ГРЪБ НЕ ИМ ОБРЪЩА!ТЯ НЯМА ДА Е НАПЪЛНО ПОБЕДЕНА, НО ПОНЕ ДА БЪДЕ НАПОЛВИНА НАМАЛЕНА!ТОВА СТАВА В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, ЗАЩОТО ТАМ ИМА КОЙ НЕЩАТА ДА ПОПРАВИ!А ТЕЗИ, КОИТО ЖИВЕЯТ В ПРЕХОДНО ВРЕМЕ, ЗА ТЯХ ЩЕ Е ДЪЛГО ОЩЕ НЕПРИЯТНО БРЕМЕ!

18

баба Лена

преди 15 години

"Икономист": Съмнителни типове печелят изборите в BG...... Ураааааа вие открихте топлата вода!!! Я вземете и питай те онзи *** Дуган как се купуват гласовете на *** и искурзиантите от съседна нам държава!!! И след това отидете при Галевите и те да ви светнат на разни чалъми и тарикътлъци *** ! Но то да са само те я погледнете парламента пълно е с типове от кол и въже!!! Но то е нищо в сравнение с предстоящата ни *** ! По 2 та дори и 3 джамии имат някои села над Велингград

17

Анонимен

преди 15 години

vseki narod si zaslujava upravnicite

16

АСАН гладния

преди 15 години

Като не ГЛАСУВАМЕ, още 4 г. ще сме под игото на БЕЯ и ГЕЯ.

15

Росен Зарчев

преди 15 години

Ей много заспал народ ме като овце сме Българиноооо събуди се

14

Анонимен

преди 15 години

До сега избирахме доказани типове а сега съмнителни май никой не желае промени...

13

Шопа

преди 15 години

и какво трябва да направя да отида да гласувам да ме управляват бандити и базбойници

12

Анонимен

преди 15 години

Да-а-а... Само 4 знае каква е истината и добре, че я каза на всички!