220

Иван Иванов гр. Софи

преди 14 години

Много добре казано от 219. Абе и аз съм за Герб, обаче Бойко малко рискува с фигура от БСП като Божидар Димитров и богатите бизнесмени Кирови, на които също е предложил. Както знаем богат и честен бизнесмен в България все още не може да има !А който е бил от БСП, СДС или Цар, трябва да стои много далеч от политиката, за да не прави поразии....

219

Бай Денчо

преди 14 години

Б. Д. е типичен пример, че "за комуниста няма нищо невъзможно". Типичен интересчия, той е като вълка - козината си мени, но нрава си не променя.

218

Динев

преди 14 години

Мишките и плъховете първи напускат кораба. След година ще избяга и от ГЕРБ.

217

nasko

преди 14 години

ne znam za6to umen 4ovek kato dimitrov otiva v gerb.te sa napalno nekompetetnti i 6te provalqt 4oveka.a moje bi sa mu obe6tali ministerskiq post?

216

TITO

преди 14 години

TAKA 6TE IZBQGA I OT GERB KATO ZATANAT!V GERB VSI4KI BQGAT OTNQKADE,A SAS STRAHLIVCI DARJAVA NE SE UPRAVLQVA

215

бай ДЖОН

преди 14 години

ГОЛЯМ ПЛЪХ, кораба потъва, плъховете бягат.

214

фънки

преди 14 години

ЦИТАТ ОТ : Стоян Заимов " Миналото" стр. 614, издателство БЗНС, 1986 г.Ползуваме се от случая пак да повторим и да потретим следнята истина: българските революционни комитети, инспирирани от Л. Каравелова, организирани от В. Левски, управлявани от А. Узунова, Хр. Ботева, Ст. Заимова, Н. Обретенова и прочее "апостоли на свободата", нямаха нищо общо с панславизма. Те бяха чисто българско дело - дело на една шепа горещи патриоти, които мечтаеха една велика свободна и независима България, освободена не от "МОСКОВЦИТЕ", а от самите българи - желаеха свободна България за свободни българи.Цитат от Стоян Заимов," Миналото " стр. 614, издателство БЗНС, 1986 г.

213

Анонимен

преди 14 години

Никога не е късно да станеш за резил.Редовно ни се пробутват разни прехвалени типове като величия в науката, спорта, изкуствата, журналистиката.С една дума - метреси на мафията.Колкото до историка, за сравнение - друг един историк трябваше да загине в горящия влак миналата година, та да му чуем името, докато този и подобни постоянно ни ги рестартират.Общ знак - президентски хора.

212

атанасов

преди 14 години

Това е пример как трябва да се държи един достоен БЪЛГАРИН !!!

211

Анонимен

преди 14 години

Божидар е основна фигура в идеологическата борба на червените. Някой трябва да пълни главите на *** с "научни" доказателства за величието на България и да им напомня колко силна и правилна държава сме били едно време - когато ни яздеха руснаците.

210

Out

преди 14 години

Трагична загуба за БСП. ГЕРБ найстина спечелиха много с този човек, но те ще го провалят с некомпетентноста си. Просто той няма място в ГЕРБ.

209

Troop

преди 14 години

Malko sa svestnite hora v bulgarskata politika i sega vsichkite se prisuedinqwat kum zgamta, naistina e jalka gledka.

208

kolega

преди 14 години

смешкото в 4-ти курс обяви 10000 за тази която го вземе да остане в софия!сега за какво ли се пазари созополският медузник?

207

хисторик

преди 14 години

Б. Димитров е типичен гербер - некомпетентен въздухар. Всички в гилдията го знаят.

206

Анонимен

преди 14 години

Моля такива като 205 и Антон да не пишат. Те немогат да говорят а тръгнали да пишат , и то как мишат на маймуница не на кирилица. И същите индивиди започнали да говорят за ХОРА които са на векове пред тяхното развитие.Мишоци просто си четете ако можете и не си показвайте голямото нищо в главите си с писанията си.

205

Анонимен

преди 14 години

a be i ti si edno nistojestvo nezavisimo na kakva lijliva rabota si naznachen...

204

Анонимен

преди 14 години

Моля,това е най добрия историк в България и единственото което не харесвах в него-това е членството му в БСП,но вече явно се е поучил о грешките си.Пжелавам му успех

203

Антон

преди 14 години

Ха-ха-ха, историк и потенциал. Не ставай смешен. Божидар Димитров просто е един псевдоисторик. 90% от писаниците му са откровени лъжи, а останалите 10% са под въпрос.

202

РУМИ

преди 14 години

МНОГО УМЕН ХОД НА БОРИСОВ ДА СИ НАПРАВИ РЕКЛАМА ЧРЕЗ ДИМИТРОВ.НО ЗА ЖАЛОСТ ТОЙ ЩЕ Е ЕДИНИСТВЕНИЯТ ИНТЕЛИГЕНТЕН ГЕРБЕР,А ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ

201

OSA

преди 14 години

nama da izdarji dalgo 4ovek s takav potencial kato istorika v ko6era s osi na GERB