10

.

преди 14 години

Не ми дреме за синия синявец ни за другия педльо....всичко около тия е една комуно червена гавра к Българина...

9

"""&q

преди 14 години

Сините също с двама евродепутати!Ама друг път! Не е важно да се чака някой друг да свърши работата!Аз съм за повторно пребряване! Ако няма желаещи - насреща съм, на доброволни начала!То управляващите не трябваше да дават луди пари за избори,реклами ,тел обаждания, а да седнат на 7 да си мушкат бюлетините в пликчетата цял ден! Да пускат отвреме -навреме бюлетина за друга партия , а после да я отчитат като невалидна!

8

USPEH NA SINITE

преди 14 години

USPEH NA SINITEUSPEH NA N.MIHAILOVA I I.KOSTOVTE SAWTO KAZAHA NE NA TURZITE V EVROPA USPEH DA IZGONIME TURSKATA-ZGAN OT BALGARIA I EVROPA

7

Анонимен

преди 14 години

НЯМА ПАРТИЯ В ПО-НОВАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, КОЯТО ДА Е ТАКА ОПЛЮВАНА И РЕПРЕСИРАНА КАТО АТАКА ! ....САМО ТОЗИ ФАКТ МИ Е ДОСТАТЪЧЕН, ЗА ДА СМЯТАМ, ЧЕ ТЯ Е ИСТИНСКАТА ОПОЗИЦИЯ У НАС ! ....

6

Анонимен

преди 14 години

Атака + ГЕРБ + СДС ...................е това е класика=психясал българинжалка картинка

5

Maimun

преди 14 години

Атака + ГЕРБ + СДС = Това е исината!! Те са си най-близки, по манталитет, идеи, цели!!!!!Менги

4

sin

преди 14 години

е като няма други сини, шъ гласуваме за siners. за тях гласувах впрочем, по-точно за м.димитров щото има блог и сякаш се опитва да избие тиквата от главата си. иначе и аз съм на мнение че живков може и да са го махнали неговите хора, но сега те продължават да ни управляват и децата им, облечени в така наречената от тях "нежна революция"

3

Пловдивчанин

преди 14 години

Бойко, Бойко, голям автогол си вкара с предлагането на президентския брат Емил Стоянов в листата на евродепутатите от Герб. Явно не си пил само уиски с кайсии при посещението ти преди време в къщата на П. Стоянов в Бистрица...Защо така си компрометираш личността бе пич? Знаеш ли колко честни избиратели отблъсна за следващото гласуване на 05.юли?

2

dek0

преди 14 години

Imate moiq glas :) Svetoslav Malinov to4no za vas glasuvah .

1

Порки

преди 14 години

Е как така кви са тез своеволия . Атака при такъв процент тря да вкара и тя още един . забележете как мазно са усмихва тоз Костов хахах кат *** на фафла са радва ***..