29

Синята идея

преди 15 години

Единствено по време на синьото управление България имаше възход. Тогава се взеха най-важните решения за България - членство в НАТО и членство в Европейския съюз и се направиха първите стъпки на процеси, които се финализираха при другите правителства въпреки волята им против тях! Доверието на Старите демократични държави към България нарастна и нещата бяха тръгнали да се оправят. Но... не ви удържаха гащите и дадахте заден с *** жълто, а после почервеняхте. До кръв. Кръвта на децата ни.

28

от 19 до 26

преди 15 години

Абсолютно точно, колега, ама темата за "RAZGRAD BOYS'' е много по- актуална:)) То това, че пак ще ни спрат пари не е чак толкова важно.....:)

27

всели

преди 15 години

Абе нещо казаха, че след нам си кой месец тази година от Синята коалиция още един представител ще влезе в Европарламента. Що нищо не пишат нищо тез хора?

26

народа

преди 15 години

Второ критично писмо от Брюксел, което се пази в тайна, получи правителството вчера. В него се изказва неодобрение към изготвения от кабинета и внесен в парламента законопроект за отпадъците на София, както и към цялата програма Околна среда.Според европейските ни партньори България дава разнопосочни сигнали към Европейската комисия, което силно ги обърква какво точно става. Във въпросното писмо от ЕК, изпратено от Главна дирекция Регионална политика до вицепремиера Меглена Плугчиева, министрите на екологията Джевдет Чакъров и на финансите Пламен Орешарски, и до шефа на парламентарната комисия по европейски въпроси Младен Червеняков, се съобщава, че ако законопроектът за *** на столицата бъде приет от парламента, Брюксел ще ни спре парите по Оперативна програма Околна среда. Това на практища ще бъде пагубно за всички проекти в 23-те региона в България. Схемата, изработена от правителството за тези проекти, прави общините зависими едни от други. Не може да бъде изваден един проект, без останалите да пострадат.В писмото се посочва още , че е недопустимо кабинетът да сключва договор с бившия концесионер Новера за почистването на София, защото това е в противоречие със Закона за обществените поръчки.

25

народа

преди 15 години

Недопустимо е шефа на фирмата преБроител Азер Маликов да реализира кампанията на ...БСП.

24

Лумпен

преди 15 години

Как се активизирала червената младеж тук. Хвала на таквис заблудени патки и бленуващи за екскурзия в Куба ***.

23

kara Osman

преди 15 години

до 16------------ иах предвид, страха на партия да издигне кандидат-депутат с турско име. Има толкова много чисти неполитизирани образовани турчета, които могат да разцепят гласове от сбирщината на ДС- ДПС, но не го прави нито една партия. Това означава всички работят за ДС и не е дошъл времето да се гласува за друга партия освен ДПС,а това са 550 хил. гласа капсуловани като балансьор в бъдещия парламент.

22

Анонимен

преди 15 години

Честит ви Бойко, скъпи българи :) Айде халал да ви е, няма само ние тука в София да му ядем *%^*%. Напълни софийските общини с мутри, време е и за останалата част на България. (Честно, не разбирам, как може толкова хора да гласуват със задните си части)

21

Петков

преди 15 години

#18, денят едва започва, за да се осмисли, затова ще прегледам и другите статии, за да си начеша езика и ти зарадвам окото. В дълбока заблуда си ако си мислиш, че използвам Правец 16, бюджетът не ми стига, за да си го позволя, затова карам на добрия стар 8М. Тапетите си ги лепя с Ц200 напук на тоя, дето ще ги сваля след мен, карам 4 тактов автомобил и ползвам асансьор. Именно в асансьора се запознавам с политическите вицове, за които донасям. Наистина един прекрасен живот!

20

cyberman

преди 15 години

Qko cenzura ima v toq site. Qvno prosto nikoi nqma pravo da kaje 4e e podigravka s vsqkakvi zakoni i demokrati4no mislene fakta , 4e nqkoi koito e polu4il pove4e podkrepa i syotvetno doverie ot horata , da polu4i po malki prava da predstavqlqva izbiratelite si. 6tot razbira6 li stavalo duma samo za 300 glasa....Vse edno se kazva - mi da pove4e hora vi haresvat, ama gledaite si rabotata, ne ni iznasq da imate 2ma a drugite 1, ni6to 4e za tqh glasuvaha po-mal

19

пвм

преди 15 години

Вчера, в един друг сайт излезе информация за едно писмо от ЕС до управляващите относно готвения закон за ***. Просто и ясно:Ако закона бъде приет Брюксел ще спре парите по ОП Околна среда. Чаках някави коментари по телевизиите или по сайтовете. Няма такова нещо. Явно има по-важни неща:)

18

Анонимен

преди 15 години

Др. Петков, осмислихте ли деня си с този коментар? Хайде сега, станете от бюрото, откъснете поглед от Правец 16, разкършете се, залепете смъкващите се тапети с лепило Кале, изтупайте прашния мокет от местния РУМ, ремонтирайте Вартбурга, прегледайте политическата обстановка в Пхенян, организирайте културо-масова дейност пред блока, напишете донос за политическите вицове, които сте чули на стълбището. Животът е прекрасен, нали?

17

Анонимен

преди 15 години

До 9 явно не можеш да оцениш правилно обстановката .Атака не може да вземе от 15% затова гласувайки за атака помагаш на тройната коалиция да остане във власта.ДПС има интерес да я има Атака за да се разпръскват гласовете и да остане във власта.Малко си напъни мозачето и ще разбереш ,че съм прав иначе гласът ти отива на вятъра, но когато го разбереш ще е късно.Никой от десните не желае коалиция с Атака.

16

Анонимен

преди 15 години

13, какво означава "няма българска партия обединител на турските гласове"? Какво значи да се гласува обединено? Всеки в тази държава е български гражданин (ако не го устройва може много лесно да разреши този свой проблем) и като такъв може да гласува за всякаква партия, която отговаря на неговите принципи и виждания. Обединено гласуват само хората, живеещи на стаден принцип и/или зомбираните!

15

Петков

преди 15 години

Kocтов пак ни разказа играта, чрез измами и машинации успя да вкара депутат в европарламента. Но нищо чудно, че е успял да манипулира изборния резултат. Нали знаете, какво стои зад абревиатурата ЦИК? *** Ивaн Kоcтoв!

14

Анонимен

преди 15 години

Очевидно Синята коалиция и Лидер не са си платили достатъчно,където трябва.Най-жалкото е,че от Синята коалиция отива не Св.Малинов,а изпечената брантия Н.Михайлова.Платила си е яко жената за първото място и номерът й мина - 20 години не й стигнаха да далаверства!К-а от класа - трябва да й го признаем!Сега 5 години ще гушка по 7.500 Евро на месец=450.000 Евро за целия петгодишен мандат!Хаирлия да е!То и другите евродепутати по толкова ще гушат - но какво ли ще ни огрее,като гласувахме?...

13

кара Осман

преди 15 години

Ще се разачаровате още по-вече на 05. юли 150 000 гласоподаватели на ДПС чакат на границата + 380 000 това са около 550 хил. гласа за ДПС. Така ще е щом няма българска партия обединител на турските гласове, излишната омраза на нациско мислещите български партии ще гледат Доган как управлява и следващия парламент. УСПЕХ ЗА БАЛАНСЬОРА Д.П.С.

12

бай ДЖОН

преди 15 години

отново ще ни управляват БЕЯ и ГЕЯ. БЪЛГАРИНА не ГЛАСУВА а само ПСУВА. АЗЕР МЕЛИКОВ ДОБРЕ ПРЕБРОЯВА.

11

LEN4ETO

преди 15 години

TOQ MO6ENIK CARQ NE MU STIGAT TOLKOVA DEKARI GORI I IMOTI,A SEGA ISKA S NEGOVIQ BIV6 PAZA4 DA VZEMA VLASTTA

10

sinqta

преди 15 години

tova im e predela na sinqta koaliciq-1 deputat.prez uili nqma i tolkova da vzemat,za6toto naroda ne tolerira izmamnici i prvaleni politici