110

bibi

преди 15 години

a boiko se e qdosal,za6toto si mislil 4e 6te vzeme nai malko 6 7 deputata i se razsardil na vsi4ki.tipi4no v negov stil,ama na parlamentarnite izbori togava ne trqbva da govori s nikoi 1 sedmica

109

........

преди 15 години

ГЕРБ не си дадоха много зор и пак спечелиха .Да се нарече разлика от 6-7 % "милиметър" e идиотизъм .Още повече че всички видяхме истеричните напъни на БСП ..........то не бяха съдебни циркове с регистрации , то не бяха негативни кампании .........и накрая едвам едвам .........втори ! Не успяха БСП да намалят подкрепата за ГЕРБ но успяха да увеличат тази за Синята Коалиция

108

Веселин

преди 15 години

До 102 и аз това обяснявам от 2 дена, че трябва да се направи такъв референдум аз ще се подпиша

107

heming

преди 15 години

Каква да е държавата в която живеем ние, в която ще живеят децата ни и техните деца решаваме ние. Нека всички заедно направим от нашата мила родина едно по добро място ........."За да победи злото е необходимо само едно - Добрите хора да не правят нищо"

106

баба Ви

преди 15 години

Избираш Бойко, получаваш Костов! "Командира" ни въведе във валутния борд, той ще ни изведе от него! Който има малко мозък в главата си - да разкарва левовете, ...ако има такива разбира се! България върви към пълен финансов колапс и социален крах! .. От които после ... добрият Гаргамел ще ни изкара!!! Тоя сценарий не Ви ли е познат!?

105

Анонимен

преди 15 години

И аз се чудя как европа допуска етническо-сепаратистка партия да влезе в европарламента и да лобира за интересите на една варварска държава!

104

angel

преди 15 години

Хей, Хора, СЪБУДЕТЕ СЕ, ГЛАСУВАЙТЕ! Само лаете по форумите и какво се получава, ДПС е -та , преди Сините и преди Атака , СРАМ, СРАМ, СРАМ! Не дремете, а идния месец ГЛАСУВАЙТЕ!

103

Анонимен

преди 15 години

Последните години 2005-2009 са най-лошите за България.1997-2004 беше по-добро време.

102

Анонимен

преди 15 години

Нека първият официален референдум проведен в България според новия закон, бъде за задължителното гласуване на избори!Трябват 500 000 хил. гласа, за да се предизвика такъв. Сигурен съм, че ще се съберат толкова подписа. Сега, ако има политик, който не се страхува от народа си, нека да започне събирането на подписката. Има ли такъв обаче? Ако няма, ще трябва ние самите, включително и участниците в този форум, да се заемем с тази задача.

101

..........

преди 15 години

Големия шамар на тези избори е за БСП !! Нали удвоиха пенсиите ,повишиха минималната заплата ,имаха 4 години успешно управление и т.н. ............Защо не спечелиха повече гласове ????? След всички истерични хвалби на Станишев и компания , след тъпата изцепка "гласуваш за Бойко-получаваш Костов" , след цялото купуване на гласове и манипулации ...........и накрая втори !!!

100

аЛекс

преди 15 години

И аз спадам към младите, но днес дадох своя глас. Следващия път скрийте личните карти на бабите си...Ефектът би бил добър :)

99

kuradon

преди 15 години

Koi dopusna etnicheska partiq v strana ot ES???????????????

98

..........

преди 15 години

Вижте гласуването по населени места ............в София ДПС имат само 1 % а в малките села имат до 20-30 % Избирателите на ДПС са неграмотни политически невежи крепостни селяни които гласуват под строй . Докато подкрепата за ГЕРБ е почти равномерно разпределена в големите , средните и малките градове .Изводите са ясни .

97

Анонимен

преди 15 години

Преслава е българска певица, която е грозна и дебела ***. И бивша добричка жрица на любовта. Ето такъв е електората на ДПС!

96

Анонимен

преди 15 години

пак фесовете излязоха най-сериозни! срамота за българите :(

95

Анонимен

преди 15 години

Ако избирателната активност е поне 60%,БСП и ДПС щяха да сърбат леща чорба:))Ама младите спяяяят!

94

Анонимен

преди 15 години

#92,Още по-лошо-абсолютно неграмотни турци,неговорещи български,влизаха да гласуват с придружител и на въпрос на журналистка-за какво гласувахте,туркинята изломоти нещо на турски.Ето това са селата на Доган.Изобщо БСП не е на милиметър от ГЕРБ и ако не са червените пенсии с бастуните,щяха да са на километър зад ББ

93

хехе

преди 15 години

Нека направят тогава задължително гласуването, нали и без това всички партии ни подтикват да гласуваме. Ще видим тогава дали *** и дуписе заедно ще имат повече от 10%...

92

....................

преди 15 години

не са виновни пенсионерите кво е виновен човечеца че иска и той да е добре да не се лишава. Цял живот е блъскал за тая държава и накрая да види как *** я разграбват и подкупват народа.

91

Анонимен

преди 15 години

Тъпички са тия като теб, които всеки ден са в ИНТЕРНЕТ!