80

гх

преди 15 години

Никакви фашисти не са Атака - обикновени загубеняци, Волен си прави личнафирма и гепи яко. Предомно ги поддържат прости хора и интересчии.Съгласен съм за сините, герб нямат абсолютно никакъв потенциал и са по-опасни и от комунистите. Затова или сините, или бсп. Нали търсме най-малкото зло?

79

Анонимен

преди 15 години

80 самнявам се аз им смених имената през 1985

78

Анонимен

преди 15 години

79добавен от: Анонимен преди 2 минутиНапрао отивай пашата да те опъне и да си сменяш името.

77

нормален българин

преди 15 години

Имам съмнения, че целта на Атака е сплотяванто на турците.Това показва резултата.От друга страна ясно,че турците гласуват не за доган, а за турция. Доказани донякъде са само сините и бсп.

76

някой си

преди 15 години

Всички, които са били във властта от 1944 г. до ден днешен трябва да бъдат изхвърлени от Парламента, съдени и натикани в затворите. Затова нека всички честни българи да гласуват и да не позволяват твърдият електорат и чугунените глави на комунисти, турци и псевдодемократи да ни определят бъдещето.

75

Анонимен

преди 15 години

Още 4 гласа за 5

74

човек

преди 15 години

Цели пълчища от турци и комунисти гласуват до един - всичките за БСП и ДПС и против България. Българи, гласувайте за българска партия, която никога не е била на власт. Иначе турско-червените *** ще унищожат България и ще ни риквидират.

73

awe

преди 15 години

Подкараха ли ги ордите вече?

72

Доброволец

преди 15 години

Аз гласувах заедно с моята дъщеря,която навърши 18 г,и гласува за първи път.Ние дадохме своя вот и изразихме своето мнение,макар за различни личности,и показахме ,че всеки трябва да бъде отговорен за бъдещето на България.Гласувайте,така показвате ,че сте някой!!!

71

sisi

преди 15 години

iskam da popitam neshto ytre po4iven den li?

70

krajbata

преди 15 години

Хайде всички да гласуват !!! ГЕРБ ИЛИ АТАКА това е правилният избор

69

Анонимен

преди 15 години

Тоз пък какви фашисти го гонят!Атака и само Атака.Другите всички са за Турция в ЕС.

68

ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ ГЛАСУВА

преди 15 години

Простите хора най-лесно се манипулират. Най-простите хора са *** и турците по селата. Те не знаят какво е демокрация, права ... интернет, български език. Те знаят, че има един паша който ги краде и *** и дори са доволни.Нека не оставяме те да решават съдбата на България, защото ВСИЧКИ ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ.

67

Анонимен

преди 15 години

спига с тия болни мозъци фашистите атакисти ве!има и други малко по-нормални-герб,сини,яне яневци.с фашистите пак нема да прокопсаме.дайте нещо по-умерено!

66

Анонимен

преди 15 години

Атака е единетвения сигурен начин да се оправи България.Хора разберете го!Факта.че ни занимават само с Бойко и Станишев говори за това.Като се има предвид.че Волен има много повече превърженици от тях.

65

Анонимен

преди 15 години

67добавен от: sj преди 25 секундиСамо така!

64

тони

преди 15 години

Още 5 гласа эа сините.Усрех.

63

sj

преди 15 години

аз и моите приятели от квартала гласувахме за номер5555555555555555555

62

Анонимен

преди 15 години

АБЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, КУПУВАТ СЕ ГЛАСОВЕ ПРЕД ПОЛИЦАИТЕ И КОМИСИЯТА И ПАК НИЩО?! КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА, ТОВА Е ПЪЛНА АНАРХИЯ! СТОГА С ТОВА ДПС, КАКВИ СА ТИЯ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ПИСНА МИ!

61

Анонимен

преди 15 години

Аз гласувах! направете го и ВИЕ!Сутринта като отивах на работа и на спирката(има кафене) една група от 4-5 чички се хвалеше на висок глас че са ги черпили цяла вечер с "ДЖОНИ" за това че са казали че ще гласуват с номер 6 и са им дали пари да си допият днеска.Някъкъв техен приятел дойде и те му казаха че е бълък че не е бил с тях и не си е продал гласа та да може да пие на аванта марков алкохол па и днес да го кара на биричка!Кво до провиш заради тази ми стана обидно че съм българин *** това