9

Stratford

преди 15 години

Един е БОГ, и РЕЙТИНГ е неговото име...

8

реалист

преди 15 години

Ами нищо ново под слънцето, поредната перачница за пари е тяхното шоу. Също като нашите.. Да не забравяма, че едно наше шоу даже умря човек!

7

Петко

преди 15 години

Само не мога да разбера защо се акцентира върху това, че е космата и стара мома?

6

Хаджи Генчо

преди 15 години

Шоу бизнесът мачка. За пари и рейтинги се изстискват хората дарби до последно. И който не е подготвен за това - ето го резултата. Няма човещина, има само пари. А някой ще и върне ли здравето на тази жена?

5

Анонимен

преди 15 години

Явно не можа да понесе славата. Дано се оправи! Има голям талант!

4

estrella

преди 15 години

Риалити предаванията трябва да бъдат озаптени малко! И нека да не ми обясняват, че го правели заради зрителите. Зрителите не искат да виждат любимците си в лудница или не дай Боже- загинали, както се случи с кмета на Раднево!

3

Анонимен

преди 15 години

Нямам желание да злабея, ама тази сама си е виновна. Като знае, че не издържа на стрес къде е тръгнала? Или си мислеше, че щом може да пее и вече е готова звезда, без да си има идея какво представлява животът на звездите. Това да й е за урок, да се оправи, да се прибере у дома си и да забавлява с пеенето си съседи и приятели, а не да се натиска да става звезда. То не случайно на повечето от тези състезания има разни възрастови ограничения.

2

Чичко Ушев

преди 15 години

Пак щом не са я пратили в Сървайвър бива... За сеир всичко се прави...

1

Kuki

преди 15 години

Не сме добри хора.