45

greg

преди 14 години

Не е луд който яде баницата - банална и много вярна поговорка.. А че изманици има, има със сигурност!

44

псуващ

преди 14 години

Учудвам се,че тук мнозина сте се превърналив псуващи алпака мозъци!Жал ми е за вас и вашите близки.А иначе обикновена проверка в Нет-апоказва,че примерно Сони не произвеждавъобще улично предлагания модел ис това въпроса се изчерпва.

43

1912

преди 14 години

Абе кво се карате за глупости :) Всички знаем как говорят в Бургас. Аз съм от Пловдив и ми е смешно и тук как говорим ама не си го слагам на сърцето. В София пък ако се говори правилно.. както и да е А момчето с камерата да си я бия в главата , като му е толкова акъла да си я купи от улицата :)

42

Градско момче

преди 14 години

Селски тарикати - за 200 лева искат камера, лаптоп, нова спортна кола и 18-годишни близначки за тройка. Балъци, не измряхте ли, бе?

41

Георгиев

преди 14 години

Миекаме да и ни йе кйеф. Всичко ""правоговорни"" индивиди да не идват в бургас ако мислят, че немогат да го понесат.

40

Тонеф

преди 14 години

Не съм започвал спор,просто отговорих на провокацията ти.Спирам да отвръщам на глупавите ти коментари,защото тук не е мястото.

39

До Виеско

преди 14 години

"Абие, в Бургяс всиечкие лие миекят такя.. ". Не,не всички говорим така.Толкова ли не разбра че потърпевшият сигурно е "бургазлия" от Поморие дошъл в Бургас да види цивилизация ..Просто личи момчето на клипа че не е баш от Бургас -щом се е излъгал да си купи камера от улицата. Ние в Бургас не се лъжем толкова лесно.

38

аЗ

преди 14 години

Нали не трябваше да се пишат обиди, бе, ***??? Ми ти защо пишеш такива, а??????????????????Ако е за осиране, ти достатъчно си се осрал, не се прави на светец! Такива като тебе *** България, щото пътя към Ада минава през *** "светци"!

37

Тонеф

преди 14 години

Не слагай всички под общ знаменател,това,че живота ти е *** защото си си го осрал,не означава,че на всички тук е такъв.На такива комплексари като теб не бива да им се позволява достъп до медия като тази,защото единственото,което правите вие *** е да цапате и миришете.

36

Ники

преди 14 години

Има ги навсякъде тези.Нали знаете: Само балъците са повече от китайците

35

DareToBeStupiD

преди 14 години

Дам и на мен във Варна ми предложиха същата, само че беше дърт ***.. явно мъжа й ;) Ама няма такова СОНИ хахаха с тия диодчета отпред.. куул

34

Аз

преди 14 години

Абе, ***, ти ли ще ме учиш на култура??? Форумите отразяват живота, и ако живота е ***, какво очакваш от Нет-а??

33

Анонимен

преди 14 години

менте нация - ментетета си купува!! Колко трябва да си *** да си купуваш каквото и да е от уличен цига.нин?

32

Анонимен

преди 14 години

В Солун на китайския пазар ги продават в едни кашони сложени пред магазините им и тия роми от там ги купуват !Аз лично присъствах като купуваха по 20 бр ***.Те там ходят да просят покрай цярквите а други крадат и после на пазаря .Той се намира точно срещу ЖП гарата и от там вземат влака в 00ч за България

31

Х

преди 14 години

То че няма никаква разлика с оригинала е ясно. Ама внимавайте малко тея китайски камери сигурно са по 10 лв. как да дадеш 200? Сам си е виновен пича никой не го е принудил.

30

ооох

преди 14 години

махнете си келявата поправка, Днес.беге

29

snrs

преди 14 години

написах "грозен", а не грозен. що го промени това чудо?

28

snrs

преди 14 години

не е истина колко е грозен този мой съгражданин....ох ох ох >:)

27

Тонеф

преди 14 години

Ей ***,я недей да обиждаш!Де.*** и форумните ви мишоци,тея коментари са,за да изказваш мнение по дадена тема,не да се натягаш.

26

Анонимен

преди 14 години

Добре бе какво се пениш,кажи ми кой нормален човек ще си купи камера от *** на улицата,не ми го побира акъла просто!!