47

боби

преди 15 години

Действително имаше такива думи,но лично аз бях в центъра и не видях някой да се е паникьосал.Всеки знае че днес на 2 юни в 12 часа се пускат сирени.хората съм забелязал че всяка година спират и малко са тези на които не им пука.

46

Илиян

преди 15 години

Искам да ви съобщя че всички турци от министерството на Етем са *** фесове. Смърт за турците, *** платете си тока

45

Умен

преди 15 години

Ами нали точно в Пазарджик се хвалеха преди месец с новата оповестителна уредба. Сигурно са я направили само с едно копче, да не се обърква тъпанара назначен от Емел Етем на тази длъжност.И за по-лесно, са вкарали и предупреждението, всичко да ставан на едно.Да, ама никой не се е сетил, че освен за прилапване на пари, тази сирена се ползва и на 2-ри юни. Е така се е получил гафа.

44

svt11

преди 15 години

Абе нали е имало случаи на извънземни там?

43

Анонимен

преди 15 години

naro4no e , tam balgarite sa mnogo malko , dori i tezi koito kazvat 4e sa takiva...neznma samniavat me , taka sa se omesili tam , 4e ne e istina

42

....

преди 15 години

Да бе, все едно не знаят днеска какъв ден е и не са се достеили точно в 12 часа за какво вият сирените? Пък викали те "въздушно нападение и т.н." техен си проблем... Ако хората са толкова прости и незнаят или не се сещат нека да се плашат - овце. Това е *** грешка, но поне е накарала непукистите да се спрат ...

41

Сема

преди 15 години

уф,усещам липса на професионални умения и ако съм шеф на този,досега да съм го уволнила и глобила 3 заплати.и не мисля,че стреснатите хора са страхливци,защото първото нещо,което би ти дошло наум е- къде е детето ми сега,как да се свържа със съпруга си,къде са родителите ми.и въобще не е за подценяване грешката.

40

Анонимен

преди 15 години

Това направо смьрди на турска провокация. Не усещате ли подигравката?

39

напълниха гащите ерб

преди 15 години

За нормалните сирени никой не спря да почете паметта на героите, ама като чуха за въздушно нападение и всички напълниха гащите!!! страхливци!!

38

Enya

преди 15 години

Пише се конфузна, а не сконфузна.

37

Спокоен

преди 15 години

Щом нещата са в ръцете на професионалист като Етем, няма място за безпокойство :) Нещата са под контрол !

36

Kamen

преди 15 години

Трагедия.. представяте ли си какво е тва да ти викат,внимание въздушно нападение... тва може само в България да се случи

35

Анонимен

преди 15 години

Беше доста стряскащо. А не дай си боже да има въздушно нападение тогава кючек ли ще звучи ?

34

razz

преди 15 години

lol

33

Сема

преди 15 години

е как така ще объркат кое копче да натиснат де?колко копчета общо има...за натискане?ами ако наистина се наложи да сигнализират за въздушно нападение,кой ще повярва.ей,да нямаш доверие на никой у нас.дори на въздушните сигнали:)

32

Ботев

преди 15 години

"Законите са за робите!"

31

ai-ai

преди 15 години

*пазарджиклии

30

ai-ai

преди 15 години

Няма да спрат ли!!! Браво на пазардйиклии - само така!100% в града са спрели за да почетат загиналите - иначе все има някои дето се правят на изнтересни! Следващия път - предупреждение за ядрена опастност!!!

29

Анонимен

преди 15 години

смях

28

AbJeCt

преди 15 години

И какво? Хубаво, че е имало такава сирена та турците и *** в града да се поинтересуват що за ден е 2ри Юни ;)Нека се слави великото Ботево име на длъж и шир !!!