21

niko

преди 15 години

Как си я представяш тая работа -идва началника и ти вика -стоп забранявам ти да си празнуваш рожденния ден ,марш в къщи и за наказание три дни ще миеш коридорите и клозетите в управлението в което работиш -ако бяхме19 79 година щеше да мине ама сега сме 2009 -и изобщо -цялата жалка история ми прилича на сцена от един филм на ,който деца в едно мюсулманско училище учат корана на изуст-никой от тях не разбира за какво се говори ,но всички повтарят като папагали в хор!!!!!

20

Геле

преди 15 години

Вярвам или не, бензина на всички държавни коли които бяха там+ заплатата на шофьора са платени от ВАС...от вашите джобове излезнаха парите с които си платиха отиването там на ядене и пиене...плащайте им още, а и си ги обичайте още- това си е ваше право

19

преди 15 години

Хайде да си ходи тази изпотена комунистическа мишка!

18

преди 15 години

Този пък , крие се като плъх само и само да остане на върха. Управници ... на ръце да си ги носим ...

17

преди 15 години

Стоичков плаща, ама не е там. Хайде стига вече!!!

16

преди 15 години

Бе -не знам кой е на твоя издръжка и кой не -ама през свободното си време -всеки може да прави каквото си поиска и да празнува колкото си иска -аман от лицимерие и фалшива съпричастност-никой от тези които се възмущават -не са прекарали деня в пост и политви облечени в монашески раса=Освен това -имаш ли смелостта -да излезеш и да кажеш в лицето на Стоичков -че лъже и лично той не е платил нищо .Стоичков е последния човек когото уважавам ,но в случая съм склонен да вярвам на него ,а не на теб!!!

15

преди 15 години

,,Пред "Труд" Миков е потвърдил, че е бил на тържеството, но уточнил, че само минал да поздрави юбиляра с букет и си тръгнал"Защо бе миков защо не им каза да си ходят нали повечето са ти подчинени .ШАИКАДЖИЙ

14

преди 15 години

Бе -не знам кой е на твоя издръжка и кой не -ама през свободното си време -всеки може да прави каквото си поиска и да празнува колкото си иска -аман от лицимерие и фалшива съпричастност-никой от тези които се възмущават -не са прекарали деня в пост и политви облечени в монашески раса

13

istinata

преди 15 години

Кога са върнати царските имоти?Публикувано от Минчо Спасов в Политика РЕСТИТУЦИЯТА НЕ Е ПОЛУЧЕН ДОКАТО СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, А ДАЛЕЧ ПРЕДИ ТОВА.Най достоверното е доказателство, което идва от противника.Още в броя си от 09 юни 1998 г.в Дума възмутено пишеВ ДЕНЯ, В КОЙТО КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ВЪРНА одържавените царски имоти, фабрикант от Истамбул си поиска в Кърджали една трета от старата търговска улица< Радка Петрова>В броя на Дума от 11 юни 1998 г. Тодор Гигов пишеПРЕЗ ИЗТЕКЛИТЕ ДНИ ЦЕЛОКУПНИЯТ НАРОД ИЗНЕНАДВАЩО БЕ ОЩАСТЛИВЕН ОТ СЪЩИНСКОТО МАРОДЕРСТВО НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД СРЕЩУ НАШАТА РЕПУБЛИКА.Докопалите се до властта наследници на някогашните потосмукачи възстановиха на бившите царски величия право на собственост върху 130 х декара земи и над 23 на брой дворци, вили, хижи, ловни стопанства и др.Ясно ми е защо са възмутени от в.Дума - тези дворци и хижи до тигава наготово са ги ползвали те.Там на комунистическите велможи са им водили танцьорки и компаньонки, там са отглеждали децата си. Не случайно 2 дни след като Симеон напуска двореца Врана, там се самонастанява Васил Коларов и семейството. Членовете на ЦК на БКП са си имали запазени свои стаи и любими местенца на верандата в Бистрица.Но не мога да разбера младите , необременени хора, които сами са получили дядовоте си ниви и къщи, а сега се вързват на призивите за национализация. Та нали в гражданския оборот Симеон е гражданин като всеки от нас. Ако мислите обратното или сте старомоден монархист, или пещерен комунист.Но да се върнем каъм фактите.На Симеон са върнати 16 х. дка. гори, имението Врана, от което той подари на общината 980 дка. а си остави само 21дка. , двореца в Царска Бистрица който е полупаянтова двуетажна постройка , къща в Баня и две хижи Овнарско и Соколец. По силата на същата реституция бяха върнати до 2000 г. 58419 обекта с обща застроена площ от 29889330 кв.м. от които 10762 магазина, ресторанта,185 хотела,14473 жилища 21132 парцела,485 административни сгради и др.Всички тези хора -както и Симеон са доказали произхода на имотите си и са ги получили от своите деди и бащи. Но много ме учудва защо никой не повдига въпроса за НЕОБЯСНИМОТО БОГАТСТВО на новите бизнесмени, три четвърти от които са от червен или ДС произход. Очевидно наследството от партията и ДС е по приемливо за някой от класическото наследяване от баща и дядо.

12

преди 15 години

Абе човече, ти луд ли си? Знаеш ли цените в този ресторант?Ами там за 2700 лева покривките няма да застелят за толкова хора, а камо ли балони да надуват за юбиляра.Едно мероприятие като това е не по малко от 70-80 лева на калппак и то при положение, че са пили пещерска и карнобатска. По смешното е ,че Стоичков плаща! Всеки , който се е доближавал до него знае, че той не обича да плаща. Но той не е държавен служител и може да си прави каквото си иска. Въпросът е за тези ,които са на наша издръжка, със скъпите коли с бурканите - дето не се събират да "пушат" или да "пият минерална вода".

11

СССРейчо

преди 15 години

Лъжец и мафиот, част от червената мафия, на която НЕ й пука от нищо. След 100%-вата ре-комунизация комунистите са нагли като ГОЦЕ и серГЕЙ !!!!

10

.

преди 15 години

Neshto na mini mani polacia mi prilichash.....osobeno s szkeffaneto......ot edin otdavna dokazal se praznoglaves...

9

Алис

преди 15 години

Под ръководството на видинския пияница Миков, МВР достигна нови низини. А му пречеха човешките права на работата .. тц тц.. какво ли не може човек да види и чуе от един мизерен комунист.

8

varg0.blog.bg

преди 15 години

Изкефих се когато Стоичков в ефира на Нова тв. -каза в очите на Миков -какъв е заблуден шаран и как се е оставил един лаладжия като Янето да го подведе и него и всички -цялата гнусотия е една предизборна акция, като се търси скандала и се правят аналогии с Начевия случай.Сметката в заведението е платена от Стоичков -2700лв,а събраните от благотворителност средства са 19 000лв.Нито познавам въпросния господин ,нито съм полицай -обаче се дразня ,когато някой се опитва -така ахмашки да манипулира мнението и настроенията на хората .Винаги има разни Тома -неверници и хорица които по инерция и презумция са готови във всеки момент да се включат с упреци и хули .Съвет кам тях -първо всеки да си гледа н.а.***.н.и.я и да направи равносметка на мизерния си живот -за да има основание и причина да критикува и обижда .Поне може да си избива -напълно безнаказано собствените си комплекси -самозаблуждавайки се ,че си придава някаква обществена или гражданска значимост!!!

7

преди 15 години

всеки ден в бг трябва да е траурен. само за вчера 7 загинали!

6

Stratford

преди 15 години

Тоя мякащият така и не го видях да пожъне някакви успехи с повереното му МВР...Само скандали и недоволство в редиците на служителите си успя да постигне

5

преди 15 години

Да повярваш или не си е твой проблем ,обаче Яне Янев -разчита на точно такива като теб за да печели популярност и да си прави евтина PR-на *** и първосигнални типове !!

4

Знаeщ

преди 15 години

Въпросният шеф на КОС е от най-продажните и подкупни твари в СДВР.Раздаде срещу пари оръжие на всички мутри,мутрета и хайдуци от началото на "прехода " Беше разследван......................Тоя трябва да е в затвора с още много други ***.Червени и от всякакъв цвят който докараха МВР до едно фалирало ООД

3

преди 15 години

преди години една персона за подобна изцепка си подаде оставката,а на коляно му сидеше стройна манекенка,обаче Мики нито оставка ще подаде,нито ще му приседне някоя мома на пършивото коленце,най много женския нерез Тачева да се навие.

2

Геле

преди 15 години

Ченгето имало рожден ден, направило купон, поканило сръбския чалгар да им пее, поканило и разни други *** и накрая Стоичков платл сметката...наистина трябва да си *** за да повярваш на този сценарий.