193

valena

преди 15 години

ako vsi4ki GORE si varcheha rabotata ,za koiato si vzemat nay-dobrite pari4ki-nemache da ima nujda da se gnevite na praznuvachtite vseki da si gleda negovata rabota ,ama ne...

192

1

преди 15 години

На всичкото отгоре по ТВ полицай каза, че тези сергии точно там са били поставени НЕЗАКОННО ! Както по "Господари на ефира" показват онзи ербап и майка му във В.Търново, с които не може никой да излезе наглава.НО....правителството е виновно за всичката *** навсякъде! А вие си пийте ракийката и всичко ви е наред!!!!

191

1

преди 15 години

ВЧЕРА ПОВЕЧЕТО РАДИА СИ ПУСКАХА ДЕНС МУЗИКА! ТЯХ ЩЕ ГИ УВОЛНИТЕ ЛИ?????????

190

1

преди 15 години

ИЛИ НА 28.05 ХОРАТА НЕ БЯХА УМРЕЛИ???

189

1

преди 15 години

ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА НЕ ОБЯВИ 28.05 ЗА ТРАУРЕН, А ПРИЕ В БОЯНА АБИТУРИЕНТИТЕ????

188

1

преди 15 години

СТИГА С ТЕЗИ ТРАУРНИ ДНИ!!! ПРЕКАЛЯВАТЕ!!!!НИЕ СМЕ В ТРАУР ОТ 1989 НЕПРЕСТАННО!!!!!!!!!!!

187

преди 15 години

За пореден път сме свидетели на подходите на политиката. Говоря, не само за политиката в България, но и на всякъда, защото както може би се досещате, ние като народ, не сме измислили политиката. За тези от Вас, които четат статията буквално, ще Ви помоля да я прочетете между редовете. Платена статия, от натопорчен(и) политик, която цели да извади точната "кирлива риза" в точния момент. Преди да напишете нов коментар, моля Ви прочетете всички коментари преди вас. Не се заяждайте с конкретно мнение, защото имено това е целта на статията. В крайна сметка каквото и да пишем, една глава (засега) изхвърча заради политически шантажи. Това, което лично аз виждам като послание от статиите около това събитие е: "В политиката трябва да си АБСОЛЮТНО БЕЗМОРАЛЕН!!!"

186

преди 15 години

Kade e tozi geroi ot grad Shumen , koito se vazmu6tava6e 4e Min4o Min4ev iznasljal komzert vav Shumen vav denja na traura !! Az togava go popitah dali ima otmeneni konzerti na 4alga ..i toi se obidi......Kade e sega tozi 4ovek ot foruma? Za6to mal4i ??

185

"Хейтър"?

преди 15 години

Същата, която щеше да разплаче от умиление гледащите разни брадъри , с дълбоката си загриженост за хората? :)))Хахаха, сега поне ще ви светне ли, колко им пука на всички тия "благотворители", дето ви източиха още парички със СМС-и и къде са отишли събраните средства? Ей за такива неща - пирове по време на чума!

184

ts

преди 15 години

Евала на 164!!! Вие всички смешни лицемери, като сте в траур и ви е засегнало толкова- спряхте да ядете и да пиете ли?!?! А сега- поредния виновен за съществуването ви- празнуващите 50 годишнини!! ХАХА (за неуспелите да разберат- това е ироничен смях, осмиващ плоското ви мислене)

183

преди 15 години

те жалят - само когато става въпрос за техен човек... ако стане нещо - започват да изтъкват - колко са малки заплатите, колко им е рискована работата, и разни такива бози... Тоя пък благотворително се събрали- друсалник ли е, Мирослав Илич го поканили благотворително. Ако бяхме държава - прокуратурата да ги разследва - от къде имат пари да платят на мега звездата М. Илич...

182

преди 15 години

кво ревете бе прости българи.. снощи всички дискотеки бяха пълни що не бяхте в траур ***

181

преди 15 години

Толкова не може да си отложи рождения ден с няколо дни! Така е в тзаи полицейска държава! Те полицаите тук са над закона над националните траури-над всичко!

180

преди 15 години

Толкова не може да си отложи Рождения Ден с няколко дни!! Така е в тази полицейска държава! Те са над закона-над всичко!

179

преди 15 години

Досега гледах по Канал 3 - убедих се. че журналистите са като лешояди. Може ли някой с ръка на сърцето да каже, че няма да си отпразнува 50 годишния юбилей в този случай? Аман от лицемери!А участието на певеца най-вероятно е платено от Стоичков. Все пак нека първо да видим фактите, а после да плюем и да търсим сензации...

178

преди 15 години

НАПИСАХ КОМЕНТАРИ В КОЙТО ФИГУРИРАШЕ ИМЕТО НА ДРУГАРЯ К.ОСТОВ И КАКВО СЕ СЛУЧИ......АМИ Н И Щ О.ДА ЕДНО ГОЛЯМОН И Щ О.ИМЕТО ИЗОБЩО НЕ СЕ ПОЯВИ В ПОСТА.СЛЕД ТОВА ГО НАПИСАХ КАТО СЕГА С ТОЧКА В СРЕДАТА И КАКВО?АМИ НИЩО ЗА МИНУТИ БЕШЕ ИЗТРИТО ИМЕТО НА ДРУГАРЯ КОС.ТОВ...........ДЕМОКРАЦИЯ.....?СВОБОДА....? ДА АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ.

177

Немо

преди 15 години

Интересно с какви пари този държавен служител в най-бедната страна в Европа е платил на Мирослав Илич който взема по 15 000 лева на участие?

176

avenger

преди 15 години

който има достатъчно пари за такова луксозно събитие, да не говорим че това не е просто честване на рожден ден, а е събиране с политическа насоченост, чиито претест е рожденния ден, ще има достатъчно пари за да го отложи. В случая според мен проблема не е в парите, а в това какво ще кажат "преважните му гости" и как ще го приемат (и най-вече дали няма да се разколебаят в неговата стабилност) ако го отмени заради такъв "маловажен" проблем като масовото убийство на 16 души. На човека не му дреме за траура !!!! Това е истината! А ако беше убит сина му? Ами съпругата му? Ами баща му/майка му? Ами ако онзи автобус беше нагазил цялата му рода до девето коляно и той в петък погребваше 16 трупа и полагаше в земята 16 ковчега ????? Дали пак щеше да пирува ?!!!!! Вижте - за един човек дълбоко трогнат от трагедията на своите сънародници, за един българин скърбящ за своите съотечественици - няколкото хиляди хвърлени в подготовка на това събитие нищо не са. Той би ги прежалил на момента в който разбере за трагедията !!! Всички взеха да се изживяват като големи клечки и мафиоти... пфу!! НЕЩАСТНИЦИ!!!

175

Aman

преди 15 години

Не е толкова просто да се отложи видно отдавна планирано и капарирано събитие.....Човекът сигурно е предплатил поне 3000 лева и то само за чалга-звездата...така, че да не прекаляваме с оплюването и да помислим, дали ако бяхме на негово място, щяхме да метнем в кофата няколко хиляди, заради популизма на политиците.

174

преди 15 години

ако на Станишев вчера му беше сватбата щеще ли да я отмени или на Миков синът е абиториен????????????Болката от загубата на тези хора си остава за техните семейства и роднини нима смятате,че след 3 дни на някой друг ще му пука!и понеже идват избори се изкарват кой е по велик,ако им пукаше нямаше да се случват най лошите неща а щеше да има ред,