34

шмулю

преди 15 години

Имаше едно време един музикален скеч на тема "трамвай", ама и за метрото става:"Имах аз една мечта -На метро да се кача.Ала вчера токът спря,Вървях пеша, съвсем пеша.":)))

33

преди 15 години

е много издържа това метро :DDD

32

преди 15 години

KADE E SUPER BOIKO DA GO POPRAVI V TOZI TEJAK MOMENT??HORATA ZAKASNQVAT ZA RABOTA:)

31

преди 15 години

abe nali imame metro be ko zna4enie ima dali se dviji

30

преди 15 години

от толкова бързане да се открие метрото предизборно явно не всичко е ок там.а пък и тази отсечка не върши работа,трябва и от университета да се отвори ама все пак изборите са юни и трябва да се хвърля прах в очите на редовия изибрател

29

az

преди 15 години

Абе нали джапанките основно уж са го правили. Би трябвало всичко да е 6 Ами не да не ни пука , но важното е да се взимат мерки възможно най - рядко да се случва и ако се случи да се отстранява бързо проблема....

28

ASH

преди 15 години

дали пък спирането на това свръх-модернистично, иновативно съоражение няма нещо общо с Македонското тресение от вчера?А А А А?

27

el dorado

преди 15 години

17. - 14:29 - Какво ли се учудвам?От: Анонименти май си с още по-ниско челцеако си ти кметще ходиш с поялника ли бе ***?

26

преди 15 години

мисля си че и нова кола да купиш пак я водиш на сервиз така че това е нормално

25

недоволен пътник

преди 15 години

Еми там са от кола въже събрани в тая фирма! Кво искате... Кой от кой по-голям умник и специалист....Наздраве!!!! Важното е да се пие...това е девиза!От такива хора, какво може да се очаква....нищо!

24

Наблюдател

преди 15 години

На снимката: "За вашата сигурност, за вашата безопастност! Четирима специалисти следят дали водача на мотрисата изпълнява стриктно своите задължения."

23

преди 15 години

...и "метрото" ни като всичкото - некадърно проектирано, некадърно направено. Вижте например метростанцията Стадион В. Левски - как може на такава ключова метростанция да има ЕДНА каса за билети? То какъв е смисълът да се возиш на метро, като се редиш половин час за едно билетче? Или Мусагеница - с тия тесни стълбички - дето ако се падне някой тутляк пред тебе, трябва да го чакаш един час да пъпле, да не говорим какво ще стане, ако някой падне и повлече лавина от хора надолу... сега почнаха и авариите...Не знам кой *** колибар го е проектирал, ама защо не го командироваха първо до Петроград или до Париж или Лондон - да види как се прави метро? Какви са на третият метродиаметър (че и на първият - в Младост) тия метростанции през 400-500 метра - то и трамваите не спират толкова начесто... то бива-бива - ама проектантите и през плет не са виждали, дето казват хората...

22

преди 15 години

И какво като се случва по света? Това не еоправдание, не оправя нещата - просто се случва и да не ни пука ли?

21

преди 15 години

Още по трагичното е че не е от 30 а от 130 години. Лондонското метро е открито през 1863г, първоначално е било с парни локомотиви, след което 1890 са минали на ток. Нема скоро да ги стигнем ....

20

Пепси

преди 15 години

Е, нормално е да се развали. След толкова бързане за да го открият предизборно!!

19

,

преди 15 години

Koga go napraviha...ta veche vze da se troshi...

18

Гражданин

преди 15 години

Ами аз какво съм написал, според теб?

17

преди 15 години

Може ли тоя олигoфрeн с ниското челце да направи нещо свястно? Погледнете Цариградско шосе, Околовръстното...

16

преди 15 години

Ънда, само дето Жолио Кюри е французин и се пише Frederic Joliot-Curie. Ако не го знаете кой е и какъв му е приносът към света, питайте Гугъл. Аман от многознайковци!

15

Гражданин

преди 15 години

Имаш право, но, да не забравяме, че тази отсечка я откриха скоро, възможно е да не е тествана при реални условия и сега вибрациите да са се оказали непредвидени. Освен това подобни неща се случват във всяко метро по света. Най-вероятно докато си чешем езиците ще са го пуснали. Иначе, когато някой не е подготвен, по-добре е да не се изказва, за да не се излага :-)