35

преди 14 години

Подземния ядрен опит на Северна Корея е предизвикал земетресение от 4.7 по Рихтер - един от признаците по които американците са засекли опита.

34

phfire

преди 14 години

32 - тва да не е игра бе

33

преди 14 години

сега па тия...........

32

онбашията

преди 14 години

"осъждам" - най ползваната дума от разни импотенти и мекушавци. или си траеш или им набиваш канчетата, всичко друго е излагация.

31

Joker

преди 14 години

Ядрената енергия трябва да се ползва само за добро не за унищожаването на Земята защото от тези скапани бомби където досега са правили опити само вредят на всички защото за радиацията няма граници.

30

преди 14 години

Северна Корея е разбрала че силните ги уважават - защото американците колкото и да осъждат ядрените и опити - гледат с друго око на нея и не си и помислят даже да я нападат като Ирак например, докато държави като нашата - сами си унищожиха и армията и ракетите по заповед на САЩ ( за да не застрашаваме големия им приятел Турция), а слабаците и *** никой не ги обича.

29

aco

преди 14 години

Към 2007 в КНДР няма регистрирани случаи на СПИН

28

преди 14 години

САЩ само критикуват и осъждат ядрените опити на Северна Корея, но не смеят нищо да и направят!

27

Министър

преди 14 години

Защо мислиш, че не ги е грижа за народа: "Плащането на данъци е отменено на 1 април 1974."

26

преди 14 години

Кухи кратуни, да ви обясня РАЗЛИКАТА между комунистическия милитаризъм и милитаризма в нормалния свят - военно промишления комплекс създава и открива за военните неща, които след това се изполват и в нормалния живот. При тъпия комунизъм се правят само оръжия и никой не го еб-.е какво става с народа/хората. Вашта майка комунистическа.

25

Gogo

преди 14 години

Незнам защо наричате изостанала държава, която разработва ядрени оръжия, явно учените им са на много високо ниво. Имат си разработен собствен софтуер и хардуер и т.н.А това, че били бедни също не е вярно, не е важно само колко пари (хартийки) имаш, а и какво можеш да купиш с тях.И какво стана май промитите мозъци сте всъщност вие.

24

преди 14 години

В света има само една държава използвала ядрено оръжие в реална бойна ситуация - сещаш ли се коя е тя???Остави ги Северна Корея и Иран да си дрънкат оръжията. Те никога няма да използват ядрено оръжие, защото просто ще ги изличат от лицето на земята и никой няма да ги подкрепи, никой. Ядрените арсенали са единствено инструмент на политиката. Никой няма намерение да ги използва. Само се плашат един друг. Всички знаят какви са последствията от употребата им.

23

...и това ще бъде,до

преди 14 години

Комунизма е най-гнусният експеримент правен някога.Това е гнусна,идеологическа зараза,която промива мозъците на народа с поколения.По-добре просто да ни бяха пуснали атомна бомба в края на войната,досега да сме се оправили хиляди пъти,докато от комунистическото наследство и нашите деца ще трябва да страдат.Забелязал ли е някой,че всички страни от източния блок са с отрицателен естествен прираст?Дори и Прибалтийските,при които преходът е свършил вече.Мразя комунистите от цялата си душа,съсипали толкова проспериращи нации,излъгали милиони и избили пак милиони,за да си пробутат лъжите.Единствено смяната на поколенията ще донесе промяна за България,ако дотогава *** не ни претопят."I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice." - Tony Montana

22

asdsad

преди 14 години

Abe ne znam koi e promit mozyk ama shtom vqrvash na mass mediite mai si ti ?!

21

преди 14 години

Направо пиши в Гугъл Северна Корея и чети. Доста са изостанали.

20

преди 14 години

ха ха ха Северна Корея не само ,че е изключително изостанала страна но тя е една от страните с най-бедно население в света. И това е обществен ФАКТ. Ето ти нещо ,за да подразбереш истината ,че някой *** много яко те е лъгал и ти е промивал мозъка. Прочети това и ако и на това не вярваш то провери в офицялната страница за страната и чети: http:// .capital.bg/show.php?storyid=291475

19

sadsa

преди 14 години

Vqrvaite si che North Korea e izostanala strana......... vie ste promiti mozyci takiva zabludeni ovce i kravi ste vsichkpo do edin!!!!!! a i #15 osven korea i saudiatska arabia moje da go pravi towa spored men =)!

18

преди 14 години

Защо според вас Северна Корея и ИРАН искат да имат балистични ракети? Защо Иран тестват ракета с радиус 3000км.? Не си мислете ,че е за самозащита. А и незнам колко от вас помнят 1986г. срещата на високо равнище между Рейгън и Горбачов когато за първи път Русия се обявява против изграждането на противоракетния щит. Тогава Горбачов казва на Рейгън. Попитайте вашите учени. какво ще се случи ако изстреляте ракетите си срещу Русия. Попитайте ги дори ако Москва не успеее да изстреля нито една ракета срещу САЩ а получи в сърцето си Американнските Ядрени ракети какво ще се случи? Отговора е бърз и той е - Получения ОГРОМЕН ядрен облак ще закрие Слънцето за минимум 2 години, ще настъпи Ядрена зима. Освен това облака не гледа къде е Русия и къде САЩ ,дъжда си вали и цялата планета ще бъде унищожена радияцията ще изчезне след минимум 200г.! От тогава САЩ приемат Руското предложение за разоражаване. Ядрената война е доказано унищожителна, както за този ,който поеме удара на ракетите ,така и тоя ,който ги изстрелва. Иран една държава управялвана от Моли(духовни водачи) ,една ислямска държава в която да се самовзривиш и убивайки себе си да убиеш неверници е най-великото геройство .Е точно страна ,която никога не трябва да притежава такова оръжие. Защото ще го използва ,като се нарече мъченик и унищожи и себе си ,за да отиде в хипотетичния рай, където ги чакали по девет девици. Кви глупости само.. Никога не трябва да се допуска държави като Иран и Сев. Корея да притежават такова оръжие. Защото ще се направят на великите мъченици ,които идват да спасят планетата от хората.

17

welder

преди 14 години

По-голям терорист и агресор от чифутска Америка няма! Това вече е ясно като бял ден /даже не си правят труда и да се прикриват!/. Затова всеки ще се бори, защитава и противопоставя както може! Хора, чийто империя е изградена на фалшивия идеал, че с пари правени от нищо /т. е. измамни манипулации, чиста спекула и робска екслпоатация/ можеш да контролираш и държиш целия свят в краката си рано или късно ще изчезнат от хоризонта като такива. За гъзолизците на "братска" хАмерика само ще кажа, че индустриалното им производство /колкото е останало от него!/ е застинало някъде на ниво края на студената война. Автомобилите има са пълен ***, които дори и заблудените им собствени жители не искат да купуват, а прочутите им компютри с марката HP месец през месец ги изтеглят от магазинната мрежа, защото са "качествени", т. е. с фабрични дефекти. Истината е, че чифутският така велик англо-саксонски капитализъм е изчерпан и вече за щастие на идните поколения му се вижда края. Азиатският тигър е вперил поглед в бъдещето, което по историческа логика вече му принадлежи!

16

преди 14 години

Защо не искате да раздадат на *** в българия автомати например и да им кажат да се научат да стрелят и да си ги пазят в къщи.Нали и *** мразят българите както тези зомбита мразят американците.А някои тук се правят на защитници на един психясал комунист на който държавата е невероятно изостанала.И за да не разберат кой е виновен за беднотията им той им сочи сащ.Преди 20 г. и у нас гнилият капитализъм беше виновен за празните магазини.