29

преди 15 години

''Просто сте изперкали *** в тва събрание ВСИЧКИТЕ!Няма сини няма пембяни.Всичките сте ми ясни!''от глупостите които пишеш става ясно че нищо не ти е ясно.Защо слагаш равенство между червени жълги турци атака и сини.Най-добър показател е кои гласуват с доган и кои не играят по неговата ***.Какво могат да направят сините след като червените са болшинство и с тях гласуват янчовци боленовци каракачански кучета и .....За това трябва да гласуваме само за тези които са твърдо в дясно.

28

1111

преди 15 години

Пожелавам на тези законотворци,и предложилите този закон,да им влезе някой *** в дома и да им избие семейството,тогава да ги видя каквоа песен ще запеят,***,пак гласите закон за някой ваш близък , долни.

27

el dorado

преди 15 години

Да живей свободата! :)Някои народи като нашия не са дорасли за демокрация още.справка - Нар. събраниеза дупетатите само бой, бой и еб***н... и това им е малко

26

преди 15 години

Незнам точно какви ще са тези промени,но по принцип вече се видя,че претъпканите затвори в България не решават проблемите с престъпността. Затвори,в които не се работи,няма образователни програми,а затворниците само предават "професионален" опит един на друг,не са нищо друго освен генератори на още по-голяма престъпност ... Целта на една присъда е да принуди осъдения да се промени и след определен период от време да се завърне в обществото като почтен гражданин. А сега какво се получава...? Осъденият лежи определен брой години,в които държавата т.е. ние го издържаме. През този период той не работи нищо и не е полезен с нищо на никого. "Изучава" тънкостите на занаята от по-опитните престъпници,с които лежи в затвора и в един момент (рано или късно) се завръща при нас в обществото още по-опасен,отколкото е бил преди присъдата си ! Като прибавим към това и озверяването на този индивид,вследствие на тежките,а понякога и нечовешки условия в затворите ни,излиза,че при нас се завръщат ежедневно потенциални зверове способни на всичко ... Тази порочна практика трябва да се промени и затворът да е освен място за изтърпяване на наказание и място за поправяне.

25

цветкоф

преди 15 години

в Испания няма доживотен и за това ги съдят на много годинки и какво става един сериен гавраджия го ОСЪДИЛИ НА 76 год. преди два месеца излязал на свобода излежаваики САМО 16год. И ПРЕДИ 2 ДНИ ГО ПРИБРАХА НАНОВО обвиняем в ДВЕ изнасилвания --- говорим за испания и за потърпевши деца ПРЕВЕДЕНО ЗА БГ ДЕИСТВИТЕЛНОСТТА присъди по 20год-------на СВОБОДА след 5 г. ПИТАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪДИМ ЕДНИ И СЪЩИ НА ВСЕКИ 2-3 год. А НЕ САМО ЕДИН ПЪТ и да се оттървеме

24

junior

преди 15 години

Vsi4ki ubiici na svoboda,vsi4ki vruzkari na svoboda....hora,ne vijdate li 4e si praviat zakonite za tiah.SPRETE TOVA,IZLEZTE NA ULICATA,ZA6TOTOM UTRE 6TE SRE6TNETE UBIECA NA DECATA VI V KVARTALNOTO KAFENE!!!!!!!!!!!!!

23

лъчо

преди 15 години

колкото повече потресаващи престъплениа има в нивините толкова по малко ще се говори за корумпирани и некадърни политици с други думи ;на има по големи престъпници и от нас политиците

22

преди 15 години

Очаквам след това да премат закон за безплатно пътуване по градския транспорт на всички убийци, както и да бъдат приемани с предимство във висшите учебни заведения както и други екстри. Тачева, мозъкът ти е промит и сърце явно нямаш

21

преди 15 години

Тачева като кадър на НДСВ може да предложи премахване на наказанието, когато някой ВИП-аджия претрепе човек! Нали една "елитка", пиян като талпа уби човек и осакати друг, но понеже Темида била без превръзка, затова го освободиха. Да живее Тачева-та съдебна система крепяща се на финикийските знаци.

20

Al

преди 15 години

Преди месец амнистира 3500 бандита , щото прокуратурата била затрупана от дела . Сега ще освобождава масовите убийци и изнасилвачи , щото щели да се поправят .А когато някой от същите тия ти подпали чергата , вземи си го прибери в къщи , пък може и да го превъзпиташ .

19

лъчо

преди 15 години

тоя *** има за цел да пусне колкото се може повече престъпници за да имат хората по сериозни провлеми и да обръщат по малко внимание на крадливото и некадърно правителство

18

преди 15 години

Какви ли не предизборни глупости още има да измислят тия *** та белким спечелят още някой глас отгоре. Г-жо. Тачева, мислите ли че "човека" който закла семейството си преди време заслужава да има възможността да излезе от затвора??? Ако мислите мислите така, поканете го да живее в дома ви!

17

преди 15 години

Що за общество е това , в което се поощрява злото?! На кого служиш Тачева?! Дявола ли ти обеща нещо в замяна?!

16

преди 15 години

ДА СЕ ЗАКРИЕ ДЪРЖАВАТА!!!! Прекалихаааааааа

15

преди 15 години

Съда да се саморазпусне, няма никакъв смисъл от него. В държава с растяща нагла и безчовечна престъпност те премахват наказанията. Не сте нормални- определено, но дали някой ден самите вие или вашите близки няма да станете жертва....Джунгла България- а не държава. Все по-дива и срам за Европа с това правосъдие. Вие нямате морални ценности за да измисляте подобни неща. Разпада се държавата от всичи посоки- вероятно умишлено. Срам и престъпление е това.

14

преди 15 години

V zoo....parka ima mnogo takiva......

13

"БАЛК БЪЛГАРАНО

преди 15 години

Този гений на политиката- МИГЛЕНЧЕТО защо не си ги покани в къщи педофилите и убийците да си ги ОБСЛУЖИ МАЛКО ПО-ТАКА....ПО ФРЕНСКИ!!!!!!!!!!!!!ТЕ и сега се разхождат свободно!!!!!!!!!па да им направим и на тях я БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, Я НЕЩО ПО- МИЛО ТЕ И *** СА ХОРА!!!!!!!!

12

преди 15 години

Ами да ви го начукам бе.Защо не махнете целия Накзателен кодекс а?Мама ви .Какво искате серийни убийци и наркотрафиканти и търговци на плът да лежат за по 5 годинки ли?Просто сте изперкали *** в тва събрание ВСИЧКИТЕ!Няма сини няма пембяни.Всичките сте ми ясни!

11

преди 15 години

PREDLAGAM V TAKAV SLU4AI DA SE VUORAJIM NASELENIETO I DA IDEM DA ISTREPEM PRAVITELSTVOTO 6TOM NQMA POSLEDSTVIQ ZA TOVA

10

geri

преди 15 години

те всичките депутати са престъпници ,пазят си кожите