36

Snezhana

преди 15 години

И Румъния отпада!

35

преди 15 години

Преди минути Костов съобщи, че концерта ще се състои...

34

ASH

преди 15 години

споко бе мен то от един път хетеро не се става

33

Хадли

преди 15 години

По-полека, приятелю, че IP-то ти се записва все пак и не вярвам да минаваш през proxy... Не можеш да наричаш хора, които изразяват различно от твоето мнение. Те това е българинът - ще се избие за разсъждения вземал ли е наркотици Дейв или не е вземал!!!!!! Големи професионали сте, няма що... Свръхдозите водят до тежки промени в мозъчните клетки, затормозване на центровете на дишане и кръвообращение в мозъка, ритъмни и проводни нарушения на сърдечната дейност... В петото десетилетие и единична доза наркотик може да докара всички тези проблеми! По една случайност съм и доктор и съм наясно с проблема, защото от време на време посещавам по някоя съдебно-медицинска аутопсия... Няма да кажат истината, разбира се!!! Толкова ли сте наивни??

32

преди 15 години

С удоволствие, само че аз съм гей и си падам по жени ;)

31

ash

преди 15 години

Абе, вие със SPIRO що не се 'земете ... 'наеш к'ва двойка ше сте яка!

30

джонка

преди 15 години

ай ше ви таковам и наркоманите смотани

29

Spiro

преди 15 години

"Дейв е на 47 години... Независимо от фитнеса и минералните води, възрастта има значение. Два часа търчане по сцената и напрежението да пееш е нещо като да изкараш цял футболен мач. Ама не наш, от Шампионска лига : )))! Без стимулатор не може!"Ехеее, ти го изкара на 87 :) На 47 с подходящи тренировки, не 2 ами 4 часа ще изкараш без проблем. Няма да ти казвам систематичния прием специално на кокаин на тази възраст до какво водят. Трябва да си доста глупав за да взимаш кокаин за стимулатор на 50 години.

28

23

преди 15 години

Дълбокоуважаемий pl, Вий, във Вашето високоинтелигентно и извънредно благовъзпитано семейство на потомствени градски аристократи как наричате това стомашно заболяване "гастроентерит"? - Може би с латинското му название?

27

преди 15 години

Оф, суета на суетите! 100 % съм убедна, че поне половината от тези, дето са си купили билети за концерта нито слушат Депеш Мод, нито дават 5 пари за тях, ама ей така - колкото да се каже, че са били на концерт на Депеш. И сега ще има ред сълзи, ред сополи за проваления концерт (ако се провали), докато на въвпросните от Депеш въобще не им дреме.

26

buba4ko

преди 15 години

аман от хора дето нищо не знаят, ама пишат. Дейв си мина тежкия период, сега е съвсем чист. Ако е на наркотици ще е развалина.Освен това, най великите му концерти са когато е ползвал наркотици - devotional 93-a , taka 4e...depeche Mode sa naj dobrite, i takiva shte si ostanat !!!!

25

pl

преди 15 години

Ei 23 na teb mai ti lispvat purvite sedem godini.Ot koe selo idvash s tiq prostotii deto govorish,druj si glupostite za kosharata a ne tuka vuv foruma,molq redaktoritetriite takiva izrazi na podobni maloumnici

24

Хадли

преди 15 години

Дейв е на 47 години... Независимо от фитнеса и минералните води, възрастта има значение. Два часа търчане по сцената и напрежението да пееш е нещо като да изкараш цял футболен мач. Ама не наш, от Шампионска лига : )))! Без стимулатор не може!

23

преди 15 години

Е защо просто не приемете, че човекът страда от дрисък и толкоз? Все наркотици сънувате.

22

преди 15 години

Човек като е в шоубизнеса ако е оцелял до 40така трудно взема наркотици...особено от ранга на депешите.Или ако взема нещо,то е одобрено от специалист спрямо ЕКГ и други изследвания.Хора,които печелят по толкоз кинти и имат зад гърба си стотици други хора екип не могат да си позволят да са самоубийци.Вижте стоунс-само 1 умрял има в историята на групата,а свирят ве4е 50 години.И тях ги набеждаваха допреди 10 години,че са наркомани,ама не става да си на 50,на турне и секи ден да шмъркаш-поне тези дето шмъркат знаят какво е

21

Snezhana

преди 15 години

Наркоман или не - обожавам тази група, обожавам текстовете на Мартин Гор, гласа на Дейвид Геън. От дете ги слушам, не съм спирала за миг!

20

Manuelle

преди 15 години

Жалко ще е да не дойдат - много мои познати имат билети за концерта. Колкото до слуховете, че Дейв пак друсал - не вярвам особено. Злите езици само чакат повод да подхванат. По-склонна съм да се съглася със Spiro - повечето звезди поддържат железен фитгнес и хранителен режим.

19

hehe

преди 15 години

А според теб гърците откъде внасят ;). Явно и в БГ няма да има концерт.

18

преди 15 години

I kakva e poukata - ne si kupuvaite droga v greece, za6toto e kofti ka4estvo :D

17

преди 15 години

Категорично искаме Краси Аврамов на сцена с Depeche Mode. Axxxx kакъв екстаз...