14

до #12

преди 15 години

Призивите да се унищожи дадена религия са точно толкова опасни,колкото и опитите да се налага определена религия!Фанатизмът не е довел нищо добро.А като се има предвид,че предложението ти е невъзможно за изпълнение,може би е добре да идеш на лекар,може пък да ти няма нищо!А за връзката между исляма и прасетата-представи си,че живееш в Саудитска арабия преди само 2 века-ще можеш ли при 40 градуса,да ядеш свинско?!

13

Zliq

преди 15 години

Алах забранява да се ядат прасенцата, защото те са като братя на хората... и сестри де...

12

BMG

преди 15 години

Продуктите от прасе са незаконни в Афганистан, тъй като консумирането на свинско месо е забранено от исляма - то е написано добре няма , нужда от коментар.Тва са *** побъркани дегенерирали , исляма трябва да се унищожи като религия - само тогава ще има мир и нормални хора.

11

бай Вълчо

преди 15 години

Принципно и Библията осъжда консумацията на свинско месо:The Bible prohibits the consumption of pork, in the book of Leviticus and the swine, as he divideth the hoof, and be cloven footed, yet he cheweth not the cud; he is unclean to you. Of their flesh shall ye not eat, and their carcass shall ye not touch, they are unclean to you. Leviticus chapter 11 verse 7 and 8:

10

vde

преди 15 години

За разлика от Афганистан в Египет има доста хора които не са мюсулмани и си консумират свинско. Хайде да попрочетеш малко преди да пишеш

9

някой

преди 15 години

Абе какви са тия идиотщини бе???Доскоро писаха, че в Египет - най-правоверната ислямска държава фермерите протестирали срещу кампанията за избиване на прасетата им по фермите, а сега ново двайсе - в Афганистан имало едно единствено прасе??? Аз лично много се съмнявам в това!!!

8

raz dva

преди 15 години

ko go gledate we noja i aire na parjoli,aide na skarata ,rakiaaaa,SALATAAA burzo kazAH :D:D:D pratete go nasam si go napraime na mezence,BG diuner KEBAT :D gladni sme daite ni GOOO HA HA,HE HE,HA HA,HO :P

7

Доктор Дулитъл

преди 15 години

Както се разработиха в секретни лаборатории вируса на СПИН,Свинския грип, и други непознати на човечеството модерни болести, така ще пуснем на пазара скоро и *** грип!Иначе къде ще си продаваме лекарствата, хранителните добавки, ваксините?Къде ще пращаме на специализация току-що завършили доктори, представяйки ги за експерти?И ка ще приберем пари от арабските страни, които само това имат-нефт и овце...С война вече не става, президента е черен, а и от ЕС нещо не ни подкрепят.Най-сигурно е с *** грип, очаквайте продължение!

6

АЗ

преди 15 години

Цивилизацията и напредъка са християнски.Това е положеието.Мюсюлманите се отнасят с жените си както с прасетата.Най-младата религия -исляма е готова да Ви върне в дивашкото общество.

5

преди 15 години

Те щото хората се скъсват да ходят в Афганистан.Егати параноидните овце.

4

marin

преди 15 години

Огладнях!

3

itso

преди 15 години

а бе и аз не сам цвете за мирисане като стане въпрос за правопис, но затова не сам станал журналист. айде моля ви да си прегледате статията и да си поправите грешките.- Щопар...-ито една ..Инче отностно темата - якооо , прасе звезда :)

2

mitternacht.blog.bg

преди 15 години

Ето на това се казва сигурна защита :)

1

iiiii

преди 15 години

Abe vie nenormalni li ste be :)))