99

русофилоеб

преди 15 години

94. - 15:35 - Да сме наясно !От: Дядо ИванНито съм комунист,нито симпатизирам на властимащите в Русия !==========================Да бе, пък един мармот завива шоколад

98

преди 15 години

по класификацията на НАТО, пич, виж руската.

97

преди 15 години

Стига сте приказвали за Курск! Руснаците вече имат нова атомна подводница клас Borei (от името на северния вятър), от които има вече една построена - Yury Dolgorukiy, тя е въоръжена със 16 ? Bulava SLBMs (балистични ядрени ракети- модифицирана версия на Топол-М). В момента се строят още 2 такива - Alexander Nevsky and Vladimir Monomakh и са планирани още 12 броя !

96

преди 15 години

" ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН ВИНАГИ ЩЕ ПРЕДПОЧИТА РУСИЯ ПРЕД ТУРЦИЯ " ....Нямаш ли друг начин да си избиеш комплексите? И си признай, че си една от червените амеби на Станишев които ограбват и изнасилват тази държава от вече 50 години !!

95

преди 15 години

Курск е подводница клас "Oscar II", пич...

94

Дядо Иван

преди 15 години

Нито съм комунист,нито симпатизирам на властимащите в Русия !Това обаче не ми пречи да харесвам руснаците и да ги предпочитам пред американци и турци ! Особено пред турците !Абе вие,които се пишете българи и преливате от любов към Турция - нормални ли сте бе ?!?! Може ли да обичаш една държава,която 500 години те е тъпкала и е спряла развитието на България ? Някой от вас да си е помислял каква щеше да е сега България,ако не е това 5-вековно турско иго ????Дори и в днешно време Турция отново пречи на развитието и просперитета на България по всевъзможни начини ! Вижте само това,което ДПС направи за последните 15 години у нас !КАКВО ДОБРО СМЕ ВИДЕЛИ ОТ ТУРЦИТЕ ???????????????Последните години усилено се промиват мозъците,особено на по-младото поколение за забравяне на историята и нейната подмяна като особенно активна в това отношение е БиТиВи .... ТЕ,АКО ИМА КАК ДА НИ ИЗКАРАТ И БРАТЯ С ТУРЦИТЕ ВЪПРЕКИ ОЧЕВАДНИТЕ РАЗЛИЧИЯ МЕЖДУ НАС !!!!!И в миналото и в настоящето,а и за в бъдеще България е търпяла,търпи и ще продължава да търпи само негативи от съседството си с Турция ! Това е ясно като бял ден !!!!Макар и да не съм от старото поколение аз чувствам руснаците много близки като народ - и като език,и като религия и като история ....ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН ВИНАГИ ЩЕ ПРЕДПОЧИТА РУСИЯ ПРЕД ТУРЦИЯ !!!!!!!

93

kalin

преди 15 години

Панелките не са Руски патент.Съветските *** ги набутаха на българският народ ,като естествено техните "български" представите ли преди това иззеха имота и земята на хората!Единствено комунистите в бг направиха безумната национализация.В страни,като Югославия ,Румъния частната собственост бе запазена.Гадните панелки ги набутаха комунистите...а те присвоиха и заграбиха имота на хората!

92

преди 15 години

също така космическа програма, която включи и 2-*** български космонавта, а"Курск" е подводница клас "Тайфун", няма клас "Курск".

91

преди 15 години

Хахах панелките били изобретени от руснаците, ще падна от смях, панелки има и в Лондон и в САЩ, само, че там ги сринаха, в Москва също са сринати, само в България и Румъния стоят тук там в източна европа.

90

BG

преди 15 години

И Гоце и Серго - все са ***! Та майките си ще харижат на братушките, та ... А какво ви е все Турция в устата, че не се сещам! Това, че Доган прави каквото си иска като "мандатоносител" си е само БЪЛГАРСКИ проблем!

89

преди 15 години

Видя се как падаха като круши блоковете в Турция при земетресенията преди няколко години там. Моля се да не е вярно това което казват по новините - че в България напоследък се строи с евтин, некачествен и токсичен турски цимент - Защото можем да си представим какво би се случило и тук при едно по-силно земетресение....

88

бат ти Тонко

преди 15 години

Ако поглеждаше от време на време някой от каналите Pro7, RTL, SAT1, VOX, n-tv, N24 и т.н. нямаше да се изказваш толдова неподготвен, ама то Про-то в името ти идва явно от профан. Та значи твойте братчеди - братята евреи в САЩ усетиха, че еврото им събаря кухата системка и аз съм пряк свидетел, каква агресия са стартирали и разгъват в ЕС, щото усетиха, че им подливат вода на печатниците, а пък клишетата могат да си ги заврат в г...за!

87

преди 15 години

Да, a Русия измисли и произвежда само качествени неща, както панелните блокове, подводници тип "Курск" и пияндури / самоубийци.

86

kalin

преди 15 години

Комунистите изместват темата и ни набутват в техните исторически намислици!78 ЛЪЖЕШ НАГЛО!

85

преди 15 години

БСП НЕ СА СОЦИАЛИСТИ, А КАПИТАЛИСТИ И ПОДКРЕПЯТ ЗАПАДА И ТУРЦИЯ

84

преди 15 години

Турция е най - големия съюзник на САЩ с Великобритания, те се подкрепят от векове. Всички сме чували за Кубинската криза, а знаете ли как почва? Америка разполага ракети в Турция серщу СССР, сега разполагат такива в Полша и радар в Чехия, а България ги подкрепя с две ръце, даже Грузия подкрепихме, как руснаците няма да не ни смятат за предатели?Живо доказателство, че македонците са българи е, че както те ни плюят, ние пък се обърнахме и се прегърнахме с Турция и САЩ и плюхме на Русия, вече 20 години

83

ЦЕЦА

преди 15 години

ЧЕ БСП АКТИВИСТИ ЩЕ ОТИДАТ В ОДРИН ДА НАБИРАТ ЕЛЕКТОРАТ???КОЙ Е ПРЕДАТЕЛ???КОЙ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ???

82

преди 15 години

Ето ви едно много показателно сравнение между икономиките на Русия и Турция.За 2008-*** г. общия вътрешен продукт на икономиката на Русия се равнява на - $2,261 трилиона долара, докато този на Турция за 2008-*** година е - $729.443 милиарда (доста по малко от този на Русия)На глава от населението в Русия се падат - $15,922 , докато в Турция - $10,471 . Руснаците са 142 милиона души, а турците - 70 милиона.Така че не ми хвалете Турция и "голямата" и икономика - произвеждаща предимно некачествени ***!

81

преди 15 години

Иван Костов е виновен за всичко.

80

преди 15 години

Какво общо има турско робство с проект "Набуко"? Какви турци те гонят постоянно бе, психопат ?!