243

студент

преди 15 години

Абе,вие нормални ли сте ? Значи за вас са виновни убитите ? Момчетата са намушкани с нож в гръб ... означава , че са бягали,а не че са нападнали някого...По улиците нощем (особено в София ) се разкарват какви ли не психопати,които се чудят с кой да се заядат! И това за "Наздравето " не ме учудва да е вярно!Когато човек има рожден ден е с приповдигнато настроение и не се заяжда с хората , а напротив! Така ,че не пишете такива глупости , а се поставете на мястото на близките на убитите момчета...това можеше да е всеки от нас! Поклон пред паметта на момчетата и дано Бог е с тях...Дано този път държавата да си свърши работата,а не както стана със случая с момиченцето от Варна ,когато отново бащата на убиеца бе Общински (но тоя път на ОДС)...Моите съболезнования към родителите и близките на убитите момчета ...

242

преди 15 години

не казвате защо,поради каква причина смятате,че е справедливо да се отнемат 2 млади живота?Пиянски скандал,някой казал наздраве,някой лиснал чаша питие....а бе хора,дайте за глупости да почнем да се колим наред!Ега ти сбърканите!!!Каква самоотбрана е да колиш невъоръжени хора,които бягат,ужас!Половината форум сте готови убийци!

241

Зверолюб

преди 15 години

Не знам кой какво е пил, но момчето от Перник е мушкало професионално и в гръб - три еднакви смъртоносни удара. Това си е сериен убиец!

240

преди 15 години

Дано да има справедливи присъди, също и за лъжесвидетелите.За момента по-правдоподобна ми се струва историята на компанията с ножа.Другите - Рожден ден, 9 човека, само 1 бутилка уиски, останала е, че даже след това са си взели чашите по улиците да правят наздраве на случайни минувачи( криза братко с 80 г алкохол цяла вечер пиеш и се забаваляваш, че и за вкъщи после си оставяш) , хич не ми звучи добре, на пръв поглед безобидна лъжа, но пък защо им е да лъжат? И то за това? не им е чиста работата.Крайно време е да има осъдени и за лъжесвидетелстване!

239

Станислав

преди 15 години

А някой зададе ли си въпроса как този *** е влязъл по принцип с ножа в въпросната дискотека!Гардовете къде са били и конфискуван ли е на входа преди да влезе и след това ли му е врнат този нож!!????Полицията мълчи по този въпрос!

238

Ангел

преди 15 години

И двете убити момчета също са виновни.Да би мирно седяло неби чудо видяло е казъл народа.По дискотеките стават такива работи от пиянски компании я се скрали заради момиче,я заради разсипана чаша водка върху марковите дрехи или пък неволно бутане в претъпканото помещение.В такива случаи охраната изкарва виновните отвънка и им гледа сеира докато се бият.Станах свидетел преди 3 години пред бургаска дискотека 2 момчета се скараха, охраната ги изведе отвънка едното извади нош и почна да ръкомаха при това ръкомахане преряза гърлото на другото момче.В последствие 18 годишния убиец получи 3 години затвор и плати 50 000 лв кръвнина.Смятам че същото ще се получи и тук само че в двоен размер.

237

преди 15 години

Според в. Стандарт -Сдърпахме се в дискотеката, а после ми падна пердето, заявил убиецът при разпита.А според в 24 часа от неделя - "Заклах трима! Карай бързо!", казал на шофьора на такси все още неизвестният касапин, който уби двама младежи и рани тежко трети пред заведение в центъра на София. Каквото и да се е случило, явно този Илиян не е толкова безобиден и кротък - особено след като се разкарва и с нож в себе си, да не говорим че го е забил и на 3-мата в гърба - как така не можа поне един да намушка на друго място (ако се е защитавал и "борел за живота" си както казва)?

236

Софийски селянин

преди 15 години

Стига вече с това София срещу не-София, колкото повече се овълчваме един срещу друг, толкова повече вниманието ни се измества от истински важните неща. Чудя се дали и в Кърджалийско имат такива проблеми - аз съм от Кърджали, а ти си от селото на 10км... Време е да станем Българи и да сме единни под Българското знаме, а не да ни правят на *** с пострекавани от някой вражди!А по темата - не се знае кой какво е направил и кой кого е нападнал пръв. Надявам се истината да излезе наяве, а виновниците да си понесат заслужено наказание. Нищо чудно да са се скарали за нещо важно наистина, кой от кое село е :( Осъзнайте се!

235

anon

преди 15 години

гласеше цялото заглавие на предния пост

234

Anon

преди 15 години

не знае какви бесни *** са те! Като се почне от шефовете на федерацията им и на съдийската им комисия - опасни рецидивисти!!! Българското общество преминава към активни мерки за оцеляване - тъжно, но закономерно.

233

Мечо Пух

преди 15 години

Точно затова стават такива неща - защото когато си пийнеш, вадиш оръжието много по-лесно.

232

преди 15 години

231 Tova che nqkoi jiee v Sofiq ne go pravi sofianetz!!!

231

преди 15 години

ПФФФ - ти от Перник ли си бе , Илиян не е, той живееше в СОФИЯ, и това че баща му работи в Перник съвсем не означава че Илиян е от Перник........ Ако ти си някой селянин комплексар не си го изкарвай на хора, който в момента са потресени от случилото се, ако искаш метро до село та по- бързо да се изнасяш в петък - започвай да копаеш... *** комплексари, ако нещо което искате да кажете и то е истина го кажете, но спрете да говорите глупости

230

преди 15 години

228 ti normalen li si? Mai poslednoto ubiistvo beshe na edno sinche na aktivist na SDS. I to mnogo po brutalno!

229

преди 15 години

Ne moje li da zabranqt na gadnite Pernichani da idvat v Sofiq? Ne sum chul za svesten chovek ot tozi rabotnicheski grad! Tam vsichkose svegda do: Boi ebane i srubska muzika!!!

228

преди 15 години

Да, прав си, трагедията е наистина голяма и всички са потърпевши.. но това е поредния случай в който, дете от "добро семейство" на представител от листата на БСП убива.. Крайно време е да има адекватно наказание и виновните да си понесат отговорността!

227

anonim

преди 15 години

пернишко изпълнение...

226

преди 15 години

Abe *** takiva, vie ili ste maloumni ili se pravite na takiva.1. Da trupove ima (saboleznovaniq na blizkite)2. Da ima zapisi3, Po dqvolite sprete da govorite za politikaTragediqta e dostatachno golqma za blizkite kakto na Kiril i Vasil,taka i za tezi na Ilian

225

преди 15 години

Какво са ни заобяснявали колко добро било семейството и какъв е бащата на предполагаемия убуец. Кога най-после ще се гледа резултата от действията на престъпниците, а не това кой-кой е,колко е прославил България, какви са близките му. Щом е налице престъпление, трябва да има и адекватно НАКАЗАНИЕ !!!....пък ако ще и господ да е извършителя.

224

преди 15 години

kaji go komunist i nqma nujda ot pove4e podrobnosti !UBIICI v statiqt go izkarvat kato angel nebesen !