10

Адвокат

преди 15 години

Практиката в бг съдилищата е следната: всеки подсъдим оставя на отговорно пазене на съдията определена сума пари, тъй като там е най сигурното място dа се съхранят тези средства. След приключване на делото сумата(след съответните удръжки за положените усилия) се връща на подсъдимия, който е бил несправедливо обвинен. Така, че защо вдигате толкова шум какво си е поискала жената, ами поискала си е толкова колкото да може подсъдимия да спи спокойно, нестига, че е загрижена за всички участници в делото да спят спокойно, а сега ще я съдят..........

9

преди 15 години

а извинете,има ли ПРАВОсъдие в БГ?

8

преди 15 години

и тази няма да отиде в затвора. В замяна ще и сложат глоба от 30-40 хиляди лева, която ще плати от парите от рушветите, а накрая даже ще и останат и пари и ще е на печалба. Това е правосъдието в България.

7

Vesso

преди 15 години

Една нагла пикла сгази немска туристка и направи опит да подкупи полицаи, накрая ни се изсмя в лицето по телевията, а тая коджа ми ти съдийка да не може отърве едно обвинение за подкуп. Егати кадрите в правосъдието, които сами себе си не могат да отърват.

6

преди 15 години

То да е само тя ... каква корупция е сред съдебната система, ужас!

5

преди 15 години

очите и погледът не лъжат...няма нужда от коментар

4

ri4i 57

преди 15 години

lin4 za takiva kato taia

3

преди 15 години

Gnusna svinq, adski staromodna i grozna pricheska, mega tup pogled! DA GIVEE BALHARIA!!!

2

преди 15 години

Когото и да осъдят няма да сбъркат.Но няма да стане.

1

преди 15 години

kolko li bolesti 6te i namerqt i na gorkata sadiika sega kato trugne deloto