30

Свободен човек

преди 15 години

До 12, 14 и 15. Изрично започнах поста си с въпрос дали са чели статията преди да пишат. Да сте прочели в поста ми - ОПРАВДАНИЯ ЗА МАКСИМ???? Къде към изказал мнение, че той трябва да е на свобода?? Ами нека да отговоря аз, защото вие пишете без изобщо да вниквате в това, което са написали другите. НИКОГА НЕ САМ КАЗВАЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА Е НА СВОБОДА ИЛИ ЧЕ НЕВИНЕН!!! ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ЧОВЕК и това е! Това, което казах, е че постъпката на прокурора и осъдителна. Той заема длъжност, която предполага сериозно отношение към работа му и подобни снимки и изказвания са АБСОЛЮТНО недопустими. Той не е на лов в гората за диви прасета или на риба, за да се снима с улова. Максим е виновен и трябва да си получи заслуженото. Дали присъдата е справедилва или не, няма да коментирам , защото статията се отнася за друго. Но въпреки направеното от него, Максим не е животно и неможе служител на държавна институция да си позволява да го тритира като ловен труфей!!! П.С 12 моля да спазваме добрия тон. Защото като кълвеш клавиатурата е лесно да убиждаш. А ако нямаш зъби в устата дали ще ти е толкова лесно!???

29

преди 15 години

На всеки може да се случи да направи катастрофа! ДА може!НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПИЕ И ДА УБИВА ПО ПЪТИЩАТА НАС И ДЕЦАТА НИ! Тази *** може и да е добър в това което прави но убитите деца са най- скъпото на техните майки !Ти *** какво предпочиташ химна или усмивката на своето дете! сигурна съм че 99% искат децата си живи и здрави и много малка ще ги разменят за медалите на този ***!

28

mamata

преди 15 години

Това е големият проблем на България - законите не важат в еднаква степен за всички. Тъжно е, че коментираме случая.

27

vbnvc

преди 15 години

25 Какви журналисти :))) това са драскачи ,бедни душици :)))

26

nbv

преди 15 години

Тук обаче не спират да се трият постове ...много е смешно найстина :))) Явно някой доста се вживява и се опитва да наложи мнението си ето това е ПРИСТРАСТИЕ :)))))

25

преди 15 години

И защо ми изтрихте коментара, уважаеми "журналисти" от днес. бг? Защото казах, че мястото на максим е точно в затвора ли?Ами много се извинявам, не съм знаела, че това е личният блог на адвоката на убиеца, аз си мислех, че е новинарски сайт.

24

преди 15 години

В ТОЗИ ЖИВОТ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ГРЕШКИ И ПОСЛЕДВАЛИТЕ ГИ ТРАГЕДИИ. НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ. В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ТРАГИЧНО ЗА МНОГО - ЗА ОПЕЧАЛЕНИТЕ ,ПОСТРАДАЛИТЕ, ЗА САМИЯ СТАВИЙСКИ, А СЪЩО ТАКА И ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ В ТОЗИ ВИД СПОРТ. А И "ВЪРЗАНИТЕ КЪНКИ" ЗА 2 Г В ЗАТВОРА НЯМА ДА ДОНЕСАТ НА МОМИЧЕТО ПАРИ ЗА ЛЕКУВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. ТАКА ЧЕ ПРЕДИ ДА ПЛЮЕМ, ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИМ КЪДЕ...

23

m.

преди 15 години

!? нещо не схващам защо плюете така по прокурора, и за каква трагедия говорите!?За същото провинение по същото време дадоха 14год. ефективна присъда друг....

22

?!

преди 15 години

Щом не можеш да разбереш, коя е трагедията, ЗАЩО СЕ НАПЪВАШ ДА ПИШЕШ И ДА МОРАЛИЗАТОРСТВАШ, човече - ПИЙ СИ ГИНКОБИЛОБАТА, не раздавай медицински съвети.

21

ллл

преди 15 години

"Вързах кънките" на жаргон означава "НАПИХ СЕ" и излиза, че прокурорът е напил оня *** ... Език мой, враг мой! Кое е истината?

20

cvxv

преди 15 години

Номер 19:Тоя дори само заради наглостта си, да се хвали при такава трагедия, трябва да бъде натирен и да не го пускат изобщо в правосъдието - той е напълно неподходящКое по-точно е трагедията??? Това ,че Стависки е получил някаква ефективна присъда ли(макар и смешна) Моля Ви пиите си хапчетата редовно,че не заради такива прокурори ,а заради такива неадекватни хора с такива изказвания сме на този хал....

19

Ериния

преди 15 години

Какви кръгли *** и неморални хора стават прокурори! Тоя дори само заради наглостта си, да се хвали при такава трагедия, трябва да бъде натирен и да не го пускат изобщо в правосъдието - той е напълно неподходящ, сигурно и той е пияница и потенциален убиец. Не че Стависки не е виновен - всеки има глава на раменете си не само за украшение - ако му бяха поднесли чаша отрова щеше ли да я изпие? Но тези, които са се черпили и са го черпили "в чест" на събитие срещу алкохолизма са виновни почти колкото него - това си е жива подготовка на престъплението - те да не са ***, та да не знаят какво значи алкохол преди шофиране? ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ !!!! Пък се и хвалят! - тъпоча и безнравственост -ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДО ПРАВОРАЗДАВАНЕТО! ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОНЯТ, АКО СА СЕ ПРОМЪКНАЛИ ТАМ! ЗАРАДИ ТАКИВА НИ СЕ НОСИ ИМЕТО ПО ЦЯЛ СВЯТ, НЕ ЗАРАДИ ПОЧТЕНИТЕ И ДОБРОСЪВЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА ТЕМИДА. Тежко им обаче с такива "КОЛЕГИ" - при това П Р О *** О Р И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

vlady

преди 15 години

Стависки следва да поживее поне 4-5 години в общежитие открит тип с работа на външни обекти без охрана и с да изплаща обезщетения с полагаемата част от възнаграждението - убийство и тежка телесна повреда по непредпазливост. Не заслужава по-тежък режим, но и условна присъда е смешна.

17

За свинята и...

преди 15 години

П.......ки са българите, защото няма кой да му свети маслото на тая руска пияна ***......

16

r3b31

преди 15 години

Мануела не е в кома, тя е един дишащ труп, дете лишено от бъдеще, една огромна тежест за семейството си - и този *** Ставийски трябва да е в затвора за две убийства и шофиране в нетрезво състояние!Господи прости ми, че изрекох тези думи и дай сили на семейството да се оправи, и ако можеш едно малко чудо да сътвориш и тч да стане нормален човек...

15

мили ми смехурко

преди 15 години

Ами айде да му треснат една присъда и на него и да се приключва. ---------Ако за убийство на човек с автомобил в пияно състояние има пробация и няма затвор, какво трябва да е наказанието за този прокурор, че "вързал кънките"? Дори забележка е много

14

safgaj

преди 15 години

Номер 3: Хората от съдебната съсистема трябва да са безпристрастни и да не се потдават на моментни влечения за слава и изява.Ти май не си особено запознат каква е функцията на прокурора :))Работата му е точно обратната на това да бъде безпристрастен Направо получавам душевен оргазъм ,като виждам,че все още има прокурори ,които влагат лична емоция и вярват в това за ,което им се плаща А именно да осъждат и тикват в затвора разни протежета на този и онзи без да се страхуват ,че може и да изхвърчат .... Заради това,че не са "БЕЗПРИСТРАСНИ" Не знам дали някой от тези, които пишете тук ще иска безпристрасност ,ако загиналото дете беше негов син или недай боже Мануела....

13

преди 15 години

Ниска култура и простащина.. хора ужким с добро образование, а всъщност пълни простаци.

12

Някой си там

преди 15 години

До номер 3 - ***!Има ЗАКОН и той гласи, че причиняване на смърт с алкохол в кръвта над 1.2 промила (а на Максимчо беше 1.29) се наказва със ЗАТВОР.

11

преди 15 години

Имах в предвид че е Стависки е бил ДРОГИРАН