33

viva america

преди 15 години

az pak jiveja v USA ,pravja po 600 000 $ na godina i ne znam kolko struva toka tuk, ne me interesuva prosto

32

angel

преди 15 години

Зелена такса?????? Зелената ЕНЕРГИЯ Е ТОЛКОВА МАЛКО а е толкова необходима. Тя засяга въздуха който дишаме. Червени прасета

31

преди 15 години

Когато кораба потъва плъховете първи напускат кораба. За плъховете под мен бих казъл следното - вие сте *** и на 10000км от България да сте пак се храните с помията пройзвеждана в Б-я. Всеки може да напусне и да избяга това е най лесното и да отиде на готово и подредено , трудно е сами да си го направиш нали така мишоци.Където и да сте простотията няма да избяга от вас!

30

КОМУНИСТ

преди 15 години

ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА БРАТЯТА РОМИ ТЕ НЕ ПЛАЩАТ---------------------------УРА ДА ЖИВЕЕ КОАЛИЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

преди 15 години

... защо държавата не ги изгони тези дружества и да мирясат всички. Особено чешката CEZ е много, ама брутално много нахална...

28

СВЕТОВНА КРИЗА?????

преди 15 години

В ЦЯЛ СВЯТ ЦЕНИТЕ СЕ СРИВАТ, А В БУЛГАРИСАН РАСТАТ ПАРАДОКС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

mara

преди 15 години

zashto nqkoi predpochel da jivee v chujbina,ZLORADSTVA po tozi grozen nachin i si umira ot udovolstvie za vsqko edno neshtastie i nespravedlivost spoletqlo balgarina ostanal v Rodinata si!!!mislite se za golemi tarikati ,che ste emigrirali li??????????

26

преди 15 години

dobre 4e sam se mahnal ot taq boklugjiiska darjava balgariq

25

Ж.Желев

преди 15 години

Няма ли да се събудим,бе хора? Зелена енергия - глупости.По-скоро ми се струва червена.Давай пари за нови лични документи,нови номера на колите,купуваш лекарство за 0,50 лв,плащаш на личния лекар 2,40. Не се търпи вече.Европа искала.Та Франция,Испания и др.карат все още със стари табели.Лъжат ни за всичко.Те са измамници и трябва да им го кажем на изборите.Жалко,че не можем по-рано.

24

Bai Ivan

преди 15 години

Shto ne si gledate RABOTATA i da ne gi razkarate tiq chez,evn,eon da si opraqt toka po rodnite mesta kakva e taq GLUPOST!Nestiga che ni skubqt kato ludi ami i toka e absurdno zle...........

23

преди 15 години

Няма ръца,всички сме пръца!

22

xph

преди 15 години

Господа аз предлагам да спрете и български да говорите. Личният избор на човек да напусне родината, си е личен. Но да се държиш по подобен начин и да говориш за съгражданите си по подобен начин, Вие сте срам за което и да общество. Сигурен съм, че по същия начин бихте говорили и за държавата в, която живеете в момента. Колко сте жалки само :)

21

преди 15 години

da jivee stani6ev

20

преди 15 години

ръца-пръца, ръца-пръца...Ша ви скъсат трътките милите ви управници, да знаете, ей, овци-и-и-и. Напред-назад, вътре-вънка. Доганчо и дружинка - тримата велики еб***чи на народа

19

преди 15 години

Малей-й-й...'кво ми е хубаво само на 3 000 километра от Чалгария :)))

18

Хазартен бос

преди 15 години

Провеждам томбола за позналите каква точно услуга или стока ще бъде качена следващият месец. Награден фонд - 1000 лева. Томболата ще се провежда всеки месец, поради благоприятните условия за игра, създадени от правителството. Не се плашете! Всеки месец ще има награди, защото всеки месец се качва по нещо. И не забравяйте, МОЖЕТЕ ДА ЗАЛАГАТЕ на повече от едно нещо !!!

17

преди 15 години

да върнем комунизма

16

ани

преди 15 години

За който и да гласувамие все тая. Като чета не гласувайте за тез или онез ми става смешно. Някой може ли да ми каже с некачествен материал става ли нещо хубаво. Народът ни е ***, много ***. Това не значи , че няма качествени хора, по моя преценка те са около 10%, но пък да имаш такива хора около себе си е истинско богатство и удоволствие да контактуваш с такива. Мисля ,че Б.Борисов до някъде е прав .За съжаление и тези българи зад граница не са по-добра стока от тези дето са в България. Ходя от време на време зад граница и често ме е било срам от мои сънародници, които все гледат да излъжат някой.

15

преди 15 години

Изходът е в това да използваме все повече възобновяемите енергийни източници.Фотоволтаичните системи са много скъпа инвестиция все още, но разбрах че един ветрогенератор излиза към 10 - 15 хиляди лева максимум. Правиш си едно такова ветрогенераторче, узаконяваш го естествено, и когато си си в къщи - харчиш ток от вятъра, а не на вятъра. А когато не си в къщи си на далавера, защото де факто и де юре продаваш ток на Енергото, и то на по-високите цени.

14

преди 15 години

10 кожи ни дерът а ние нищо не правим? Бензина Лук-ойл го продава на цена от 0,68ст. Ама на бензиностанциите цените са тройно по-високи ,щото държавата слага огромни акцизи и като добавиш ДДС става мамата си трака цената. Сега тока и парното , газта и нея с 40% вдигнаха. Получаваме удар след удар а като някой балами стоим и плащаме като .