33

преди 15 години

bgsviat.narod.r*uПланът за разорение на България - Проектът "Ран-Ът" 1990 г.

32

преди 15 години

bgsviat.narod. /Планът за разорение на България - Проектът "Ран-Ът" 1990 г.

31

преди 15 години

България се движи към своя упадък, съгласно плана разработен по указание на Андрей Луканов. Ако имате търпение ще го разберете: bgsviat.narod.

30

преди 15 години

АЗ ПРЕДЛАГА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА СЕ ЗАКРИЕ.ДА ОТИДЕМ В ГЕРМАНИЯ И ДА ИСКАМЕ ДА СТАНЕМ НЕМСКА ПРОВИНЦИЯ,ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА ДЪРЖАВАТА ОБЕЗМИСЛИ СВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ.И ЧАК ЗА ЗАПОЧНЕМ ОТНАЧАЛО.

29

Червената помия

преди 15 години

25, пич, влез в официалния сайт на Атака и прочети 20 точки на Атака.После с ръка на сърцето кажи, не мислиш ли и ти по същия начин?Защото 90% от българите на саме мислят точно така.26, защо мислиш, че само в земеделието е така???Навсякъде е така, и това е предначертано отдавна.Справка-търси тук в нета ПЛАНЪТ РАН-ЪТ .

28

преди 15 години

В БГ трябва да се въведе свободна продажба на оръжие, само това може да ни спаси.

27

преди 15 години

АМА НИЕ И ЗЕМЕДЕЛИЕ ЛИ СМЕ ИМАЛИ?А АЗ МИСЛЕХ,ЧЕ ГО НЯМА Ц Ц Ц,НИЩО,ДОЗАКРИЙТЕ ГО!

26

преди 15 години

Момчета,какво земеделие ще правите бе?Продавайте машините,ликвидирайте всичко и за чужбина.Тука няма смисъл да се работи,бъхтиш цяла година като хамалин,накрая идва някой мутряга с джип и ти изкупува продукцията за 20 стотинки на кило,продава я за 2 лева.И за какво си работил?Няма смисъл,аз се отказах.Ликвидирах всичко и го върнах за старо желязо.Който иска да работи - нека се пробва.В България нищо не става и нищо няма да се промени скоро.

25

преди 15 години

Атака си е пълен батак евтини популисти лъжете хората само.

24

преди 15 години

стига с тези глупости,бе мекерестига с тези комуниститочно десните са виновни за земеделието,а за спредните средства от ЕС са виновни единствено ДПС - техните нарушения са най-големи и най-фрапиращи.

23

преди 15 години

Е ТОЧНО КОСТОВ ЛИКВИДИРА ЗАМЕДЕЛИЕТО.КАКВО ИМА ДА ГО ОБСЪЖДАТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ?ТЕ НАСЛЕДИХА ЕДНА ЗАКРИТА СИСТЕМА.

22

Bulgarin ot Germania

преди 15 години

s tvoja komentar za "totalna izolacia" na Bulgaria, ako ATAKA spe4eli izborite. Zashto Avstria ne e izolirana ?Evropa dori shte ni uvajava pove4e, ako zashtitim nacionalnite si interesi.

21

Ivan Kolev

преди 15 години

A kakvo stana s proektite za mlad fermer .. podal sym dokumenti ot predi 6 meseca,a oshte nikakuv otgovor ..vmesto da usvoqvat bylzo evropeiskite pari te kradyt dyrjavni..ami nqma kak da stane

20

преди 15 години

Не, истината е в безумното ликвидиране на българското селско стопанство от седесарите начело с Филип Димитров, подкрепено от гърчавото човече Желю Митев Желев, потвърдено от Костов-Nепогрешимия и останалите седесарски престъпници.

19

kalin

преди 15 години

Комунистите от национализатори след 1989 станаха станаха шефове на кооперации и естествено ги заграбиха сега крадът от евросредствата.Това е истината.

18

kalin

преди 15 години

Това не са замеделци а кредитни милионери и ползватели на на програми ,като Сапард и Фар.В тези програма злоупотебите са огромни и те не са извършани от обикновенния замеделски производител.

17

преди 15 години

Забрави ли ,,орсовките,,

16

преди 15 години

колапс ли? а джиповете на земеделците които струват колкото заплатите за цял живот на някои честно трудещи се хора????

15

kalin

преди 15 години

Земеделието ни е такова,благодарение на компартията с тяхната национализация т.е отровен грабеж над хората и тяхната непонятно примитивна индустрализация ,която обезлюди земеделските райони.Сега в условията ,на безвръзватно загубени средства по еврофондовете заради крадливоста и тъпотата на комунистите перспективите на бг замеделието са отчайващо слаби.

14

преди 15 години

щото не стават за политици - за тях власта е да лапнат някой лев и да си ходят напълно са неспособни да упавляват пилчарник - камо ли цяла държва в партия не се влиза по някви заслуги а по тва на кой колко си дал или ще дадеш ейтва ни е проблема и аз лично сериозно се замислям дали да не подкрепя атака - поне да е нещо различно