87

:)

преди 15 години

Тука половината от пишещите пишат по няква друга тема...Никой не иска да оставаме БЕЗ ТОК, а просто за час да загасиме светлините в къщите си.... разбрали, недоразбрали и пишат активно хахахаххаИ пак тия болни мозъцъ намесват Костов и цялата"висша" политика...Хора без работа, какво да ви кажа...

86

Mария

преди 15 години

Още 5 мин и тука ще изгасят светлините. Аз ще изгася още сега :Р Пускам си и лаптопа на спестяване:)

85

Мария

преди 15 години

Точно това се опитвам да обясня, че 1 час без светлина няма да ви убие! Теди пратила съм ти скайпа си, незная за какво искаш да говорим наистина.

84

преди 15 години

Елементарно на никой нищо не му коства да си загаси шиб*ните лампи...Не уважаваме земята, после как тя нас да уважава.... :PПС. Просто сме си катили, специално за това шиб**ата държава не е виновна....

83

Тединка

преди 15 години

Ти може да имаш право , но си доста далече от нещата , така че коментарите ти са неуместни. Ако искаш ми прати скайпа си на e-mail ted_s***abv.bg

82

преди 15 години

Чвта коментарите и ми става мн болно от някои.. за всичко ви е виновна държавата, то тва го разбрахме, ама защо трябва поради тази причина да сте такива непукисти относно нещо, което няма нищо общо с политиката ни и т.н. Замислете се малко за света, в който живеете и не си оправдавайте безразличието или бездействието все с другите.. Всеки може да помогне поне за час, нищо няма да ви стане, нали?! Защото ако все още има хора, които си мислят, че екологични проблеми не съществуват, нека се осъзнаят най-накрая..

81

Мария

преди 15 години

Мисля , че всеки има право на избор къде да живее. Не съм се махнала заради пари и т.н. И немисля , че съм сгрешила. Аз съм българка и ще си давам мнението за нещата които стават, защото като такава имам гражданство и право да си изкажа мнението.

80

nfdgj

преди 15 години

Светанл съм навсякъде, грее като коледна елха, хихих.

79

Тединка

преди 15 години

Ох взеха да трият коментари и номерацията доста се обърка.

78

pepino

преди 15 години

NE ZNAM KOI Q E IZMISLIL TAQ PROSTOTIQ,AMA E DOSTA GLUPAVO..TAKA MINALATA GODINA SE 4UDEH NA ITALIQNCITE-IMA6E PAK TAKAVA ,,IKONOMIQ" ZA 1 CHAS,A NA DRUGATA SEDMICA ,,BQLA" NO6T(VSI4KI MAGAZINI RABOTEHA DENONO6TNO)..TA KADE OTIDE IKONOMIQTA NA ELEKTRI4ESTVOTO??

77

Тединка

преди 15 години

Номер 75 ако имаш някъв проблем си го решавай! Не ни занимавай с глупостите ти. А Мими на тебе искам да кажа че ми е писнало от хора които са избягали от България и не живеят тук , а почват да си дават мнението за българите и за това какво се случва тука.

76

WWF

преди 15 години

World Wildlife Fund

75

Мария

преди 15 години

Ми отиди се огледай по улиците , чиста ли ни е държавата как мислиш? Кое дето съм казала не е правилно?

74

преди 15 години

76.Личи си, че даже не си си и направил труда да прочетеш статията, пък веднага даваш някакви *** доводи. Ако щеш гаси. Даже, направо взимай лопатата и се зарови някъде.

73

преди 15 години

Глупости, глупостииииии. Изключи, включи, лягай, ставай...Побъркан свят!!!

72

преди 15 години

Няма да гася! Дори си включих прожектора пред къщи!С тоя скъп ток през цялата година тичам да гася я печки, я бойлер, я крушки ... Какво само не измислят за да занимават хората с глупости вместо да решават реалните проблеми!

71

none

преди 15 години

cqla nadejda sveti vsichki sa oligofreni !

70

Иван

преди 15 години

ГАСЕТЕЕЕ,АЗ ИЗГАСИХ ВЕЧЕ

69

преди 15 години

Мариявземи се прекръсти не заслужаваш българско име :)

68

пенсионер

преди 15 години

Ако се включа в контакта, ще ме изпържи тока - 220 волта е, не е шега работа.