21

преди 15 години

пи4 (или пи4ке) как да се гръмне само не ми е ясно. как биха оставили такъв *** да има огнестрелно оръжие. да се гръмне, ама с какво....... ;)

20

Dr.Josef Мengele

преди 15 години

*** като този бяха изпращани в лабораторията ми,да правя опити с тях,за да не наранявам свестните,а,чрез него,да им донеса полза.Благодарение на изследванията ми,медицината се обогати с не малко нови познания.Разбира се,ако Фрицъл оживееше след всички манипулации,щеше най-хуманно да бъде споходен от инжекционната евтаназия на асистентката ми Ханелоре Шмид.Фюрерът беше прочистил Германия от ***,*** и всякаква друга ***,а сега проблемът на австрийските власти е как да угодят на ***,за да го "лекуват"!!!...И той избира да изтърпи наказанието си в бивш женски манастир.Още по-хуманно би било,ако му подсигурят и една красива 17 годишна монахиня,която да се грижи за него - Австрия се числи към т.н. западни демокрации,все пак!...

19

wanksta.blog.bg

преди 15 години

Този е една жалка имитация на Чикатило.И може би никога никой няма да може да го достигне.Този даже не се вписва и сред топ 20 на най-бруталните убийци.

18

NN

преди 15 години

никой не казва какво е знаела съпругата на Фрицел? Не може да не е участвала и да НЕ Е прикривала мъжа си? Как досега не е казала за това на полицията, защо се е спотайвала и тя? И аман от европейска хуманност- убиеца и насилника - в луксозно психо-заведение/фитнес, ..хор.., библиотека../, а мъчениците му - на лечение в клиники, на антидепресанти .. Ако питат мен-доживотен каторжен труд, с вериги на ръцете, само на хляб и вода(нека не е смърт, а бавна и мъчителна смърт)!!

17

преди 15 години

Ако условията за живот определяха щастието, нямаше да го пазят така подсилено да не се гръмне...

16

преди 15 години

Човекът има психични проблеми. Едно нормално общество трябва да се опитва да лекува своите болни членове, а не да ги убива. Тия, които искат смърт за лудите, също се нуждаят от лечение на своята агресия. Убийството на Фрицъл няма да излекува травмите, които е нанесъл на дъщеря си. Не си избивайте комплексите с коментари от този род.

15

noname

преди 15 години

az ne s1m za sm1rtnata pris1da no tozi si q zaslujava...dano pukne v zatvora

14

преди 15 години

още ли не си отишъл на лекар.Хайде марш и то веднага.Колко пъти вече ти го казват от форумите.

13

преди 15 години

Е не, при тези вакнационни условия в лудницата - затвор, бързо ще му върнат желанието за живот.

12

utopia.blog.bg

преди 15 години

Имаше клип на една песен Rammstein - Ich Will..добре ще е всички *** журналисти НАЙ-СЕТНЕ ДА ГО ИЗГЛЕДАТ!!!! И да вникнат в смисъла му..

11

преди 15 години

Костов е виновен за абсолютно всичко !

10

Алина

преди 15 години

този *** заслужава смърт,а на него му дават райска градина-бясна съм!

9

xxxxx

преди 15 години

абе тия са пълни *** бе как може тоя *** да му дадът да си избирал къде да бъде абе да ви са незнае и малоумнците *** ай сикана

8

преди 15 години

Samo KOSTOV moje da re6i problema s teq !

7

Иванчо

преди 15 години

Човека, кефа си е гледал... какъв е проблема?

6

Corrida

преди 15 години

И после се чудят какво им става на хората по света, е трепят наред. Ми просто всички тези уж хуманни "затвори" дават лош пример и създават чувство за безнаказаност дори обратното. То за някой си е даже чиста далавера, старец в бивш манастир, природа, книжки, компания в Алпите. И аз да хвана да изтрепя известно количество народ и да ходя и аз на природа, да ме хранят и да си лежа пък нека да съм луд.

5

преди 15 години

Егати хотелските условия, при които ще живее! Тия хора не са наред бе - как може!!! Вместо да натикат този *** в най-гадната дупка, която намерят и да го мъчат до живот, те ще го сложат да си живурка спокойно в луксозна обстановка!!!

4

преди 15 години

Фрицъл, че е ***, *** е, ама дай сега де що е станало убийство на него да го припишат. Полицаите не могат да открият убийците и сега хоп Фрицъл им кацна.

3

преди 15 години

2 колко си прав, хахахаха.

2

преди 15 години

Сега де що има изчезнали, той ще е виновен. На мен котката ми изчезна 2001 година. Може да е бил на екскурзия у нас и той да е отвлякъл.