162

преди 15 години

Ще видиме кой ще сформира правителство и нали знаете. 3ти мандат сме с мандата на ДПС, защото явно най - отстъпват! Турци в българия а преуспяват, смятайте всичките ни какви политици са! ПО-ДОБРЕ ДА СА ТУРЦИ ВЕРНО! Вярвах в този а се оказа ***!

161

BG

преди 15 години

Това всичко е да ни замажат очите, след изборите ще бъдат в коалиция.., мислете !!!

160

преди 15 години

като обеднееш и почнеш да ходиш по улицата ****ил такъв

159

преди 15 години

всеки месец по 200лв по колата еми аз да си бях купил какво ли не вече! егати и нещастника е тоя че и да е толкова нагъл!

158

Hansens

преди 15 години

Бойко савсем полудя напоследък.Много го бива да пражи циркаджийски номера.Но да си свърши работата никакъв го няма.София тъне в ***,в мрасотия.Дупките са като кратери.Къде е завода за ***,Бойко беше казал "За 2 години го издигам"!!!???? Лошото е,че доста *** българи му се възхищават на смешните номера!!!

157

sostin

преди 15 години

NALI TVARDITE 4E E POJARNIKAR BRE TANASE .........AZ DOKOLKOTO ZNAM I TVA E PROFESIA I TO DOSTA BLAGORODNA ....NO DA , TO VIE 4ERVENITE PALIA4OVCI SI PROTIVORE4ITE NA VSIAKA DUMA AE NEMA NI6TO TO VI E PROSTENO SAMO DA TE SVETNA 4E KATO GLEDAM I ZNAM MINALOTO NA VA6IA 4ERVENIA PREMIER - SE VIJDA , 4E 4OVEKA SI E U4IL I SE E RAZVIVAL IZCIALO V POSOKA - 4ERVENA VOENNA DIKTATURA E MERSI MNOGO AMA V SVETA IMA SAMO DVE MESTA DETO TIA CAFTI - SEVERNA KOREIA I KUBA .......NADALI TI SE JIVEE TAM ....

156

преди 15 години

като малки деца са и 2мата. много са смешни.

155

преди 15 години

И Бойко И Волен са неконтролируеми ПЛЯМПАЛА, които не разбират от ФИНАНСИ освен от това да си платят в магазина!

154

преди 15 години

1. 50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПОЛИЦИЯТА и 300% на стачкуващите + още 2000лв премии всеки месец за подкрепа към него2. Апелиране към купуване на джипове, защото незнае как да асфалтира и няма смисал до му късаме нервите с някакви глупости3. Увеличаване наданък печалба и ДДС на 50%Той сигурно така си представя нещата!

153

НИКОЛА СТОЯНОВ - РУС

преди 15 години

БСП са си нагласили думички за Борисов с които да го атакуват и понеже си е тяхна идеята за да ед срещнат така всичко е нагласено как да го атакуват.Затова не излезе Станишев в 20;00ч. когато Бойко искаше веднага,защото не си знае още стихчето което ще му поднесат да издикламира.Борисов,за това веднага каза ,че идва при него,но Станишев каза уж че не било за на улица да говорят,макар какво по хубаво да си сред народа а не да се криеш както винаги зад стени в бърлогата си от избирателите - но не се знае вече дали те са към него все още.

152

cv

преди 15 години

ИЛИ - КАК МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО-ЗЛЕ...Приятели,Дясната политика по принцип предполага развитие на икономиката и неглежиране на социалните проблами, така както НАЙ-ВАРВАРСКИ прави днешното правителство на Ахмед Доганов.Затова преди да се доверим на ГЕРБ да проверим, дали за разлика от управляващите ни комунисти, ще запишат ли в програмата си, че ще спазват и как точно ще го направят..., изискванията от хартата за правата на човекаq Член 25: ... Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване,при старост, както и при други понататъшни загуби на средствата за издръжка по независещи от него обстоятелства...Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа... " НЯКОЙ НЕЩО ДА Е ЧУЛ ПО ВЪПРОСА ОТ КОЙТО И ДА Е ПОЛИТИК...??? Защото днес:- "Жизненият минимум" е 185лв.- "Социалния минимум" е 475лв.- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Някой да е чул декларация от БСП или ГЕРБ, че ще направят:1. Минималната пенсия за труд - 475лв. и от там нагоре според личните коефициенти...?2. Минимална работна заплата от 765лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...?...ЗАЩОТО, Ако отговора е НЕ!!! То и ГЕРБ, смятат да продължат АХМЕД ДОГАНОВАТА политика на ГЕНОЦИД СРЯМО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!ТОГАВА НАИСТИНА - ТЕЖКО НИ...!!!

151

cv

преди 15 години

Приятели,Чак сега разбрах за какво става дума... Благодаря ти Кони Нинова...(говорителката на БСП), ти ме "светна", с думите си...:"Господин Станишев покани Бойко Борисов на дебат по икономика във вторник. Нормално е един политик, който има претенции да печели избори и да управлява България, да е готов да изложи своя икономически план за управление на страната и то пред широка аудитория...Значи Премиера на Ахмед Доганов, ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ЧАСТНИЯ СИ КАНАЛ БТВ, ЗА ДА МОЖЕ НОВИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, ДА ЗАПОЗНАЕ НАЦИЯТА С УПРАВЛЕНСКАТА СИ ПРОГРАМА...Боже, колко услужливо е станало това момченце..., абе друго си е Руската култура..., особено когато им извиш вратовете...Само че нали знаете кога "говорителите" започват да обясняват думите на вождовете си...

150

преди 15 години

Бат Бойко ме кефи! ИСТИНСКИ БОЕЦ!Стани-шеф е страхлив корумпиран човек с много сценаристи

149

най-Анани

преди 15 години

Само бля-бля-бля-айде стига 65г утопия-вън ръцете от народната кесия-*** и *** БКП (БСП) !

148

преди 15 години

няма нужда да ходите. .От: НФБмного на далеч..минете границата при Калотино и влезте в Сърбия!След 10г войни пътищата са им супер!няма дупки, няма следи от война!С евро можеш да пазаруваш навсякъде..от пътните такси до кафето!Имат средна класа от интелектуалци, която дърпа напред масата!У нас чалгата и мутрите са облика..те са за подражание ..те са модела на нацията!Как да вървим напред?Утре и министър председател ще ни бъде мутраи народа се радва на бисерите мума кой народ?..този дето слуша чалга..пие , не налива се до безсъзнание с гроздовица..после съдира жена си от бой...нацията ни се *** с космическа скорост!Няма ценностна система1Образовение ..НУЛА!Здравеопазване в колапс..политици мутри..президент.. педофил!Хвана трипер от малолетна!Премиер....с неизвестен произход..украинец..македонец...българин..руснак? мони ..пък комарджия...кандидат за премиер бивша мутра..бивш полицай...абе бивша" К...а" има ли?У нас чистачка на летище София или в Мин .Съвет..народно събрание взима по-висока заплата от доктор специалис..професор..академик!685лв заплата за редови полицай без другите надбавки срещу 585лв за лекар специалист!Никой български политик не иска да се ангажира да се въведат западните ставки и съотношения на заплатите ..полицай към учител..доктор..адвокат...инжинер...чистачка..мини стър..депутат..президент!автомонтьори и козметички печелят по 1000лв на ден!Смяна на гума 10-15лв!...при 3 милиона леки коли...бизнеса е цветущ..без никакви сериозни инвестиции!Ехография 15лв при цена на апарат от 85 000лв + 12г инвестиции в образование..+ курсове..+ специализации..За това иде дума!В България няма реално остойностяване на труда и 20г след падането на тошо от власт продължава да господства теорията за диктатурата на пролетариата над интелигенцията!И днес станишев и б.б. няма какво да се сърдят!Интелектуалците на България са срещу тях!!А младото поколение емигрира при липсата на перспективи!

147

cv

преди 15 години

Приятели,Когато комунист предлага нещо, то "нещото" и изгодно лично на него или на "световния комунизъм"..., НО НЕ И НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!Какво ни трябва за ОБЕКТИВНИ ИЗБОРИ И ОТГОВОРНО УПРАВЛЕНИЕ - СЪС СИГУРНОСТ ПРАЗНИТЕ ДИСПУТИ СА НАЙ-БЕЗПОЛЕЗНОТО НЕЩО...Дори избирателната система няма значение, важен е ЕФЕКТИВНИЯ МЕХАНИЗАМ ЗА ПРЕДСРОЧНО ОТЗОВАВАНЕ НА ПРОВАЛИЛИТЕ СЕ ИЗБРАННИЦИ..., КАТО ДНЕШНИТЕ, НАПРИМЕР...И ВСЕ ПАК КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ...1. При подаване на документите в ЦИК, Партийте и коалицийте, да депозират и УПРАВЛЕНСКАТА СИ ПРОГРАМА, която да публикуват на държавна сметка в поне два национални вестника. Така ще знаем за какво гласуваме!!!2. В България има 27 области и толкова трябва да са избирателните райони!... ЗАЩОТА ЦЯЛА ОБЛАСТ, за разлика от избирателна комисия, ТРУДНО СЕ КУПУВА!!!3. НАЙ-ВАЖНОТО - към Чл.63 е необходима Нова ал.(2) ..." В СЪСТАВА НА ИЗРАНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ВЛИЗАТ САМО ТОЛКОВА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ, ОТ ПЪЛНИЯТ МУ СЪСТАВ, КОЛКОТО ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ."4. Заради ЕДИНСТВОТО НА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, в изборите да участват само тези български граждани, които си плащат ПОДОХОДНИТЕ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ!! В ЕС, това е изискването за "оседналост" и трябваше да се приложи спрямо парламентарните избори... Следователно изборните списъци, трябва да се подават от НАП, от перото "Подоходни данъци", допълнени от Списъците за регистрираните безработни и списъка на пенсионерите.(учащите могат да гласуват с ученически или студентски карти...) ПОЗНАЙТЕ КОЙ НЕ ИСКА ТОВА...5. РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЗА ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТ, трябва да могат да се предизвикват с брой подписи, равен и по-голям на 10% от гласувалите в съответната ИЗБИРАТЕЛНА ЕДИНИЦА(не от общия брой гласоподаватели)!!! За да стане това, обаче, Конституцията трябва да се допълни с нова т. 5 къмЧл. 72. (1) Пълномощията на народния представител се прекратяват предсрочно при: Нова : т.5. ОТЗОВАВАНЕ С РЕФЕРЕНДУМ.Когато това се приеме,ВЕДНАГА ЩЕ ГОНИМ ОТ ПАРЛАМЕНТА ВСЯКА ПРОВАЛИЛА СЕ, ИЛИ ПРОСТО БЕЗОТГОВОРНА ПАРТИЯ ИЛИ ДЕПУТАТ ...Да ги видим тогава - ЩЕ СЕ ПРАВЯТ ЛИ НА ГЬОСУРАТИ..., като днешните властимащи. Не казвам управляващи защото са безкрайно далече от това определение...Ало ГЕРБ, чакаме да видим по-горното в управленската ви програма...

146

преди 15 години

Никой не желае да го оправлява неконторлируемо плямпало освен нискообразовани коне с капаци!

145

cv

преди 15 години

Приятели,Демонстрирания, от Премиера на Ахмед Доганов, Пълен хаос в ЦЕННОСТНАТА МУ СИСТЕМА..., Е СМАЙВАЩ. Явно трябва да го върнем към обучението, получавано от децата в ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ, КОГАТО ДЕТЕТО НАУЧАВА ЩО Е ТО..., ДОБРО И ЗЛО, ЗАКОННО И НЕЗАКОННО...Г-н Премиер,Законни са, политиката и бизнеса..., Незаконна е престъпността..., включително и тази в НАП и митниците. Незаконно е по-силния да бие по-слабия...Законно и естествено е политиката да изразява точно определени икономически интереси - на работещи, на дребен или среден бизнес, земеделци и т.н..., както и секса между мъж и жена, защото така се създават децата... Незаконно е когато бизнеса, за да спечели, използва в сделките си, престъпни групи, политическа корупция, или прави интелигентни кражби в НАП и Митниците(ТОВА Е МАФИЯ)..., а секса между мъже или между жени е ЕТИЧНО извращение...ОСОБЕНО НЕЗАКОННО, е управляващи политици, да използват собственото си положение в управлението - като Вас със БНТ, или държавните служби за насилие - ДАНС, Полиция, НАП, Митници и т.н., за рекет над бизнеса и престъпността с "Лично техен и партиен данък"(ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ)..., както и секса с триперливи непълнолетни, но това май се отнасяше за друг ваш съпартиец...СВРЪХ ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ е..., когато се съюзят - политици, правосъдници, бизнесмени и престъпници, за да използват трите вида насилие(държавно, икономическо и физическо), за да ОГРАБВАТ ЦАЛАТА НАЦИЯ, ЧЕ И ФОНДОВЕТЕ НА Е.С. ..., такова престъпление е и секса с малолетни... Тази пълна симбиоза е свръхтежко престъпление и ново световно явление, ДЕЙСТВАЩО В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ, което сполучливо е наречено от някой - КЛЕПТОКРАЦИЯ и което Вие създадохте и яростно защитавате!!!За тези хуманоиди с "бели якички", няма бели и черни, християни и мюсулмани, малолетни и непълнолетни, мъже и жени, българи и турци... Тези "хора" прекарват ВСИЧКИ НИ ПОД "НОЖА СИ"!!! За сега икономически и в преносен смисъл, но ако трябва и физически... и точно затова неперекъснато подклаждат и ни говорят за ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ и всякакви други дивотии от този сорт...За тях, а изглежда и за Вас, Г-н Премиер, цената на хилядя грама злато е свещенна, а отнемането на хиляда човешки живото - статистика...НО СПАСЕНИЕ ИМА И ТО Е МАСОВО УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ - ДОРИ ДА СА НА ВРЪХ НОВА ГОДИНА !!!

144

преди 15 години

Браво Бойко, ние сме с теб. А на всички мазохисти от БСП, много поздрави...

143

преди 15 години

лидер на простите хора и бедните,които се надяват той да ги оправи. Ще ви оправи споко и неговата група ше станат богати от вас. Който не работи няма никога да има пари!